Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kavana Europa'

Kakva je europska politika oporbe i hoće li HDZ biti proeuropska stranka i nakon Plenkovića?

02.07.2023.
u 22:00

Bilanca nakon 10 godina članstva u Hrvatske u Europskoj uniji svakako je pozitivna. U svakom smislu. Ali, bodovi se još mogu dodati ili oduzeti, ovisno o ishodu nekih sudskih postupaka koje je pokrenuo Ured europskog javnog tužitelja

Komentara 4

Avatar Svračak
Svračak
05:53 03.07.2023.

Dok god Njemačkoj godišnje nedostaje nekoliko stotina tisuća radnika siromašnije europske zemlje ne mogu spriječiti iseljavanje.

Avatar Maks:
Maks:
13:51 03.07.2023.

Jedina drzavotvorna stranka.

FR
FranjoTT
12:07 03.07.2023.

HDZ će ostati upamćen kao sustavni organizator korupcije i uništenja neovisnosti republike Hrvatske pogodovanjem stranim interesima i rastakanjem državnog vlasništva u privatne džepove. Krajnje je degutantno kada USKOK ulovi premijera u kriminalu i onda skriva izvješće, to dokazuje da u ovoj zemlji nema alata za borbu protiv korupcije, da je korupcija temelj ove države gdje bez stranačke iskaznice ne možeš biti rukovoditelj, neovisno o obrazovanju što direktno čini veleizdajničku štetu prema RH i njenim građanima, uzimali smo najkorumpiranije umjesto najsposobnijih, koji je rezultat, divljanje cijena i bijeg mladog stanovništva što će rezultiurati nestankom Hrvata, Hrvatska će samo biti na papiru a plažu ćete gledati preko žilet žice mađarskog vlasnika hotela!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije