Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije za lov na vještice
Povratak na članak

Karamarko: Ovo s Bandićevim uhićenjem čudna je koincidencija

S ovom velikom muzikom žele ugasiti priče o onome što se događa u Münchenu ovih dana, smatra Karamarko

Komentari 61

NJ
njoj
16:22 21.10.2014.

Baš čudno!? Namjerna koincidencija, ali mediji ne obavještavaju ni o Perkoviću ni o naši braniteljima koji traže svoja prava na ulici

VL
ĆA
ćaćaća
15:30 21.10.2014.

u njemačkoj je na turneji dugo skrivani band pod nazivom "udba"..za sad tročlani band perković mustač nobilo uglavnom sviraju i pjevaju domaće pjeeeeeeeesmice..sve tekstove napisao je maršal koji je riknuo dok su se još probe izvodile po njemačkoj argentini americici canadi čileu itd..prva cd očekuje se početkom ožujka a snima se u munchen.u kod truloga..tekstovi su angažirani i uglavnom se bave psihococijalnom tematikom tipa ubij prikrij slaži zataškaj i laži narodu prodaj..već sad je veliko zanimanje javnosti koje će kulminirati tek nakon što sve pjesme budu na cd.u i to u mp4 formatu..za sad snimanje i montaža idu oslično a pogotovo su vokali raspoloženi..

VL
LL
lee_loo
16:26 21.10.2014.

Vec se godinama prica o Bandicevim (ne)djelima i od jednom u nedjelju navecer ga hvataju, dva mjeseca pred predsjednicke izbore, a na teret mu se stavlja nesto od prosle predsjednicke kampanje.. Cudno da cudnije ne moze biti, nije da Bandica branim (poznavajuci iz koje je stranke izasao nist me ne cudi) al s ovim se nesto krije dali je to sudenje u Njemackoj, davanje na vaznosti josipovicu ili mozda cak nesto trece uvodenje nekih novih zakona na stetu nam lijepe nase?

VL
GE
geler203
17:00 21.10.2014.

Gospodine Karamarko, što niste dizali glas dok je dotični radio za vas i Franju? Trenutno me ne zanima nikakav Perković i događaji prije nego sam se rodio već tko je "sada" godinama u Gradu Zagrebu krao 3/4 novaca poreznih obveznika. Što se države tiće, nadam se i oni će doći na red, čim opet naredi "teta" Merkel.

VL
TT
tTony
15:35 21.10.2014.

nista se nije promjenilo u zadnji sedmdeset godina marko bi to triba znat ko stoji iza ovoga ,sta cekas sa listom izvuci je van prozivaj

VL
JE
jedanaesterac
19:14 21.10.2014.

. Poznato je da je Karamarko ....................bio i prije velika varalica, pa je tako tokom ”studiranja” dugog deset godina, od cega pet na divlje, na prevaru dobio diplomu.............................. Nevjerojatno je da je Karamarko deset mjeseci prije nego što je navodnoo diplomirao, dobio posao u tadašnjem Arhivu SRH. Bilo je i onda mnogo onih sa uredno završenim studijem, posebno povijesti, na burzi ili koji su radili nešto drugo, pa se cak bavili i neakademskim zanimanjima, a nisu mogli dobiti posao u Arhivu, a njemu je to kao apsolventu uspjelo............................................... U nekim izjavama Karamarko je tvrdio da se i on u lipnju 1989. našao na pokušaju osnivanja HDZ-a pred zagrebackim hotelom “Panorama” te da je zbog najava da ce Udba pohapsiti osnivace zbunjeno satima stajao u blizini Doma sportova dok je ekipa predvodena Franjom Tudmanom i Josipom Manolicem (za kojeg se pretpostavlja da je proširio glasinu o udbinoj intervenciji) otišla na Jarun i osnovala HDZ. Kako je poznato, Manoliceva i Tudmanova grupa na taj je nacin osujetila bracu Marka i Vladu Veselice da dodu na celo HDZ-a. Josip Boljkovac, prvi hrvatski ministar unutarnjih poslova kaže da se Josip Manolic 1990. zauzimao da se Karamarka zaposli u vrh policije. Kada ga je Manolic pitao zašto Karamarko nije primljen, Boljkovac mu je odgovorio da zato što uopce nije dostavio nikakve biografske podatke, a da je on provjerom doznao neke kompromitirajuce stvari po njegovog kandidata: da ga je u Arhiv SH zaposlila Udba da bi mogao nadzirati Dražena Budišu koji je tamo radio i s kojim Udba nije racunala u nadolazecim promjenama, da mu je ujak Škovrlj (otac Željka Škovrlja, operativca Centra Udbe Split, a za rata operativca Službe državne bezbednosti u Kninu), osamdesetih godina bio vozac Aleksandra Vasiljevica, šefa KOS-a u Sarajevu, a kasnije za cijelu Jugoslaviju…........................................................ Prema dokumentiranim podacima, Karamarko je posao u Arhivu napustio u sijecnju 1991., Boljkovac ga 1990. nije htio u MUP-u, ali ga je Manolic u lipnju 1991. postavio za svog šefa kabineta, Vlade. Nejasno je i što i gdje je radio 5 mjeseci izmedu posla u Arhivu i Vladi. Pored sveg cudenja koje izazivaju podaci iz njegove biografije koji tek sada ugledavaju svjetlo dana, uopce nije cudno to da je Milijan Brkic, Karamarkova desna ruka u HDZ-u, plagirao diplomski rad na Visokoj policijskoj školi (usput, potpuno je nezakonito da je Brkic godinama mogao obavljati visoke dužnosti u SOA-i i MUP-u bez na legalan nacin stecene diplome). ...................................

