Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masovno stratište

Kardinal Vinko Puljić na 20.godišnjici jame Jazovke

puljić
Arhiva VL
20.06.2010.
u 15:13

U utorak, 22. lipnja spomen-pohodom u organizaciji Hrvatskog obrednog zdruga obilježit će se dvadeseta obljetnica otkrića Jazovke..

Pokraj jame Jazovka, kod Sošica na Žumberku, u utorak, 22. lipnja spomen-pohodom u organizaciji Hrvatskog obrednog zdruga obilježit će se dvadeseta obljetnica otkrića Jazovke kao masovnog stratišta Hrvata nakon 2. svj. rata, žrtava komunističkog terora. Misu na Jazovki predvodit će kardinal Vinko Puljić, nadbiskup vrhbosanski.

Ključne riječi

Komentara 7

NV
Ne_vjernik
16:33 20.06.2010.

Ma dajte više, vi ljudi božji, vi vjernici, ateisti i ostali, ostavite se prošlosti, prestanite misliti o budućnosti i počnite živjeti sada. Dokle će više praviti idiote od Vas i dokada ćete kroz tu manipulaciju, financirati njihove buržujske njuške i lagodne, neradničke živote?

AG
Agramer198
19:25 20.06.2010.

Oooo komunjare dokada ćete biti među nama,dokad??? Prestanite nas više zaglupljivati i počnite postajati dijelom povijesti!

ST
Stjepan
05:41 21.06.2010.

Mozzete se fuchkati sa misama i ceremonijama dok partizanski zlochinci, njihovi potomci i surogati nauma (ideolosski klonovi) s kojima ste se slizali vladaju, to jest upropasstcuju Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije