Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubile im konje

Kao u noćnoj mori: Napao ih roj od 30.000 pčela!

pčele (1)
Marijan Sušenj/PIXSELL
29.07.2013.
u 22:19

- Sve se zacrnilo, pčela je bilo kao u noćnoj mori - ispričala je žena iz Teksasa koju je napao roj od 30.000 pčela

Roj od 30.000 pčela napao je par u sjevernom Teksasu dok su izvodili vježbe sa svojim ponijima. 44-godišnju Kristen Beauregard pčele su izbole čak 200 puta, dok je njezin dečko zadobio 50 uboda. Pčele su potpuno prekrile i izbole njihove konje, koji to nisu uspjeli preživjeti.

- Lovile su nas, išle su za nama. Pomeli smo ih hrpe i hrpe... bilo je kao u nekom lošem filmu - ispričala je Kristen. Nekoliko pčela uzeto je za testiranje kao bi se utvrdilo radi li se o afričkim ili pčelama ubojicama. Zasad je nepoznato i zašto su napustile košnicu, piše The Huffington post.

Pčele su prvo napale jednog od ponija koji je počeo skakati i ritati se. Tada se pojavio cijeli roj i sve ih napao. Kako bi pobjegla Kristen je skočila u bazen, a konj za njom. 

- Sve se zacrnilo, pčela je bilo kao u noćnoj mori. Pokušavali smo ostati u bazenu, a svaki puta kada bi provirili glave da uzmemo zraka upiknule bi nas za nos i lice - rekla je Kristen koja je nakon nekog vremena uspjela pobjeći u kuću. Njezin dečko je pozvao pomoć te su im poslani vatrogasci s posebnom opremom.

Osim konja, pčele su ubile i pet kokoši, a izbole su i nekoliko pasa.

>>  \'Ako opazite roj pčela, ne paničarite i ne koristite insekticide\'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije