Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRAĆA ŠEFU SDP-a
Povratak na članak

Karamarko: Ponosan sam na svoju biografiju, možda je Milanović stvorio obavještajno podzemlje

- U ratu sam bio načelnik slavnim Alfama. Ne znam zna li on tko su Alfe - poručuje Karamarko Milanoviću

Komentari 139

KU
kurslus
15:17 28.11.2015.

Mene zanima kako Pupovac zna gdje se Rašković kretao, u kojem je hotelu bio i s kim se sastajao. Rašković bi u svakoj normalnoj državi već dobio policijsku zaštitu, obzirom da je javno rekao da mu odsjecanjem glave prijeti SDSS u čijim redovima je puno onih koji su 1991-1995 zaista sjekli glave.

VL
Avatar Cinco
Cinco
15:20 28.11.2015.

Udba nikad jača. Vidimo da su svi mediji pod njihovom kontrolom. Ali i HDZ je dijelom kriv što je tako. Posljednjih godina su dopustili da se ove jugoslavenčine iživljavaju nad hrvatskim narodom.

VL
UR
uragan
15:31 28.11.2015.

Samo to i radi obavještajno podzemlje, prati tko komentira na portalima orotiv odlazece lopovske družine, tko skim pije kave, gdje piju kave Itd Itd.

VL
TT
tTony
15:37 28.11.2015.

Sad bi lili lipo od Milanovica da isprica svoju biografiju kad vec to novinari nemogu ,da narod zna ko je ko i u koga da imaju povjerenja da vodi ovu drzavu.

VL
ZZ
Zagreb Zagreb
15:40 28.11.2015.

Sto je drustvo? Lajete na krivo drvo! Milanovica vi meni opisite. Sto je on dobro, pametno, lijepo ili napredno za Hrvatsku napravio? Da li je to bilo onda kad nije htio Tudjmanovo ime spomenuti osim ako ga nije napadao, ili onda kad je rekao da je Hrvatska slucajna drzava, ili onda kad je po njegovom u Hrvatskoj bio gradjanski rat? Je li onda kad je rekao da su u Domovinski rat isli siromasni i neskolovani ljudi, ili onda kad je pobjegao u Belgiju da ne bi isao u obranu Hrvatske? Mozda onda kad kao najbezobrazniji covjek nije cestitao Predjsednici na pobjedi? Mozda je to ucinio s Lex Perkovic? Mozda s ukidanjem komemoracije Bleiburga? Ili ponizavanjem i omalovazavanjem hrvatskih branitelja? Mozda svojom radinoscu, mozda zato sto je ranoranilac? Mozda zato sto je dijelio Hrvatsku na "mi i oni"? Mozda zato sto je izgubio pola svojim ministara koji su bili cisti kao suza? Ako ni radi cega drugoga onda sigurno zato sto nam je omogucio rast iseljavanja mladih i skolovanih! A mozda ipak rastom izvoza banana? Mozda zato sto je ispunio sve tocke plana 21 koji i nije imao nikakve tocke? Kome je to bilo dobro ili bolje zadnje 4 godine ovog mrcvarenja? Nema kraja ovom nabrajanju niti dosta mjesta za pisanje.

VL
TO
torcidaš
15:34 28.11.2015.

Udba vlada kao 45 te ali koš par tjedana inonda kriminalna lopovska komunistička partija ide u Remetinec

VL
BI
biby2611
15:27 28.11.2015.

oni koji mrze Hrvatsku i Hrvate normalno da mrze i Tomislava Karamarka.Ali mogu samo patit jer ovo nikad vise nece biti Yuga bez obzira sto u sadasnjoj vladi ima vise jugoslavena i srba nego Hrvata.A sto se tice lopovluka najveci lopovi su djeca bivsih komunista i clanova SKH.Karamarko je ponosan jer je radio za Hrvatsku drzavu a vecina clanova vlade i ministarstva vanjskih poslova na celu sa gos. Pusic rade u interesu Srbije.

VL
DI
Diosiario
15:31 28.11.2015.

Nije Milanović možda stvorio para-obavještajni sustav, nego sigurno. Milanović je sanaderov učenik, ali je učitelja odavno prešišao, ne samo u kontroli medija, nego i u ovom čime se Sanader nije bavio. Pa Milanovićev brat je teški kriminalac, i Milanović je cijeli sustav okrenuo tako da mu štiti brata. Ne samo obavještajni dio, nego i policiju, DORH, USKOK a posebno PNUSKOK kojeg vodi Mario Bertina, onaj koji se Anti Gotovini ne smije pojaviti pred očima.

VL
Avatar Filipa_Š
Filipa_Š
15:44 28.11.2015.

SDP partija u svojim smicalicama ne preza pred ničim!!!

VL
CR
crocro
15:54 28.11.2015.

Da li je još itko primjeti koliko ima naslova u večernjem koji se uopće ne mogu komentirati. Prije mjesec ili dva bilo je malo članaka koji se nisu mogli komentirati a sada je taj broj članaka itekako porastao. Večernji bi trebao javno obznaniti zašto se toliki broj članaka ne smije komentirati.

VL
CR
Crvenipop
16:26 28.11.2015.

Lopovska udbo obavještajna komunistička mafija, vlast odlazi zauvjek

VL
12
1234romi
17:37 28.11.2015.

Mile Hrvatsku pretvara u S.Koreju.Bolesnik je izgubio orijentir i postaje postaje vrlo opasan za sve nas.

VL
PA
partijasdppartija
16:16 28.11.2015.

Uhodio je Linica, Merzelicu i sve one koji nisu odani VOŽDU. I mi komentatori smo pod nadzorom. Četrdeset i peta počinje

VL
DR
dravskimornar
21:03 28.11.2015.

Bilby,objasni mi kao veliki Hrvat,kako je Karamarko radio za Hrvatsku.Čovjek je navodno proganjan u Jugi,a dobio posao u povijesnom arhivu za vrijem Juge.Navedi mi i jednog progonjenog Hrvata koji je dobio posao u komunističkoj Jugi.Drugo,čovjek je napustio prvog hrvatskog predsjednika tj.HDZ,jer se nije slagao sa njegovom politikom prema Bosni,i rekao je da je Mesić u pravu kada govori protiv Tuđmana.Bio je predstojnik najvećem UDB-ašu,Manoliću koji i sam priznaje da je bio član tajnih službi SFRJ,te je kao takav rekao da je Karamarko radio za UDB-u,(navodno je podnesena tužba,ali se očito čeka da Manolić ode prirodnim putem).Što se tiće rata,ima Karamarko preko 1000 dana u ratu,iako od 1992 nije vidio bojišta,jer je bio zaposlen u Zagrebu i to na takvim mjestima da rata nije mogao vidjeti,osim kada bi došao obići linije u blindiranom vozilu,da malo baci pogled kroz dvogled.(U tom kontekstu,samo da te podsjetim,od 25 članova predsjedništva HDZ-a,samo je 10 učestvovalo u ratu,ostalih 15 nije,napoznatiji koji nikad nisu držali pušku su Jandroković i Ivan Šuker),tako da Milanović nije jedini koji je izbjegao rat.Sve u svemu,navedi mi jedan razlog tolike vjere u Karamaka,O poznavanju stranih jezika,i sastavljanju prosto proširenih rečenica,nećemo ni pričati.Zato se i ne zna kada je počeo studirati,a kada je diplomirao.

VL
PR
prepri43
17:40 28.11.2015.

Banda crvena mora ovaj put pasti, jer je uz Hrvate sav pošteni svijet na ovoj zemaljskoj kugli. Još jedan mandat ovih parazita i naći ćemo se daleko izad Grčke!

VL
MR
mrgud55555
18:00 28.11.2015.

Sada je jasno kako su Srbi mirni sve dok im se ne pruži prilika za bilo kakvu vlast. Tada, kao i sada, oni misle da je vrijeme, njihovo vrijeme došlo. Jadni tifozni bedaci niti ne shvaćaju da je Milanović dalekoko od sastavljanja bilo kakve vlade, vlasti. Milanović je pročitana knjiga i mada je zlo za RH ima i dalje onih koji ga s radošću i zanimanjem čitaju. Št5ivo im je poznato, zadire u prošlost i tada se javljaju snovi o velikoj i moćnoj državi koja nikada nije i neće postojati, "Velika Srbija". Kada se malo, samo malo, a to znači četiri godine vratimo unatrag i analiziramo sve događaje, ponašanje prema oporbi, namjere Milanovića i Josipovića, odabir suradnika unutar Vlade Rh i savjetnika predsjednika možda dobijemo jedan zabrinjavajući, ali vrlo jasan podatak kako su Srbi u tim tijelima u jednom trenutku prevladali sa svojim funkcijama. Da li je to slučajnost ili namjera. Za slučajnost je zaista nevjerojatno, a za namjeru se postavlja pitanje, ZAŠTO? Možda se dobije sličan odgovor u odnosu na "Veliku Srbiju", "RH uređena kao bivša Jugoslavija", "Prvi korak prema nečem starom",...!??? Gdje je u svemu Karamarko i HDZ? Tu! Upravo tu i ovdje gdje trebaju biti. Oni su zalog opstojnosti Hrvata i RH. Zbog takve činjenica koja je nepobitna mogu biti žalosni ljevičari istinski komunisti, Srbi i svi ostali petokolonaši i UDBA-ši, jer postoje Hrvati koji više nikada neće dozvoliti da se netko poigra sa sudbinom ove zemlje.

VL
PA
partijasdppartija
16:15 28.11.2015.

Milanivic zna samo tsko represivni aparat protiv sloboda, Pupavac zna gdje se Rašković svake minute a pita ga jeli zatočen. Sluzbe rade za njega podzemlje Milanovicevo.

VL
12
1234romi
17:43 28.11.2015.

Odoh ja.Opet navališe ovi kmeri pa je vrijeme za maknuti se.

VL
TR
Trajkovski
16:08 28.11.2015.

Na što je sve spreman Zoki u cilju ostanka na vlasti - strašno... DORH, Uskok, Pnuskok, Porezna, "slobodni" mediji i tajne službe - izdana je naredba (kak bi rekli Nijemci "Hundert Mann und ein Befehl") - Zoki ne smije pasti! Nakon svega najiskrenije sumnjam u rezultate izbora - nije pokraden samo Živi zid...

VL
DU
Deleted user
16:55 28.11.2015.

znaci partiska skola u kumrovcu proizvodila udbase

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.