Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kajtazi pisao Plenkoviću:
Povratak na članak

'Prošlo je više od 24 sata kako me vaš kolega vrijeđao, očekujem da osudite to ponašanje!'

Gospodin Culej je pored mojih osobnih osjećaja svojom izjavom povrijedio i naše mnoge sugrađane pripadnike romske nacionalne manjine, napisao je Culej

Komentari 26

SU
sudac21
12:35 24.08.2016.

Kajtazi kriminalac i lopov, skriva se od suda iza sunarodnjaka. Ali neće još dugo biti na slobodi.

VL
II
iifever2
12:30 24.08.2016.

Culej je kralj

VL
Avatar Admiral
Admiral
12:35 24.08.2016.

A što ti to čekaš kemičaru,zar si se našao povrijeđen ?

VL
Avatar NasaDomovinaHrvatska
NasaDomovinaHrvatska
12:34 24.08.2016.

Culej ništa nije slagao.

VL
BE
BeroII
12:37 24.08.2016.

Ne vidim po čemu je to mogao uvrijediti " MNOGE SUGRAĐANE, PRIPADNIKE ROMSKE NACIONALNE MANJINE" ? Eventualno su se mogli uvrijediti pripadnici romske manjine - srpske narodnosti. Osim ako Kajtazi ne podrazumijeva da su svi Romi u isto vrijeme i srbi.

VL
DU
Deleted user
12:32 24.08.2016.

Hajde Kajtazi ne skrivaj se iza Roma. Culejeva izjava je za svaku osud no vrijeđa i napada tebe osobno ne Rome kao narod.

VL
IV
IvanKapapulco
13:27 24.08.2016.

Gospodine Kajtazi sa pravom ocekujete zastitu i okrilje RH da vas zastiti kao manjinski narod u RH.Ali jedno pitanje sto cini vas manjinski narod za Republiku Hrvatsku i za vecinski narod?Nema li Romska manjina obavezu stititi narod i drzavu uu kojoj zivi, ima li samo pravo potrazivanja? Ja kao Hrvat osjecam se diskriminiran od manjina, laznog optuzivanja hrvatskog naroda samo da se izvuce sto veca korist. Hrvatskom narodu je vec dosta parola :Bok Hrvati suti i plati. Gospodine Kajtazi ja imam respekt prema Vama i vasem narodu,ali ja ocekujem respekt od vas i vaseg naroda prema meni i mojem narodu. Nuzni pozdrav.

VL
DU
Deleted user
13:22 24.08.2016.

Punica mi kaže da ona ima manja primanja nego njena susjeda pripadnica romske nacionalnosti (kak' mi kajkavci velimo ciganica). I sad ona mene pita je li to pravedno da ona ima manja prava nego ta Romkinja. Nisam joj znao odgovoriti, ali Kajtazi bi to sigurno znao. Također mi prijateljica poštarica priča o velikim socijalnim pravima Roma kojima ona ta primanja isplaćuje ...

VL
PI
pinkec
13:51 24.08.2016.

Tko i kad ce procesuirati Kajtazija za lazi i kriminalne objede Hrvatskog naroda koje podizu tenzije i neprijateljstva naroda Republike Hrvatske. Izjave Kajtazija su teske kriminalne prirode, koje vode u vrlo zastrasujucem pravcu. Cijela Hrvatska bi se trebala ustati i i traziti njegovo razrjesenje duznosti zastupnika jednog naroda, koje Kajtazi vodi u razaranje mira i suzivota. Zar Kajtazi misli da je to normalno lazno optuziti jedan narod tako olako i jos uvijek ocekivati povjerenje u politickom svijetu? Sto je sa nasom diplomacijom? Tko brani Hrvatsku od ovih ogavnih kriminalnih podvala? Kajtazi je uvrijeden ali ne vidi kako on vrijedja jedan narod, koji ga je prihvatio kao covjeka i dao mu mogucnost zivjeti i raditi u jednoj od najlijepsih drzava svijeta. Je li u ovoj nasoj napacenoj Hrvatskoj jdini kriterij: zgazi, popljuvaj, lazno optuzi Hrvate i sve dobro u Hrvatskoj, da bolje zivis? Jeli to jedini uvjet za uspjeh? Nije ni cudo da nam tako lose ide, pored ovih nesposobnih uhljeba. Nemoze stvarati, ali zato moze i te kako rusiti! Tko stoji iza njega i ciju politiku on provodi?

VL
DU
Deleted user
14:16 24.08.2016.

Rekao ti je da si srpski cigan ili rom i to nije vrijeđanje ti si stvarno srpski cigan a ako ti je draže možeš biti i srpski rom a meni su naši hrvatski cigani ili ti romi vrlo simpatični i dragi

VL
SA
sanikol
14:15 24.08.2016.

Da bi mogli lakše shvatiti težinu uvreda, molim gospodina Kajtazija da odgovori ali ne onako općenito: Kojim dijelom izjave je Culej uvrijedio njega i samo neke Rome. Koji dio je lažan?

VL
GE
genex
12:59 24.08.2016.

zamislite situaciju da glas ovog Kajtazija odlučuje tko će formirati vladu u RH...meni to nije normalno i jasno je kao dan da treba mijenjati zakone..sva prava manjinskim zajednicama ali njihovo djelovanje u parlamentu drugačije riješiti.

VL
DU
Deleted user
14:37 24.08.2016.

Kajtazi, odj.., i umjesto da držiš štangu Pupavcu učini nešto za svoj narod! Kad ćeš se ti ispričati hrvatskom narodu za sve laži koje si izrekao sa saborske govornice unatoč tome što jedino Romi u RH imaju sva prava a ni jednu obvezu.

VL
CR
cronada
19:04 24.08.2016.

Svi imaju vise prava i zastitu ali izgleda Hrvati u svojoj domovini najmanje?? quo vadis Croatia?

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
14:28 24.08.2016.

Kajtazi Culej ti je rekao da bivši oficir JNA i da lažeš.sada nam samo kaži koji dio rečenice nije istinit.

VL
DI
Diosiario
15:09 24.08.2016.

Ne vidim nigdje laž, Culej je zapravo rekao istinu. A sasvim je druga stvar što se ta istina kosi s pravilom političke korektnosti. Međutim, kako je plemenita ideja političke korektnosti uspostavljena u SAD-u s ciljem spriječavanja upravo ovakvih nekorektnih stavova kakve iznosi Culej (koji je umjesto izraza "srpski cigan" trebao politički korektno reći "Rom iz Srbije" ) u međuvremenu evoluirao u najjaču totalitarnu ideologiju 21. stoljeća jer više nije politički korektno reći čak ni "ja sam Hrvat", onda je jedini smjer borbe protiv takvog totalitarizma guranje u suprotnom smjeru, pa prema tome američki predsjednik više nije afrikan-amerikan nego niga. Kad se otima pravo, otpor postaje nužnost!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:27 24.08.2016.

Uglavnom Plenki se ispricao, valjda on zna zasto. A vi kmecite.

VL
Avatar šjorbepo
šjorbepo
18:36 24.08.2016.

Dobar i vrstan političar kakvim predstavljaju Plenkovića morao bi imati m.da i kazniti sve koji nisu na njegovoj liniji.To vam je najbolje vidljivo u nogometu gdje trebaš reagirati u trenutku.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:56 24.08.2016.

Svaki drugi rom se zove Stevo. General Krsticevic je bio oficir Jna. Vjeruje li Stevo i njemu?

VL
GI
Gips
12:51 24.08.2016.

Hahahahahaaa, hdzovac Stevo Culej !? pa jel može netko bit veći Srbin od Steve, možda Vasa?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.