Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar u SAD-u
Povratak na članak

Karamarko: U SAD-u sam dobio potporu za borbu protiv korupcije

– Dobio sam potporu za sve što Vlada RH i ministarstvo koje predvodim rade u borbi protiv korupcije i kriminala – rekao je Karamarko.

Komentari 46

OB
-obrisani-
19:29 16.02.2011.

. Karamenko !! Podrska treba Amerikancima a ne Hrvatima, jer oni su u jos vecim g.vnima.

VL
XA
xaron
19:32 16.02.2011.

Dobio sam podršku za sve što Vlada RH i Ministarstvo koje predvodim ................. Za pocetak, Karamarko bi trebao procitati svoj opis poslova koje treba obavjlati. Ja ga nisam procitao , ali znam da tamo nepise da treba traziti podrsku odod USA. Mozda treba traziti podrsku i od Kine, Japana, Nigerije...........................................

VL
OB
-obrisani-
19:42 16.02.2011.

Karamarko: U SAD-u sam dobio potporu za borbu protiv korupcije Ma to ti je posao za to dobivaš plaču ,to ti je u opisu radnog mjesta ,koje su ovo bolesne izjave!

VL
SD
satan da shumsky
19:59 16.02.2011.

on živi od našeg novca i laže nas!

VL
CA
Capolo
20:19 16.02.2011.

Slavko Linić, bliski suradnik Zorana Milanovića, čovjeku kojeg mnogi smatraju Milanovićevom sivom eminencijom u SDP-u, te jednim od rijetkih SDP-ovaca koji na Milanovića mogu imati presudan utjecaj. Upravo Linićeva podrška bila presudna za Milanovićev brzi uspon u vrh SDP-a, te je upravo iz tih razloga Zoranu Milanoviću potpuno neprihvatljiva ideja kako bi u istrazi Afere Hypo jedan od osumnjičenih na kraju mogao biti upravo SDP-ov Slavko Linić. Međutim, prema podacima iz istrage, upravo je Linić jedan od pripadnika hrvatske političke elite, koji bi se u Aferi Hypo mogao naći na optuženičkoj klupi, što bi šef SDP-a Zoran Milanović želio spriječiti odlaskom Mladena Bajića. Upravo u nekim dokumentima Afere Hypo, posebno u obavještajnom izvješću iz studenog 2007. godine, spominju se i neka imena SDP-ovih stranačkih prvaka umiješanih u Aferu Hypo, te sumnjive veze nekih SDP-ovaca s ključnim osobama Afere Hypo. Ključna poveznica Linića i Hypo banke, kako to opisuju neki dokumenti, ali i upućeni insajderi, je upravo Krešimir Starčević, nekadašnji Linićev štićenik na mjestu vršitelja dužnosti čelnog čovjeka Hrvatskog fonda za privatizaciju, koji je prema nekim izvorima, prešao u Hypo Alpe Adria Banku upravo na intervenciju Slavka Linića.

VL
Avatar DucMan
DucMan
20:20 16.02.2011.

Kaj to znači, da nije dobio podršku SAD-a, da se ne bi trebalo boriti protiv korupcije? Idioti glupi, jedina podrška koju trebate za to je oduvijek aktivna. Podrška ovog opljačkanog i prevarenog naroda. Za to nisi trebao trošit lovu ii ići u Ameriku. Jeb0te, pa kaj nam je Vlada zbilja toli kretenska?

VL
UT
utatica
20:21 16.02.2011.

Šteta što nam Kitaorivička nije predsjednica, gdje god dođe zabljesne izgledom, inteligencijom, znanjem, uljuđenim ponašanjem, nema joj ravne, sve ove naše hrvatske kokoši u politicu nisu joj do koljena, stalno kokodaču sve čakem da snesu jaje.

VL
UT
utatica
20:28 16.02.2011.

E varate se, brzo bi on zvisil bez podrške, ste vidli kak je Tuđmana sredil Soroš u jednoj godini- plate noivnare koji pljuju i bljuju i lažu i politički si mrtav, nema veze ako ne pišu isitinu, stric Soroš će će platiti kazne ali će eliminirati iz politike koji mu koče masone u ekonomskom razvoju Tak vam to ide ak ne znate. U jednoj gadnoj stvari koju je trebalo rješiti mi je jedan savjetnik jednog ministra prišapnuo: Uključite medije, bez medija, bez pritiska javnosti ne možemo ništa učiniti! Uključili smo ih dali im istinite podatke ali ih je uključila i druga strana i filala javnost nekoliko tjedana s lažima. Tak vam to ide ak ne znate, političari su nemoćni i bez pritiska javnosti i kad žele provesti pravu stvar Tak vam to ide ak ne znate!

VL
OB
-obrisani-
20:52 16.02.2011.

. Nemojte ovoga slati u Srbiju jer odmah ce i tamo traziti da ga Srbi pomognu na poslu u izvrsavanju radnih obveza i zadataka.

VL
GA
gadovi
20:56 16.02.2011.

podršku SAD-a zas borbu protiv korupcije ? di je njemu biračko tijelo? u Hrvatskoj ili u SAD-u a kako počinje borba protiv korupcije vidimo svaki dan, naime korupciju su uveli i izmislili komunisti te se stoga prekapaju jame kako bi bi se pronašli ti korimpirani komuisti koji su zapravo (a ne hdz ) podvalili korupciju Hrvatskoj a proitv čega je uvijek bio HDZ pošto je korupcija složenija i kompleksijna pojava poput recimo komunizma stoga je bilo nužno potražiti pomoć SAD-a u borbi protiv korupcije financiranje raznih režimskih socijalnih skupina se nastavlja i dalje čak dovode i papu u Hrvatsku u izbornoj godini reforme u izbornoj godine ne mogu proći jer je sam papa reforma reforma vlasništva nekih nekretnina u Hrvatskoj a i reforma tijeka proračunskog novca u Hrvatskoj od djelatnica kamenskog prema papi da se pobljuješ

VL
DU
Deleted user
20:57 16.02.2011.

Ako spriječi kriminal, neka ga i Srbi pomažu, a pošto se to nemože izbjeći bolje prije nego kasnije. Tako je svugdje u svijetu! utatica Kitarovićki nisu ni do gležnja, a ne do koljena, u svemu izgled, znanje, pamet....!

VL
OB
-obrisani-
21:22 16.02.2011.

Da li je siguran da je bas TO potpisao?! Da li je procitao TO sto je potpisivao?! Razumije li engleski?! Da ne bi ispalo da je potpisao ponovo neko izrucenje... Zar kod NAS ima korupcije ili ce on u stvarii pomoc u suzbijanju Americke korupcije s obzirom da se procuo i kod Amera po svojoj uspjesnosti?

VL
OB
-obrisani-
21:35 16.02.2011.

I budimo malo precizniji...nije da nas SAD podrzava...VEC VAS SAD prisiljava na BORBU PROTIV korupcije...

VL
OB
-obrisani-
21:48 16.02.2011.

Nevjerovatno ... on ide u USA da dobije potporu za borbu protiv korupcje? Pa koja smo mi banana država!

VL
DU
Deleted user
22:05 16.02.2011.

Sva sreća da je Karamarko bar negdje dobio potporu s tim svojim \"borbama protiv korupcije\". Slava Gospodinu. Bezgranična je milost Njegova, jer svašta drži na Zemlji.

VL
X2
xychhr-200
22:19 16.02.2011.

Zar to nije žalosno da neba, da ovom tipu, Kosorici i ostaloj bratiji uvijek i u svakoj situaciji treba neka pomoć izvana... ne samo radi korupcije, nego i općenito. Pa zar ti nemaju vlastitu glavu... a, prije svega, zar -- osim što znaju pljačkati - tu glavu ne bi bar pokušali iskoristiti.za nešto normalno, za rješavanje svakidašnjih problema u ovoj - zahvaljujući njima - do zla boga jadnoj zemlji...?

VL
TI
TitoPartija
22:44 16.02.2011.

Idu u SAD po naputak bi li i kako bi obrisali vlastitu guzicu. FUJ!

VL
CU
cunt
22:46 16.02.2011.

od kad je H prije A u azbuki ????

VL
UN
unbekant
23:05 16.02.2011.

bravo druze Karamarko,ma neka si i ti nesto potpiso,a jesili uopce znao procitati sto si potpiso,ili si ti k`o Jaca,Suker,Milinovic, Polancec,potpisujes a ni si procito. A Karamrko zasto nisi i ti ukino vize amerima,dok oni tebi ne ukinu vize,mislim tvojoo drzavi Hrvatskoj i njenom pucanstvu.

VL
GO
golo
22:10 16.02.2011.

ma zamislite, od lopova traziti savjete, pa ovi kradu na sve strane, svasta

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.