Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smijenili golema

Karamarko: Gdje je Čačić bio 1994. i 2008.? U mišjoj rupi!

hdz,tomislav karamarko,ante zvonimir golem (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
08.09.2012.
u 16:25

Nevjerojatno je da on ne posustaje u svom tonu prepotencije i bezobrazluka, kaže Karamarko

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Solinu se prije sjednice Predsjedništva na kojoj je smijenjen Ante Zvonimir Golem osvrnuo na Čačićevu izjavu da HDZ, koji je ogrezao u korupciji, nema pravo pričati o davanju autocesta u koncesiju.

- Tko je gospodin Čačić da odlučuje i određuje tko što može komentirati u ovoj državi. Nevjerojatno je da on ne posustaje u svom tonu prepotencije i bezobrazluka - rekao je Karamarko.

- Moram podsjetiti gospodina Čačića, kad spominje korupciju i kriminal, da sam ja današnji predsjednik HDZ-a u dva navrata 1994. i 2008. godine, poveo borbu protiv kriminala i korupcije u Hrvatskoj. Gdje je tada bio Čačić? U mišjoj rupi. S gospodinom Čačićem mogli bismo i na drugačiji način razgovarati o kriminalu i korupciji. Čačiću preporučujem malo više skromnosti i manje prepotencije jer je Vlada u kojoj je i on u osam mjeseci narodu ponudila samo depresiju - dodao je Karamarko prije početka sjednice Predsjedništva HDZ-a u hotelu President.

>> HDZ traži referendum o davanju autocesta u koncesiju

Komentara 358

MA
maklin
18:58 08.09.2012.

Karamariću kad već imaš pitanja, imam i ja jedno za tebe, gdje je nestalo 45 milijardi Eura? vrati novce kriminalna mafijo jedna HDZ-ovska pa se onda guraj, do tad "ćuti bre u mišjoj rupi" !

Avatar boros
boros
18:58 08.09.2012.

...u jbte,na slici svi,od zla oca od gore matere...a drug kalmeta,dok je mogao da "farba"druge,islo je...posto sada vise nemoze,poceo da "farba"sam sebe...hahaha

RH
Ruka hrvatska
18:53 08.09.2012.

.. . arschloch...INA nije izrucena...INA je prodana...ugovor potpisala Jadranka Kosor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije