Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presuda

Kapetan Dragan izgubio spor, mora platiti 6,7 milijuna kuna

\'File picture shows former Serb commander Dragan Vasiljkovic in Knin, Croatia in February 1993. A former Serb commander, now an Australian citizen, charged with war crimes committed during Croatia\'s
Reuters/Pixsell
03.09.2011.
u 12:14

Australski list pisao je o zločinima Dragana Vasiljkovića u Domovinskom ratu što je on doživio kao klevetu i tužio ih. Izgubio je spor i mora platiti sudske troškove

Kapetan Dragan izgubio je spor protiv australskog lista The Australian kojeg je tužio zbog niza članaka iz 2005. godine u kojima su detaljno opisani njegovi zločini tijekom Domovinskog rata, što je on doživio kao klevetu.

Dragan Vasiljković koji u zatvoru u Sydneyu čeka izručenje Hrvatskoj zbog ratnih zločina, mora nadoknaditi sudske troškove od 1,2 milijuna australskih dolara (oko 6.720.000 kuna) koliko je list uložio u svoju obranu.

Komentara 23

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:25 03.09.2011.

A što se tiče doživotnog boravka u prdekani kod nas, osiguran mu je topli obrok barem tri puta dnevno. Isporuka direktno u usta :)))

TV
tvrtko
12:54 03.09.2011.

aa jadničak,kako čovek nastrada ni kriv ni dužan! Hebo kevu svoju!

KO
kolovoz
18:31 03.09.2011.

o dragance-crni gavrane gdje ces namaknuti lovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije