Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako su nam čestitali 'dan domovinske pljačke i paleži'

I bez Latinove čestitke 5. kolovoz je prošao tužno. Započeo je samoubojstvom branitelja, a onda je pao i prastari MiG pri čemu je samo iskustvo i prisebnost pilota spasila i njegov i druge živote

Komentari 161

DU
Deleted user
12:42 08.08.2014.

Latine, srami se!

VL
OL
olrajt
12:48 08.08.2014.

za ovog tipa i njegovu čestitku samo jedna riječ-sramota!

VL
MA
MarioG
12:53 08.08.2014.

Kad vidim kakve "ugledne" građane imamo mene bude sramota..

VL
ZG
zorbas.grk
13:05 08.08.2014.

A boze koja bijeda

VL
BA
bakulušić
14:01 08.08.2014.

Ne tako davno, u medijima se pojavila vijest kako pojedini novinari i urednici na "javnoj" televiziji imaju primanja u razini dvije ministarske plaće, mjesečno otprilike oko 35000 kn. Zanimljivo, nije se bunio nitko od ovih koji danas gorljivo brane vladajuću koaliciju vjerovatno iz raloga što je svaka emisija tih novinara započinjala i završavala rečenicom: "Da nije bilo Tuđmana, sve bi bilo drugačije, svima bi nam bilo lijepo". Dovodili su goste od Vardara pa do Triglava i svi su pljuvali po Tuđmanu i Hrvatskoj a da hrvatske heroje ne spominjem. Od njih su napravili čudovišta pa i danas s njima plaše malu djecu i velike Jugoslavene. Sramotno je što smo svi mi to šutke promatrali a pojedini od nas su te novinare dizali do nebeskih visina. Ne znam da li su ta primanja smanjena ali sve drugo je ostalo kao i prije. Drago mi je što se gospodin Raspudić osvrnuo barem na jednoga od njih i tako ukazao da je stanje na takozvanoj javnoj televiziji zaista katastrofalno. Od akcenta kada čitaju vijesti do neumjesnih komentara i političkih stajališta. Prvi političar koji obeća da će ukinuti "javnu" televiziju dobiva moj glas a nadam se i glas svih domoljubnih Hrvata.

VL
FU
fulmar
13:03 08.08.2014.

Pa, zar saborska vecina nije to i ocekivala od njega kad su ga tamo uposlili.

VL
TO
Tot
13:11 08.08.2014.

denis je puko skroz

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
12:50 08.08.2014.

Denise da ti to nisi prešao na malo jaču žesticu ili možda neki bijeli prah.....Ma da... zna to čovjeku udariti u tintaru.....Kako te nije sram, jel ti živiš u BG ili ZG ???? Tko te plaća da svašta pričaš i pišeš ili je to možda iz tvoga srca ???? Da, da...

VL
OD
odgovorni
13:30 08.08.2014.

Parazit kao i mnogi u ovoj državi... Ništa čudno

VL
GO
govori
13:56 08.08.2014.

a što ovaj "demokrat" Latin nije ništa rekao na račun Izraela, koji je za 2 tjedna pobio skoro 2000 civila, od toga pola djece. Što nije čestitao Izraelu na paleži i ubitačini? Ne smije jer, bi odmah isti dan letio sa položaja glavnog urednika.. U usporedbi sa onim, što je Izrael napravio u Gazi, Oluja je bila čisto hodočašće. Ali gdje je haški sud za izraelske vojne i političke čelnike? Gdje je Bernard Henri-Levy koji je Tuđmana nedavno nazvao fašistom? Ako je Tuđman fašist, što je onda Netanjahu? Gdje je je osuda medija i javnosti? Gdje su dokumentarni filmovi kao "oluja nad Gazom". Gdje su Čičak i Puhovski? Zašto oni ništa ne kažu o Izraelu?

VL
ZG
zorbas.grk
13:17 08.08.2014.

Kako latin ima lijep otvoren i iskren pogled....milina jedna

VL
TT
tik tak
13:56 08.08.2014.

I opet Latinove iste fore zna on kako se izvuc iz anonimnosti!!!

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
13:40 08.08.2014.

Što je gore zviždati Premijeru i Predsjedniku ili na ovakav način skrnaviti veličanstvenu pobjedu?!

VL
VE
verica2
15:38 08.08.2014.

Ako su se za vrijeme oslobodilačke operacije Oluja, ili bilo kad u ratu, dogodili zločini, treba kazniti počinitelje. Za mene je izjava da je nacionalni praznik Dan domovinske zahvalnosti 'dan domovinske pljačke i paleži' ravna veleizdaji. U svakom slučaju, toto ne bi smjelo samo tako proći.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
15:55 08.08.2014.

ha, što se tu može, Ivo Andrić nobelovac za književnost i srpski diplomat i sudionik potpisivanja trojnog pakta s Njemačkom je navodno rekao da se ne isplati biti Hrvat. Hrvati niti ne zaslužuju ništa bolje jer su sami izabrali one koji drmaju kozaračko kolo i lijepe ćirilične ploče na stratištu Hrvata. zato je dobra vijest da Hrvati izumiru, tu će doći drugi koji će znati cijeniti svoju zemlju. cvili ova udbaška milicija za ćudoređe i riga mržnju. njihova mržnja prema Tuđmanovoj Hrvatskoj i narodu koji djelomično pruža otpor je nemjerljiva, prema Crkvi, domoljublju svemu hrvatskom dok istovremeno slave četničke koljače i tzv ustanke. sve hrvatsko je meta za ismijavanje i etikete, čak su falsificirali datume obilježavanja državnih blagdana i organizirali ulične bande da ističu transparente mržnje, pljuju prolaznike, napadaju policiju i prave nered po gradu. vrijedno se podsjetiti izjave bivšeg saborskog zastupnika Ante Kovačevića.."njima se usta iskrive od mržnje kod spomena imena Hrvatska"

VL
BO
Borje
16:21 08.08.2014.

Kako je lijepo cut i vidjet kako komunjare i jugoslaeni grcaju i nestaju u mrznji,e sad znaju kako je nama bilo u njihovoj jugoslaviji,a sad poruka svim rodoljubima,uzivajte tosuim zadnji trzaji.

VL
LL
LUDI LJUDI
15:53 08.08.2014.

Nino, molimo te da kao javna i uvijek argumentirana osoba povedeš INicijativu smjene Latina s mjesta urednika 3 dnevnika HTV-a. Dakle, traži se i očekuje izvanredni otkaz uredniku HTV-a, baš kao i novinarki Krmpotić koja je uvredljivo govorila protiv Vlade,e, mada je svakom razboritom jasno da je ovakva Vlada sramotna i uvredljiva, sama po sebi. Nedorastao premijer koji se žesti i svađa s braniteljima koji mu žvižde. Pa ima niz načina i pristojnih odgovora, kojima je mogao čak i poentirati protiv zvižduka. Jer ako zviždanje i ocjenimo kao neprimjereno situaciji i proslavi pobjede, zar nije "frajersko" držanje, dociranje i svađalački ton na toj istoj proslavi, i gore od toga. Ili nedorasli ministri, koji objektivno, svojim znanjima, vještinama i iskustvima, ne mogu konkurirati za puno manje zahtjevnije pozicije ili radna mjesta. Zar takvi skorojevići mogu proizvesti bolje raspoloženje i okruženje, u kojem si jedan Latin ne bi ovo dozvolio. Znaju takvi, kada se što smije?! Dokle će očevi i djeca parijskih komesara manipulirati i ovako neodgovorno voditi i prestavljati Hrvatsku. Jer nju predstavljaju svakim svojim činom, svakom donesenom odlukom ili nastupom u javnosti. Pa zar nema boljih? Nino, ni svjestan vjerojatno nisi, koliko te ljudi čita i slijedi. I bit će tako sve dok si razborit i argumentiran kad pišeš, a vrline živiš. Mi smo doista ludi ljudi, ne budemo li pomeli svo zlo koje je uzurpiralo politički prostor, koristi isključivo sebi a šteti isključivo Hrvaskoj i budućnosti naše djece. Dosta nam je više partijskih sekretara, očeva i sinova i njihovih mentora, pometimo ih mudrim referendumskim pitanjima i na slijedećim predsjedničkim i parlamentarnim izborima. Dosta ih je više... Birajmo vrijednosti o kojima pišu Raspudić i ostali kojima Hrvatska nije smetnja.

VL
Avatar tajar
tajar
16:49 08.08.2014.

Danas na fejsu, sutra na Dnevniku.

VL
AS
asi2013
16:58 08.08.2014.

Ovo sve ide na dušu Gorana Radmana i više, na onoga tko je postavio ove spodobe na mjesta u HTV.

VL
AP
apolon
14:40 08.08.2014.

Nije nikakvo otkriće ako slobodno zaključimo da u ovo doba imamo silnih problema sa "južno-nostalgičarima svih boja i vrlina! Da li je sa njima moguć uspostaviti normalan dijalog...???Sumnjam! Zato na slijedećim izborima nema milosti prema "južno-nostalgičarima" , treba ih smjestiti "južno-nostalgičarima" , treba ih smjestiti u Molnarovu republiku Pešćenicu pa neka tamo propagiraju sustav izokrenutih vrijednosti...Amen!!!

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.