Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ PODMIĆIAVNJA
Povratak na članak

Kako su prijatelji za 700.000 eura htjeli kupiti Glavaševu slobodu

Istraga nije dokazala da je prikupljeni novac uistinu došao na svoje odredište – Vrhovni sud. Ali je zato dokazano da su pojedini optuženici kontaktirali s nekim sucima Vrhovnog suda.

Komentari 26

Avatar babas
babas
22:52 02.10.2011.

Koliko su Glavašovi neprijatelji uspjeli skupiti? Suci uvijek profitiraju,ili od ovih ili od onih!

VL
LI
liburnik
08:39 03.10.2011.

I kad kazes nacimitomanima da su stvorili nakaradnu \"banana\" drzavu oni se ljute. Pa gdje u normalnoj drzavi mozes i pomisliti da se mogu kupiti suci vrhovnog suda. Drzava koja nije utemeljena na postenju, moralu i etici je smece. A svi koji se zalazu za ovakvo funkcioniranje sistema su kriminalci.

VL
SE
senior
08:42 03.10.2011.

I suci su samo \"roba\" pa bili oni i suci Vrhovnog suda. Sve ima svoju cijenu, nažalost.

VL
LU
Lujo123
08:52 03.10.2011.

E moj Glavaš, da si ostal \"lojalni vojnik\" bande izdajnika koji su i sad na vlasti nebi trebal nikoga podmićivati i mogel bi delati kaj hočeš, ali si se prešel i probal si solirati, a to u mafiji ne ide! Idemo dalje!!!

VL
LU
Lujo123
08:53 03.10.2011.

\"02.10.2011. u 22:52h babas \" Pa jaca se još uvijek nije odrekla crnih fondova\" Ima se!!!!!

VL
AD
adrian24
09:02 03.10.2011.

Sve uvijek zapne na novcu. Osobito kod \"najvećih domoljuba\".

VL
IV
Ivekivek
09:04 03.10.2011.

Zbog čega je kazneno djelo isposlovati oslaobađajuću presudu za čovjeka koji se obračunao sa osječkim četnicima?

VL
ST
stevica
09:05 03.10.2011.

Nazalost jedina greska Glavasa je sto je napustio pljackase,i dobio progon.Tu istu gresku je napravila gospodja Jadranka Cigelj,koja je dozivjela totalnu torturu i sikaniranje od strane bjloglavog supa,pa je prije nekoliko dana na otvorenoj tv pricala o tome i sta je sve dozivjela od VD premijerke.Zar nije najbolji primjer tih progona i bivsa blagajnica hdz-a Branka Pavosevic,koja je rekla istinu o crnim fondovima,a takozvani borci protiv korupcije,joca,kalmeta,milinovic,seks i drugi su je expresno istjerali iz stranke,jer o crnim fondovima i pljacki koju su izvrsili lopine iz hdz-a se ne smije pricati.

VL
OB
-obrisani-
09:17 03.10.2011.

. ...Evo Jaca donirala opet crkvu a oni uzvraćaju kako će dobiti svu pomoć onu moralnu, molitvenu a izglada i podršku na slijedećim izborima. . U Kninu Jaca donira deset milijuna kuna za gradnju crkve koja neće zaposliti vjerojatno ilili sigurno niti jednog radnika sa burze a gdje od 11000 stanovnika 5700 prima socijalnu i raznu pomoć od države. . Hvalevrijedna gesta Jace i Vlade na kojem je čelu. Sve kako bi dobila podršku crkve i ostala na vlasti........... . .

VL
CH
chemica
09:42 03.10.2011.

Novac nije nikada stigao do sudaca Vrhovnog suda! Najbolji dokaz za to je dosuđeno smanjenje kazne. Hm. Ma bit će da se to slučajno poklopilo. Da, \"slučajno\". U zemlji kojom vlada korupcija. Što bi tek bilo da su novac dobili...Bio bi nam danas Glavaš na slobodi, a pošto \"nisu\", \"samo\" su mu smanjili kaznu. Zbilja, može se to i tako gledati.

VL
OB
-obrisani-
10:01 03.10.2011.

03.10.2011. u 09:04h Ivekivek je napisao/la: Zbog čega je kazneno djelo isposlovati oslaobađajuću presudu za čovjeka koji se obračunao sa osječkim četnicima? +++++++++++++++++++++++ da Glavaš je sumporovodičnom kiselinom oslobodio Osijek od četnika i pukovnik Ivo Sanader se borio zn nšu slobodu on nas je oslobađao od kuna

VL
FJ
Fadil Jahic spanac
10:01 03.10.2011.

evo jednog podatka Hrvata sa DOMOVNICOM kamocemo i SAO KRAJINA... +++++++++++++++++++++++++++++++. . Mi Srbi nismo uspjeli stvoriti Veliku Srbiju u ratu, pa moramo u miru ostvariti ono sto ratom nismo uspjeli. . . Imamo svoje ljude medju Hrvatima, pa smo preko njih najprije morali odstraniti iz hrvatske vojske sve te generale koji su nas porazili kad smo ostvarivali nas san o Velikoj Srbiji. . . Uspjeli smo nametnuti i svoga covjeka za hrvatskog predsjednika, a i u Hrvatskoj vladi takodjer drymo konce u svojim rukama. . . Sada je samo pitanje vremena kada cemo stvoriti trecu Jugoslaviju koja je ustvari Velika Srbija, a ako bude srece, i Hrvati ostanu naivni kao do sada, nas SDP ce dobiti izbore, pa ce se nas plan ubrzano ostvariti. . . Zato, Hrvati, pomirite se sa svojom sudbinom. Opet ce novci od turizma i hrvatske Dijaspore dolaziti u nas Beograd. ++++++++++++++++++++++

VL
LI
liburnik
10:02 03.10.2011.

Sudac vrhovnog suda u SAD-u je cjenjenija pozicija nego funkcija predsjednika drzave. Za to su se izborili svojim beskompromisnim stavovima - a nasima je dovoljno da ih nazovu pa da mijenjaju misljenje. Kakva drzava takvi suci u jendoj rijeci \"banana\".

VL
OB
-obrisani-
10:16 03.10.2011.

. . ......Zasto nije dozvoljeno da se istrazuju zlocini pocinjeni u Oluji? Jer je bila udruzeni zlocinacki pothvat. Pa ne treba puno mozga cak ni katolickom stadu da donese elementarne zal=kljucke, ili treba?

VL
OB
-obrisani-
10:18 03.10.2011.

. . ..-ako čovjek ima čistu savjest, onda može biti miran da NA NJEGA NIKADA NEĆE DOĆI RED – barem glede optužbi za zločine...... .

VL
OB
-obrisani-
10:19 03.10.2011.

. ..stigla optuznica....za Šeksa, Vekića, Glavaša i Merčepa za ratne zločine… . osim njega tu su i Vladimir Šeks, Branimir Glavaš , Tomislav Merčep te još 40 hrvatskih branitelja s vukovarskog područja,… . …Optužnica, koja je, kako tvrdi Vekić, samosamo prepiska optužnice srpskog Vojnog tužilaštva iz 1992., za ubojstvo 13 civila i šest neidentificiranih osoba u Borovu naselju tereti tadašnju HDZ-ovu četvorku. .

VL
FJ
Fadil Jahic spanac
10:34 03.10.2011.

kamocemo, Evo prihoda od carine RH-e odlazi u Beograd.. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ - 03.10.2011. u 10:01h Fadil Jahic spanac je napisao/la: evo jednog podatka Hrvata sa DOMOVNICOM kamocemo i SAO KRAJINA... +++++++++++++++++++++++++++++++. . Mi Srbi nismo uspjeli stvoriti Veliku Srbiju u ratu,u, pa moramo u miru ostvariti ono sto ratom nismo uspjeli. . . Imamo svoje ljude medju Hrvatima, pa smo preko njih najprije morali odstraniti iz hrvatske vojske sve te generale koji su nas porazili kad smo ostvarivali nas san o Velikoj Srbiji. . . Uspjeli smo nametnuti i svoga covjeka za hrvatskog predsjednika, a i u Hrvatskoj vladi takodjer drymo konce u svojim rukama. . . Sada je samo pitanje vremena kada cemo stvoriti trecu Jugoslaviju koja je ustvari Velika Srbija, a ako bude srece, i Hrvati ostanu naivni kao do sada, nas SDP ce dobiti izbore, pa ce se nas plan ubrzano ostvariti. . . Zato, Hrvati, pomirite se sa svojom sudbinom. Opet ce novci od turizma i hrvatske Dijaspore dolaziti u nas Beograd. ++++++++++++++++++++++ ++

VL
DU
Deleted user
10:44 03.10.2011.

Mogu samo zamisliti kakva bi afera( naprimjer u Njemackoj) izbila kada bi se utvrdilo da je jedan saborski zastupnik, kao predstavnik naroda u parlamentu, htio podmititi vrhovne sudije. Volio bih znati da li je ova Drmic, koji je izgleda zalutao u politiku, uopce razmisljao o priznanju i ostavci zbog osjecaja odgovornosti koju bi trebao imati kao javna osoba i politicar?

VL
VA
valis
11:03 03.10.2011.

03.10.2011. u 10:19h 8kamocemo je napisao/la: . ..stigla optuznica....za Šeksa, Vekića, Glavaša i Merčepa za ratne zločine… . osim njega tu su i Vladimir Šeks, Branimir Glavaš , Tomislav Merčep te još 40 hrvatskih branitelja s vukovarskog područja,… . …Optužnica,a, koja je, kako tvrdi Vekić, samo prepiska optužnice srpskog Vojnog tužilaštva iz 1992., za ubojstvo 13 civila i šest neidentificiranih osoba u Borovu naselju tereti tadašnju HDZ-ovu četvorku. .......................................................................... Zar ti ne znas da je premijerka i Vlada te optuznice priglasila nistavnim??Nevaznim...

VL
VA
valis
11:05 03.10.2011.

Novinar izmislja i laze spominjuci Pasalica u clanku..Glavas je krao glasove za sanadera i time napravio direktnu stetu Pasalicu i Hrvatskoj..glavonju zbog toga ne zalim nimalo..da je Pasalic pobijedio tada u Hdz,taj Glavas danas nebi bio u zatvoru...budala si je sama iskopala rupu...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.