Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vidimo petokrake'
Povratak na članak

Karamarko: Željeli bismo da se vlada ne poigrava sa svetinjom

Priča o priznanju Republike Hrvatske je herojska saga o devet stoljeća borbe hrvatskog naroda za svoju državnost, prisjetio se na HDZ-ovoj svečanoj tribini o 22. obljetnici međunarodnog priznanja Hrvatske Vladimir Šeks

Komentari 48

SE
sestrićna
22:09 15.01.2014.

na žalost karamarko je potpuno u pravu..opet vladaju udbaši koji bi rado ovu državu opet rasturilli i vratili na balkanske jasle..ali ex jugaje bila još i jača pa im to nije uspjelo..

VL
BI
budimo_iskreni
22:58 15.01.2014.

što god mislili o karamarku, činjenica je da je današnji datum povijesni za hrvatsku i da je sramotno da ga se mediji nisu dotakli. a zašto se priča o prtizanima, četnicima i ustašama, a ne o gospodarstvu i radnim mjestima? pa upravo zato jer je milanovićeva vlada u dvije godina donosila isključivo ideološke poteze, a ove važnije stvari uništila do kraja...

VL
Avatar Vukovar.1991
Vukovar.1991
07:23 16.01.2014.

HRT se jedva i kratko, preko volje, u sredini Dnevnika spomenuo obljetnice. Drugi mediji su uglavnom ignorirali ovaj važan datum. Vlada ga je poptuno ignoriala što jasno govori o kakvim likovima se radi i kakve su im namjere (obnova regiona). Njima je taj dan spomen kada je njima i Srbima neprežaljena, a nama zločinačka, SFRJ zauvijek umrla. Teško im je to slaviti.

VL
AG
Agricola
22:17 15.01.2014.

A što je tu čudno, komunisti nikad nisu htjeli Hrvatsku, 25. lipnja 1991. odbili su glasati za nju, njihovi komunistički direktori i njihovi udbaši namlatili su se novaca dok je hrvatska mladost ginula na bojišnici, a onda su tim novcima kupili medije koji stoci sitnog zuba trube da ih je pokrao HDZ, a stoka sitnog zuba, nepismena ili polupismena kakva već je misli da ako je bilo u novinama i na televiziji da se tako stvarno i dogodilo. Tom udbaško-komunističkom komplotu koji je opljačkao ovu državu na kraj mogu stati samo dvije snage, a to su hrvatski branitelji i HDZ. Hrvatski branitelji to više ne mogu, jer ih je udbaško-komunistička klika oslabila na način da je neke pobila, nekima namontirala ratne zločine, neke je potkupila, a ostatak je disperzirala u mali milijun braniteljskih udruga. Dakle ostaje samo HDZ, jedina nada za spas Hrvatske, jedina nada da se vrati prvada i da se razvlasti taj udbaško-komunistički komplot koji je zapravo opljačkao Hrvatsku.

VL
DU
Deleted user
10:05 16.01.2014.

"...Željeli bismo da se ova vlada ne poigrava sa svetinjom koju je dobila u ruke. Opet vidimo petokrake i neke čudne kape koje asociraju na Golgotu koju je već prošao hrvatski narod – rekao je Karamarko." Željeli bismo da se se ova vlada ne poigrava sa svetinjom koju je dobila u ruke. Opet vidimo HDZ i neke čudne SDP ovce koje asociraju na Golgotu koju je već prošao hrvatski narod – kažem JA!!!!!

VL
Avatar Renaldo
Renaldo
10:06 16.01.2014.

Ova vlada se poigrava sa nama i zajebava nas, uzima nam gdje god može, a tvoja vlada, KaraMarko, nas je opljačkala do temelja i zato ušuti već jednom i sakri se u mišiju rupu. Svi mi se gadite. Čim čujem HDZ ili SDP, mučno mi je.

VL
L0
luena 01
08:06 16.01.2014.

Broj nezaposlenih raste iz sata u sat,iz dana u dan i blizi se broju400 000 a vi udarate po Karamarku... a sad lijepo vi koji se grcevito borite za SDP recite:sto je vladajuca kasta do sad doborg napravila za Hrvatsku,kogaa preferira,koga stite ,kome pomazu ,a koga zapostavljaju ?...u HDZ.u su pojedinci zlouporabljavali svoj polozaj ,krali ,muljali ne svi , zbog toga nije fer upirati rukom i prozivati sve kad su SDP i HDZ isti...

VL
Avatar Pero2013
Pero2013
22:24 15.01.2014.

Nije za povjerovati, pomisli čovjek da posle Račana ne može gore i dođe spasitelj Sanader pa sve bajke uništi ali ne do kraja jer nam se pojavio novi mldi gospodin Milanović koji će nam dovesti velike inevstitore ali kako vidimo sve njegove investicije su bile iste kao i kod svi njegovi bivši kolega američki rektari koji samo pozajmice daju sa velikim kamatama i sad nam dola novi spasitelj koji se lijepi braniteljskim krvavim perjem sa početka 90ti a ništa nije uradio da se suzbije korupcija ili da se udbaši kazne već je odslužio ministarski rad bez ikakvog rezulata i ljubi se sa jednim od najveći lažljivaca koji su ikad ušli u sabor hebranog i kronerom šeksom!

VL
TI
tihomir91
07:24 16.01.2014.

To i sami znamo gospodine Karamarko. No što ste poduzeli u svezi s time ? Stranka kojoj ste na čelu je prevršila svaku mjeru u korupciji i na svoj narod zaboravila . Mislite li kad dođete na vlast nastaviti ss politikom ignoriranja zahtjeva građana koji vape za nekim novim putom ka izlazu iz krize ili ove kritike upućujete tek da zadovoljite formu ali da građani ne požele vas i vašu stranku izabrati na sljedećim izborima jer nemate riješenje ? Vjerujte mi gospodine Karamarko da pola građanstva ne izlazi na izbore radi vaše slabe uvjerljivosti što se svakom promjenom vlasti ponavlja. Domoljublje nažalost ide i kroz želudac i nitko normalan ne može biti sretan dok mu je susjed nezaposlen i u isto se vrijeme busati u prsa i svoje hrvatstvo. I kao branitelj sam zbog toga nesretan pogotovo što se ovih dana otkriva udbaško podzemlje i njena snaga koja nevjerojatnim putevima lancima veže hrvatski narod za balkansu takozvanu regiju. Bojite li se potegnuti pitanja jer sam uvjeren da ste upućeniji od nas malih ljudi samo zato jer ste radili u tom miljeu ili vas koći neka veza ili uteg koji su vam natovarili ? Budite iskreni ili jednostavno dajte ostavku.

VL
SA
santos008
22:28 15.01.2014.

O Karamarku sto god napises ispada bolje nego u stvarnosti.

VL
PI
pila47
09:20 16.01.2014.

A kaj je tebi lopino svetinja,pljačkanje naroda izrode.

VL
PA
pataky
15:54 16.01.2014.

A tko se je više od vas poigrao sa svetinjom i narugao žrtvi prognanih i poginulih? Dok su oni ginuli i narod trpio, vi ste mirno krali. Potkopavate ekonomski Hrvatsku državu od njenog osnutka i doveli ste nas na prosjačkii štap. . Toliko bolesno bizarno ! Da ne mogu komentirati ! . Opet ovaj jugonostalgičar forsira svoj referat koji više nikog ne zanima....On vidi zvijezde petokrake, isse....hahahahahahahaha . I tako o svetinji koja je nekom "pala u ruke" govori lik koji je umješan u x afera u toj istoj svetinji, i koji je tu svetinju zajedno sa svojim "drugovima iz Komiteta" Šeksom, i ostalim komunjarama iz iste stranke, opljačkao. Dakle navedimo neke od tih "aferica": Slučaj prvi: Izvješće operativca Protuobavještajne agencije Damira Smolića Slučaj drugi: Afera Hypo, ugovori tvrtke Soboli s Hypo Grupom Slučaj treći: Zaustavljanje istrage u Hypo leasingu Slučaj četvrti: Veza Karamarko – Petrač Slučaj peti: Ubojstvo Milana Levara Slučaj šesti: Veza s EPH, Ninoslavom Pavićem i Miroslavom Kutlom Slučaj sedmi: Soboli d.o.o., izgradnja obavještajnog podzemlja Slučaj osmi: Afera HAC Slučaj deveti: Afera Podravka Slučaj deseti: Hrvatska pošta Slučaj jedanaesti: Ubojstvo Ivane Hodak Slučaj dvanaesti: Ubojstvo Ive Pukanića Slučaj trinaesti: Karamarkova tvrtka ilegalno prisluškivala oporbu u kampanji 2011. Slučaj četrnaesti: Veze s albanskim podzemljem i OVK Slučaj petnaesti: Slučaj Đine Zekana i zaštita pripadnika mafije pod kontrolom Tute Naletilića Slučaj putovnice: Rada Cvetković davala je informacije o Karamarkovoj povezanosti s izdavanjem hrvatskih putovnica pripadnicima kriminalnog miljea I ne, to nije sve: 1. 'Bankomat' 2. 'Planinska' 3. 'Fimi media' 4. 'Maestro' 5. 'Remorker' 6. "Index" 7. "Dijagnoza" 8. "Podravka" 9. "Hypo bank" 10. " Hrvatska pošta" 11. "Putovnice" I ne..ni to nije sve...ima toga još puuuno

VL
DU
Deleted user
08:16 16.01.2014.

Dragi moj swim malo se vrati uprošlost pa ćeš vidjeti da krajem 80-tih privreda u Jugi nije ni postojala jer je nestalo tržište Rusije,a tamo smo uglavnom izvozili.Pa zar misliš da nam je Putin dao opremu za vojsku samo tako ili da djelomično poravna dug. Ako malo pažljivije pročitaš novine biće ti jasno tko se vraća u 45-u godinu.A o tome tko je prodao INU i još puno firmi ,najbolje da pročitaš novine s početka 2000-tih g.,možemo se dopisivati.Prema tome vrati se u bazen pa kad izroniš probaj ponovo.

VL
SO
Somelier
09:04 16.01.2014.

Stolječima se "povijest" prenosila od usta do usta pa zbog toga niti ova vlast ne će uspjeti sakriti istinu o zaslugama Tuđmana i HDZ-a u stvaranju države Hrvatske. Netreba ponavljati situaciju kada se izglasava osamostaljenje Hrvatske a crveni napuštaju sabornicu.Too se zna. Danas je Hrvatska u rukama onih koji je nikada nisu željeli. Najbolji dokaz je slučaj "Lex Perković" gdje se "Hrvatska" vlada trudi da se Hrvatskoj uvedu sankcije.Nema nam spasa ako ova vlada pod hitno ne ode. Međutim nema je tko otjerati jer šef HDZ-a ima pre nježni i pre tihi glasić. Trebao bi piti sirova jaja i u planini trenirati čvrstoču glasa. Nadam se da će mutirati na vrijeme.

VL
Avatar Sunčica
Sunčica
19:01 16.01.2014.

Da, bili su to teški dani...svjetski mediji su izvještavali o Domovinskom ratu kao o borbi podivljalih balkanskih plemena, tako da je javnost imala dojam da se radilo o kaosu unutar ex Yu, tj. o borbi svih protiv svih ili o građanskom ratu... i trebalo se izboriti za priznanje da je Hrvatska napadnuta i da je vodila obrambeni rat. Svi Hrvati u zemlji i u inozemstvu su se borili kako su znali i mogli...Njemačka i Vatikan su učili mnogo, ali ne mislim da su to učinili na lijepe oči, već zato što si oni u tome imali neki svoj interes...( iako su se za sada Nijemci ipak pokazali manje zainteresirani od Vatikana). Zato Hrvati trebaju biti ponosni najviše na sebe i ne bi se trebali međusobno svađati i dijeliti zbog tuđina.

VL
Avatar Sunčica
Sunčica
19:15 16.01.2014.

sve dok se budete bavili petokrakama, partizanima, ustašama i četnicima...ostat čete jugonostalgičari

VL
Avatar Sunčica
Sunčica
19:19 16.01.2014.

pravi Hrvati su oni koji se trude da izvuču zemlju iz krize

VL
DP
Dioklecijanova palaca
13:24 19.01.2014.

HDZ je ostao isti HDZ Ive Sanadera i Jadranke Kosor. Karamarko je imenovan ministrom za unutarnje poslove u vladi Ive Sanadera. Bio je i ministar za unutarnje poslove u vladi Jadranke Kosor. Tad je mogao riješiti sva pitanja koja su bila u vezi Perkovića pa nije ,nije htio ili nije znao. HDZ se zapravo nije promijenio jer su ostali isti ljudi; Davorin Mlakar, Šuker,Šeks,Karamarko.

VL
IV
ivicabrodar
09:13 16.01.2014.

Gospodine Karamarko kao predsjednik stranke morate biti fokusirani na budućnost, ostavite prošlost povjesničarima neka se bave kapama i petokrakama.Prestanite dozivati duhove prošlosti,ili Vam je to profesionalna deformacija da svuda vidite neprijatelje.Za boga miloga postanite već jednom političar modernog doba i povedite HDZ u tom pravcu.Iznesite konačno V aš gospodarski program da mi glasači vidimo imate li ozbiljne programe ili ste samo bleferi ,počnite se ponašati gospodarstveno i odgovorno jer dosta ste nepravili loših stvari dok je HDZ bio na vlasti,ispravite nepravilnosti i dajte već jednom učinite nešto za napredak države a ne samo sa svoj osobni napredak.

VL
AR
Ante Rosuljanac
10:35 17.01.2014.

zasto ne komentarise i kritikuje milijana brkica.u kojem je on sukobu?moralnom?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.