Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako bi to izgledalo
Povratak na članak

Kako bi to izgledalo: Sve saborske uloge Jadranke Kosor

Nakon mjesta potpredsjednice Sabora i šefice Kluba zastupnika HDZ-a, želi voditi i Antikorupcijsko vijeće.

Komentari 26

DJ
djakputnik
21:24 22.12.2011.

Da li nazvati lakrdijom, ili nekako drugačije, činjenicu da stranka koja postoji isključivo radi mogućnosti korupcije - sada vodi borbu protiv korupcije? Novoj vladi ovo je prva greška!

VL
DU
Deleted user
21:41 22.12.2011.

Gospodine \"novinaru\", Davor Ivankovic, koliko je niskosti, mrznje, podlosti i deficita novinarske etike potrebno za napisati jedan ovakvo (ne)djelo poput vaseg clanka? Na to pitanje mozete iedino vi odgovoriti. Koliko god, ako se ne slazete sa politicarkom Jadrankom Kosor, toliko bi trebali imati karakterne ljudskosti spram osobe Jadranke Kosor. Ovako nekoga \"provlaciti\" korz clanak, govori stvarno o degenriranosti dijela novinarske struke. Nazalost, u tome i niste iznimka, nego ste se takvim i slicnim clancima do sada \"uveliko pokazali\". Svakom civiliziranom covjeku ovakav nacin jednostavno nije prihvatljiv. Ali koliko vidim, i citam vec dulje, daleko ste vi od civilizacijskih vrijednosti.

VL
DU
Deleted user
22:01 22.12.2011.

Gospon Novinar vi ste se spustili u Rupu iz koje ispuzao HDZ i od devedesetih pa naovamo se ruga Hrvatskoj i poštenim ljudima koji samo žele imati dobru plaču i posao. A to su hadezeti oduzeli svim poštenim ljudima u ovoj državi. Ja bi vama gosin novinar za ovaj članak dao saborsku mirovinu. Jer ste se narugali HDZ-u i njenoj predsjednici, isto kako što se ona ruga ovom narodu i ovaj državi. Neandrtalci se isto vrijeđaju kada ih se nazove pravim imenom jer oni su završili visoke škole fakultete bla bla. A na što su spali ti visoko na obrazovani ljudi, pa na korupciju i mito.

VL
RE
reporter
23:09 22.12.2011.

Gospodine Ivankoviću! Slažem se da su moj tekst i kritika oštra, ali i istiniti. Teško mi je J Kosor nazvati gospođom, kad je pokazala da nema morala ni karaktera ni sposobnosti. Dok smo stvarali Hrvatsku državu, navedena je gđa bila predsjednica pokreta za Jugoslaviju. Čitavo je vrijeme na najvišim državnim funkcijama, pa je njena odgovornost za stanje u državi ogromna. Nije sasvim legalno bila ni izabrana, još manje moralno i pošteno. Kakvog je karaktera čovjek koji izda svog šefa, koji ga postavi za desnu ruku? Čin nelegalnog potpisivanja pristupnog ugovora s EU bez referenduma i protivno interesima naroda čin je izdaje. Biti izdajnik najgora je ljudska osobina. Da u medijima postoji imalo poštene rasprave o pitanjima ulaska u dekadentnu zajednicu zvanu UE, ja ne bih pisao na ovaj način, već bih argumentirano raspravljao. Isto vrijedi i za ostale bolne teme u našem društvu. Evo članak u jutarnjem listu prije par dana piše o metodama kako su postavljani suci Ustavnog suda. Tko je razvio takav pokvaren i korumpiran sustav? Samo oni koji su vladali, oni koji su donosili zakone, bez obzira iz koje stranke dolazili. Oni su uništili budućnost ovog naroda.1/2

VL
RE
reporter
23:10 22.12.2011.

Kojim imenom da ih onda nazovem? No gdje god da istinu nazovemo pravim imenom, članci se brišu, a ostaje agit prop najeftinije kategorije, jer zagovaratelji pristupa pravih argumenata nemaju, a onih nekoliko koji bi se mogli nabrojiti kao prednosti, padaju pred opasnošću i težinom suprotnih. Kažete da pratite moje članke. Zanimljivo, molim vas radi korektnosti, zašto onda brišete članke ili mijenjate naslove koji ne odgovaraju vlastima. Npr. originalni naslov: „Josipović: nova vlada će nas izvući iz recesije“ Nakon mog članka naslov je promijenjen u: „Josipović: Očekujem oštar posao, reforme i rješavanje krize“ i čitava stvar dobiva novi smisao. A ono što je bilo napisano bilo je vrlo očito, argumentirano i imalo je političku težinu. Dakle ili morate (to vjerujem) ili ... (to ne želim vjerovati) S poštovanjem! 2/2

VL
PA
paulineja
23:11 22.12.2011.

Načelno to jest neuobičajeno gomilanje funkcija, više pripada tradiciji posttotalitarnih raspoloženja, no J. Kosor, nakon gubitka izbora, ima lagani PTSP. Bila je prezaposlena, a najednom je u komforu, s puno slobodnog vremena – kaže Letica.....................................!!!

VL
AA
Aartur
00:02 23.12.2011.

Jadranka Kosor može biti sretna ako ne završi kao dragi Ivo i ako kroz četiri godine uopće bude u HDZ-u. Sve te funkcije će morati prepustiti nekome drugome kad je u stranci konačno smijene s pozicije predsjednika, a to je s ovakvim promašajima samo pitanje vremena.

VL
Avatar billybull
billybull
06:51 23.12.2011.

pa dajte, molim vas, tu vjecni gubitnicu svih izbora koja je ma za sto god se kandidirala ili bila izabrana da se kandidira izgubila veeeeeeeelikom vecinom maknite iz vecernjaka....koga briga za apsolutne gubitnike?

VL
AF
afer
07:42 23.12.2011.

Davore Ivankoviću, uradak je pamflet, jadno, ružno i podmetaćki. Meni bi u VL radio za sandwich sa mortadelom - više nisi zaslužio !!!

VL
OB
-obrisani-
08:10 23.12.2011.

Znalo se da je Jadranka Kosor ambiciozna političarka. U više od dvije godine pokazala je, kao premijerka, da ima golemu energiju te zna primati teške političke udarce. U tom je stilu prošla i kroz kampanju. No, sada kad je ta borba završila, predsjednica HDZ-a ostat će zapamćena i po unikatnom “skupljanju” jakih saborskih funkcija. ======================================= UVIJEK me iznova ljute ! J.Kopsor NIKADA nije bila Premijerka već V.D Premijerka po Poštenjaku Ivi Sanaderu ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ V.D. jest Vršioc dužnosti Premijera ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

VL
OB
-obrisani-
08:12 23.12.2011.

¨Pravi premijer je Zoran Milanović legalno Izabran

VL
LA
larala
09:10 23.12.2011.

novinari, fakat ste vec i bogu dosadili s tim natpisima o kosorici i hdz-u....zar nemate pametnijih stvari za pisanje....npr. kako nam nova vlada povecava broj ministarstava i još prodaje price o uštedi?.....dajte više, pocnite se baviti pravim problemima a, ne ih gurati pod tepih i ljude zamarati ovakvim glupostima.....šta me briga što ce kosorica raditi, može cupati i travu ako želi, njen problem....isto kao što je i moj koliki ce mi porez nabiti, koliko ce mi uzeti da bi pomogli fgospodi iz mirovinskih fondova, koliko ce dici cijene i što cu na kraju od svoje place dobiti ja a, koliko država?

VL
DU
Deleted user
09:16 23.12.2011.

Uvijek se je volila trpat tamo gdje joj nije mjesto a sad ce imati i puno vise vremena jer, srecom, nece vise smjeti besciljno lutati po Hrvatskoj i otvarati sve i svasta. Nadam se od sveg srca da novi premijer to nece ciniti nego ce se baviti vaznijim problemima ove zemlje.

VL
KG
kaj_god
09:20 23.12.2011.

Kako je teško više ne biti No 1. Ne kaže narod džaba da se najteže skinit s vlasti i one stvari.

VL
T
T.
09:21 23.12.2011.

Zapravo ne razumijem čemu je potrebno obraćati se novinaru, kad je iznio samo i isključivo činjenice, te naveo mišljenja i izjave još nekolicine ljudi. Notorna je činjenica, da je Jadranka Kosor oportunist i karijerist, da je slučajem i voljom drugih,, a ne svojim zaslugama došla na najodgovrniji položaj u zemlji, o kojem ovise sudbine svih građana Hrvatske (a i šire), te da ničim, a li baš ničim nije pokazala, da je sposobna obnašati tu dužnost. Međutim, po navici iz nekih drugih vremena iz kojih je i potekla, kada nije bilo važno jesi li sposobna, već, jesi li podoban, ona danas skuplja nove crtice za svoj životopis. Tako će jednoga dana, postane li baka, svojim unuima pričati da je bila ministrica, podpredsjednica Vlade, pa premijerka, pa podpredsjednica Sabora, a na kraju će izvaditi servijetu s potpisom Obame - kao točku na \"i\" svoje karijere. .

VL
OB
-obrisani-
10:12 23.12.2011.

i evo.....sad JOJ se događa.....BAŠ....ONO . čega se najviše bojala....i....užasavala . postala je......PREDMET....ismijavanja....i...sprdnje....,,,,,,,,što je tražila...to je i dobila

VL
DU
Deleted user
10:43 23.12.2011.

Kao Hrvatu mi je sada tesko prihvatiti cinjenicu da u svetinji svih Hrvata, Hrvatskom Saboru imamo najjacu opozicionu stranku koja je pod istragom zbog korupcije i crnih fondova i prava je steta sto ih narod nije jace kaznio na proslim izborima. Isto tako je zalosno vidjeti da u parlamentu imamo i stranku koja se redovno konzultira sa svojim sefom, optuzenim od hrvatskog suda za ratni zlocin, koji svoju kaznu izdrzava u zatvoru u inozemstvu. Jedan clan te stranke, koji je i saborski zastupnik, cak je nedavno pokusao i podmititi sudca vrhovnog suda hrvatske. Treba takodje reci i da jedan vazan clan nove vlade nije htio odstupiti, zbog pomanjkanja osjecaja za odgovornost, iako je kriv za smrt dvoje ljudi u saobracajnoj nesreci. Sve to steti nasoj mladoj demokraciji.

VL
OB
-obrisani-
10:47 23.12.2011.

herold . ee moj ....stari......baš zato i jesmo....Hrvatska.... . da toga...što nabrajaš.....nema......bili bi....Švicerska....izubili bi....IDENTITET...

VL
HA
Harpoon
10:49 23.12.2011.

Staviti HDZ, generatora sveukupne korupcije i lopovštine na ovim prostorima da vodi antikorupcijski odbor jednako je staviti lisicu da čuva kokošinjac. Svašta u ovoj Lijepoj njihovoj.

VL
TO
tonto
10:51 23.12.2011.

Postavljena od kriminalca za premijerku, bila je nezakonita, a sada hoce da vodi vladu iz oporbe. To je bolesno maloumno, tj bahatost. Ona zasluzuje da ima isti tritment kao njen IVO!!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.