Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šef HDZ-a
Povratak na članak

Karamarko nakon presude J. Kosor: Vrijeme je za nove ljude

Sad je to stvar Visokog časnog suda. Za mene je ta priča u jednoj specifičnoj fazi, vrlo osjetljivoj, i ja je ne želim komentirati – kazao je Karamarko

Komentari 33

TR
tramontana
16:04 01.03.2013.

Politički život u Hrvatskoj nikako da se počne mijenjati i razvijati. Te grozne stare strukture su se toliko "uhljebile" da im mirnim demokratskim sredstvima nemožeš skoro ništa naškoditi. Demokracija na "hrvatski način" je postala demokracija apsurda.

VL
KA
kazneni
17:04 01.03.2013.

E moj Karamarko nije ti zgodno.Moraš komentirati odluke iza kojih moraš stajati,a na koje ne možeš utjecati.Pristao si biti lutka o koncu glavnog tajnika Milijana Brkića Vase i neka ti bude.On ti je alfa i omega,a sa njim upravlja CRO-PUB.Pametnima i malo dosta.

VL
MS
mare_split
21:01 01.03.2013.

Je, vrijeme je! Nalaze se (novi ljudi) u ZZH (zzh.hr)! Dosta je biklo igre s Hrvatima! Pozdrav!

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
13:54 01.03.2013.

Karamarko, kad buš skužil da si sam sebi zabio gol?? Za neki odgovor ti obično treba 2-3 dana, a sad??

VL
Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
13:56 01.03.2013.

E, moj Karamarko. U roku 5 godina ako ostaneš na vlasti u HDZ-u , Iz Slavonije nećeš imati ni jednog zastupnika, a u saboru nećeš moći formirati klub zastupnika.

VL
Avatar liquidsky
liquidsky
13:12 01.03.2013.

Ne marim za unutarnje probleme HDZ-a ali Karamarko je, kao potencijalni budući predsjednik države ili Vlade, lik od kojeg dobivam istu peristaltičku reakciju kakvu sam imao na Pašalića, Canjugu i ostale "demokrate", a sada i Milanovića.

VL
JB
jb
13:17 01.03.2013.

01.03.2013. u 13:14h katadora je napisao/la: E Karamanko imas pravo, vrijeme je za nove ljude, a to znaci spakuj se i sam otidi jer kad tad ce te snaci sudbina koju si namjenio drugima. Cudi me kako je HDZ tebe izabrao kad si prazan i kao covjek i kao predsjednik. Puno ti fali da budes barem mali prst Jadranke Kosor. A oni oko tebe sami ulizice ne osude se reci niti rijeci jer cuvaju svoje fotelje. Ne okrivljuj druge za tvoje propuste a sad si napravio veliku gresku sto se tice Kosorice. Ja sam od prvog dana clan HDZ i uvijek sam ga podrzavao ali pitam se koliko cu te dugo jos morati slusati i gledati jer ti si taj koji je stranku doveo na rub provalije. ------------------------------------------------------ Dobar komentar

VL
C1
c11dugi
13:19 01.03.2013.

Postovani gosp. Karamarko. Kao clan i glasac zelim da se ova stranka okrene buducnosti pokazujuci narodu da je stranka postenih ljudi, spremna na odricanja za narod. To je jedina stvar koja bi vam trebala biti bitna, a ne raspravljati tjednima u medijima sa gđom. Kosor dok svakodnevno gledam o vladajuce kako unistavaju segment po segment hrvatskog drustva. Da bi vam narod opet vjerovao treba se stranka promijeniti u ime Hrvatske, a ne pojedinacnih interesa jer ova zemlja ne moze prezivjeti jos jedan mandat sadasnih vlastodrzaca. Ni ekonomski ni nacionalno.

VL
CR
crocro
13:23 01.03.2013.

Ja se s njime jedino mogu složiti da je vrijeme za nove ljude. Alo to što on kaže je netočno i ništa ne radi po tom pitanju. Ako kaže da je za nove ljude, onda se treba riješiti svih starih članova koje gledamo od samostalnosti Hrvatske i nikuda se ne miču dalje od fotelje koju grčevito drže i ne ispuštaju. U toj plejadi starih Jadranka je zadnja koji bi trebala odstupiti ili biti izbačena, ali treba sve pročistiti. Ovako ako je samu nju udaljio a gdje je još barem 50 onih od kojih smo se umorili zadnjih preko 2 desetljeća. Kada bi to Karamarko napravio i pronašao vrhunske gospodarske stručnjake koji znaju znanje, onda bi došlo do učmale stagnacije mjesecima bez promila rasta stranke u popularnosti. I mora se Karamarko pitati zašto ne raste popularnost stranke. A ne samo on, već i članstvo stranke koje mora shvatiti da mora mijenjati svojeg vođu. Ako stranka nema napretka koji se trebao već vidjeti i golim okom odna se svugde smjenjuje vođa. A sada kada je samo Kosor izbacio a ne i ostale a i sebe, ja vjerujem da će popularnost strane ponovo pasti slijedeći mjesec. A krivci za urušavanje se ne miču a članstvo ih neće mijenjati.

VL
AM
Axis Mundi
13:50 01.03.2013.

ako je vrijeme za nove ljude, tada svi "istaknuti" moraju otići. ok,može, pljesak molim!

VL
ZG
ZgGodra
13:53 01.03.2013.

.......ante666, da to ti mozda ne prizvas crnokosuljase?

VL
PR
Protivcenzure
14:09 01.03.2013.

nove kao što si ti?? ovo postaje scenarij za holywoodsku komediju b kategorije.

VL
Avatar helada
helada
14:29 01.03.2013.

A sad za razbibrigu: isječak iz jedne tipične balkanske vladarske biografije gdje se vidi kako se demokratski dolazi na vlast i još demokratskije vlada! Napominjem-svaka sličnost između hadezeovog "Crnog(kara) Marka" i "Crnog Đorđa" je slučajna:... "Na narodnom zboru u Orašcu Karađorđe je izabran za vođu ustanka i tako je stao na čelo izmučenog srpskog naroda u borbi protiv Turaka 15. februara 1804. godine. Karađorđe je lično obilazio narod i dogovarao sa ostalim vođama tok borbe i pripreme za ustanak. Kao strog i dosljedan, uživao je autoritet u narodu i među drugim vođama. Ostalo je zapisano da su ga se plašili zbog prijeke naravi i zbog spremnosti da bez kompromisa dođe do cilja...." ...I tako vladaše dva "Crna" junaka, svaki u svom vremenu i svojoj državi uobičajenim balkanskim metodama!

VL
11
112131
14:42 01.03.2013.

E da mi je netko rekao prije par mjeseci da ću biti na strani Kosorice, oči bi mu skopal, ali gle čuda što Kara Marko proizvede u ljudima.Iako mi je jako drago da se to dogodilo radi samog HDZ-.a jerer to je znak da je tamo veliko sra.., e sada samo ovisi o tim ljudima koliko će imati muda da reagiraju. Sumnjam da će se itko izložiti, ali sve se plaća.

VL
Avatar Obeliks
Obeliks
14:50 01.03.2013.

Kada je vrijeme za nove ljude, a što tu onda rade Karamarko, Boras i još neki? A njoj zamjeram što nije sama otišla! Sada je HDZ=SDP!

VL
PR
Protivcenzure
15:08 01.03.2013.

Nove ljude!!?? pa on nije normalan.

VL
HA
havana
15:21 01.03.2013.

Karamarko nakon presude J. Kosor: Vrijeme je za nove ljude ------------ za tebe je naj bolje da šutiš. onda ti definitivno raste rejting. tko te ne zna, skupo bi te platio.

VL
AL
Alkana
15:31 01.03.2013.

Karamarko ne trpi bolje od sebe! Ovo je sumrak HDZ_a kao demokratske stranke. Nije mi žao. Od kad je Tuđman umro, HDZ vrluda i sam ide u propast, a Karamarko je šlag na torti.Treba pod hitno osnovati neku novu stranku na tragu ideja prvog predsjednika.A mi smo se nadali da će znati okupiti najklvalitetnije ljude i promijenit ovu nenarodnu izdajničku vlast.... ha ha ha

VL
HA
havana
15:36 01.03.2013.

01.03.2013. u 15:29h tramontana je napisao/la: ovo kaj gledam zadnjih 20 godina. ma hdz je naj veča tragedija kaj se ovom narodu dogodilo od 10 stoljeća. teško je to danas priznati. ali za 25 godina budu buduće generacije vas nazvali pravim imenom.

VL
JO
johndoe2
15:41 01.03.2013.

Karamarko nakon presude J. Kosor: Vrijeme je za nove ljude... možda za Milana Kovača(Posušje -BiH) i vicu vukojevića(Ljubuški - BiH)....uistinu nova sviježa lica Viteže Blaže Kraljeviću nek ti je laka crna zemlja!!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.