VL
Avatar mirica19
mirica19
17:05 21.10.2014.

Da, zanimljiv tajming svakako... Ali što je, tu je. Svakako se trebamo usredotočiti na gospodarski razvoj i raspravljati o temama koje će imati pozitivan utjecaj na hrvatski narod. Za početak, veseli me dolazak nove predsjednice države ;)

VL
JE
jedanaesterac
19:15 21.10.2014.

što se događa u Münchenu...aaa Karamarko.........reci

VL
DU
Deleted user
19:43 21.10.2014.

hehehhe jel to onaj isti Kramarko koji ponavlja samo kako ce napravit lustraciju i kako ce sve komujare iz politike protjerat,,,a sad place za komunjarom Bandicem.....Izgleda on bi samo proveo lustraciju nad ljudima kojima je Tudjman vjerovao i sa kojima je kreno u stvaranje drzave..........Pa to nikako ne moze prezalit.......A siguran sam da je Tudjman ziv,,,da bi ga Tudjman dobro natamburo.......

VL
MR
midnight rose
18:15 21.10.2014.

tako je , u potpunosti se slažem s Karamarkom! Sve ovo da se prvenstveno skrene pozornost s loše gospodarske situacije u zemlji...

VL
ST
stefj
19:00 21.10.2014.

Svašta, što se ima čuditi, ova vlada je davno shvatila da nema blage veze o gospodarstvu, te se bavi svime drugime. Promjene statistike, afere, sudski procesi, ideološka pitanja, ustav i sl, sve je to očito puno bitnije i egzistencijalno pitanje za ovu vladu... To je tak, kad ne znaš, onda izmišljaš i filozofiraš... A što se tiče Bandića, za ovo za što je on optužen, slobodno se moglo optužiti i Josipovića ili Milanovića, a tek Linića i bilo koga u HNS-u, IDS-u...

VL
PE
pessimus
20:02 21.10.2014.

i kakve su to sad floskule o zamagljivanju procesa perkoviću i mustaću u minhenu. upravo je obrnuto. proces u minhenu je pokrenut da odvrati pozornost od uhićenja bandića i ostalih.

VL
SW
swimm
19:55 21.10.2014.

neka nam Karamarko isprica kako je uspjelo gradonacelniku Velike Gorice zaposliti toliko pulena

VL
RU
Runkle
17:03 21.10.2014.

I preferencijalno glasanje i bas u ovo doba hapsenje Bandića iako o njemu bruje već godinama, sve mi se to čini kao smišljena kampanja za Josipovića i podizanje rejtinga Sdp-u !

VL
LU
luma
19:37 21.10.2014.

ja mislim da vi gospodo negledate iste informativne emisije kao ja. itekako u svim dnevnicima I rtl-a I nove tv I htv-a osim mikija javljaju sto se dogadja u munchenu I kako branitelji prosvjeduju I malo cak I fizicki napadaju ljude. a za munchen I nemoraju javljati mogu uzivo pitati nobila jer je vec stigao u Zagreb pomoci mikiju I kompanjonima. tako da neznam kako ce sada zvati nobila. u njemackoj je suradnik udbe a sto ce biti u zagrebu neznam. dok god budemo osudjivali to sto se netko tereti da je napravio nekakav problem pa bio to marko ili janko jadna nam majka. nema nista gore nego kad covjek rzmislja ono pa sta ima veze sto je krao I nama je dao. jadna nam majka.

VL
GA
gademisepoliticari
20:50 21.10.2014.

Kažu koristio službeni automobil u privatne svrhe.... ministar Branko Grčić, vozi audi u privatne svrhe. Pametan kao i većina naših političara uspije uliti krivo gorivo. Zanima li Vas koliko je koštao popravak? Zanima li Vas dragi moji istražitelji kakovo je bilo njegovo ponašanje? I zanima li Vas tko je platio popravak? U PRIVATNE SVRHE!!!

VL
Avatar liquidsky
liquidsky
22:18 21.10.2014.

Karamarko, i tvoja faca je čudna koincidencija. I tvoje nekadašnje članstvo u Savezu komunista Jugosavije. I općenito, svi vi političari ste koincidencija zahvaljujući ovom kmetskom mentalitetu.

VL
LE
leurdovac
23:06 21.10.2014.

Koje bi bilo idealno vrijeme za uhititi Bandića?

VL
NI
ninja72
18:07 21.10.2014.

Mater svoju bi prodali samo da zadrze fotelje, ako je gos. Bandic i grijesio puno toga je ucinio , a drugovima bi bilo najbolje da se pakuju.

VL
Avatar Anonimac9
Anonimac9
17:09 21.10.2014.

Negdje sam procitao i ovo: I zbog ovoga treba Bandića zatvoriti: Obnovio je javni prijevoz....asfaltirao je stotine kilometara cesta....... obnovio škole......... dao osnovoškolcima besplatne knjige............. 1000 eura svakom djetetu rođenom u Zagrebu.............. obnovio rodilište.......... uredio Savu............. 70% fasada u centru je novo............................... Kako je smio domaćim tvrtkama dati posao novih tramvaja........... Vlada troši milijune na Audije, BMW-e i Mercedese, a on se vozi u Passatu iz 2007-me godine. Sram ga bilo! ..............Ako je i bilo kontroverzi od Zagreba je napravio respektabilnu europsku metropolu.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.