Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na dan izbora

Kenijka rodila blizance Baracka Obamu i Mitta Romneya

kenijka,barack obama
Reuters/Pixsell
08.11.2012.
u 16:11

Bolje ovako nego da su nazvani po Donaldu Trumpu, šale se na portalima mnogi Amerikanci

Do jučer nepoznata Kenijka Millicent Awour postala je svjetska medijska senzacija jer je novorođenim sinovima blizancima dala imena Barack Obama i Mitt Romney.

Reuters piše da su dječaci rođeni u okolici sela Kolego iz kojeg potječu preci novoizabranog američkog predsjednika Baracka Obame te da Millicent nije bila jedina rodilja koja je u srijedu u istom rodilištu dijete nazvala po prvom afroameričkom predsjedniku SAD-a. Učinilo je to još nekoliko žena, ali nijedna nije imala i drugog sina kojemu bi mogla nadjenuti ime Obamina protukandidata na proteklim predsjedničkim izborima.

Osim u rodilištu, Obamina pobjeda proslavljena je i na ulicama Kolega čiji su stanovnici uvjereni da će sada doći do poboljšanja bilateralnih odnosa između Kenije i SAD-a.

Sudeći po komentarima na američkim portalima, ova je vijest zabavila mnoge građane SAD-a koji u šali zaključuju kako je bolje da je prošlo ovako nego da su djeca dobila ime po Donaldu Trumpu.

>>Amerikanci ne žele ni Obamu ni Romneya, nego Vucu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije