Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetska popularnost

Amerikanci ne žele niti Obamu ni Romneya, nego Vucu!

Siniša Vuco
Facebook
07.11.2012.
u 17:53

Na Facebooku se pojavila fotografija na kojoj se vidi da su neki glasači ignorirali dva najjača kandidata, Baracka Obamu i Mitta Romneyja, i glasali za Vucu.

Najvažniji svjetski događaj godine, američki predsjednički izbori, nisu mogli proći bez hrvatskog popularnog pjevača i legende scene Siniše Vuce.

Na Facebook profilu grupe \"Kurve, janjetina i Vuco\" pojavila se fotografija na kojoj se vidi da su neki glasači ignorirali dva najjača kandidata, Baracka Obamu i Mitta Romneyja, te su nadopisali splitskog pjevača i glasali za njega.

\"Evo dobili smo veliki broj ovakvih i sličnih dokaznih materijala kako se naš Vođa poštuje u SAD-u. Pa su tako Amerikanci umjesto Obame i onog drugog zaokružili Presvetog Dragog Vođu\", stoji u statusu objavljenom uz fotografiju.

>>Vuco u Zagrebu bolji od Stranke žena, a u Splitu od HSS-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije