Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvava pošiljka

Kanada: U Konzervativnu stranku stigao paket s ljudskim stopalom

\'Rijeka, 171110. Hrvatske poste - postanski ured Rijeka na adresi Kresimirova 7. Na fotografiji: razvrstavanje i utovar paketa - HP ekspres. Foto: Tea Cimas / Cropix \'
Arhiva VL
30.05.2012.
u 11:13

Paket s odsječenim ljudskim stopalom stigao je u sjedište stranke, no nije bio adresiran na određenu osobu. Policija istražuje slučaj

Paket s odrezanim ljudskim stopalom stigao je na adresu kanadske Konzervativne stranke u Ottawi, piše BBC. Portir koji je primio pošiljku odmah je pozvao policiju kada je otvorio paket i vidio da je natopljen krvlju.

Policija i jedinica za opasne materijale nakon toga u kutiji su pronašle ljudsko stopalo. Paket je bio adresiran na Konzervativnu stranku, a ne na određenu osobu, izvijestila je tamošnja policija.

Jučer je policija presrela još jednu pošiljku s dijelom ljudskog tijela koja je trebala stići u sjedište iste stranke.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
libero
11:55 30.05.2012.

To je neki Janez poslao Titovu podkoljenicu.............

SI
sinaj
21:09 30.05.2012.

To sigurno šalju miroljubivi ljevičari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije