Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštro po ids-u

Kajin: Jakovčić IDS vodi kao mafiju, ima svega, pa i onog bijelog

damir kajin (1)
Duško Marušić/PIXSELL
09.01.2013.
u 14:21

Neka nas jednostavno već jedanput prestane Jakovčić vrijeđati. On je taj koji IDS doslovce vodi kao mafiju jer tu ima svega, od onoga bijeloga pa do toga da je Jakovčić javnim novcem preuzeo medije, kaže Kajin

– Ja sam 20 godina bio na neki način small kriminalist, ali nisam nikada zapravo pripadao toj zločinačkoj organizaciji. Ono što mene naprosto vrijeđa jesu ove diskvalifikacije koje svaki dan možete slušati od Jakovčića i onih ljudi koji njega okružuju – kazao je u emisiji Zoom magazin Z1 televizije kandidat za istarskog župana Damir Kajin.

– Sad se postavlja pitanje da li je mafija dovela Milanovića na vlast. Ne, Milanovića je na vlast doveo narod, a narod, bili Istrijani, Slavonci, Dalmatinci, Zagorci, ne mogu biti mafija. Neka nas jednostavno već jedanput prestane Jakovčić vrijeđati. On je taj koji IDS doslovce vodi kao mafiju jer tu ima svega, od onoga bijeloga pa do toga da je Jakovčić javnim novcem preuzeo medije, da kontrolira državnu upravu, da je sve umreženo, dio policije, dio sudstva i tome slično. I to je ono protiv čega se naprosto treba boriti. Kao i osloboditi Istru od straha, dati svima iste šanse, a ne da javnim novcem zakupljuju i medijski prostor i sve ostalo. Dovoljno je samo spomenuti da na godišnjoj razini IDS ili naši načelnici i gradonačelnici za te namjene izdvajaju oko 5 milijuna kuna. Sve to kooridiniraju iz Zagreba i to se pretvara u jedan prostor gdje se samo glorificira lik i djelo velikog vođe i njegovih pomoćnika – oštar je bio Kajin.

Kaže kako je svih tih godina dok je bio u IDS-u bio prevaren.

– Bio sam prevaren, zašto? Jer ja nisam sudjelovao u toj izvršnoj vlasti, čitav niz stvari se počinje otkrivati u onom trenutku kada učinite određeni otklon od te politike. Netko će postaviti pitanje gdje si bio, zašto nisi prijavio, vjerojatno to i ovi moji sada stalno spekuliraju. Pa kome da prijavite, DORH sve zna, oni imaju svaku informaciju pa neka rade ako im se radi. Ako ih se kontrolira od strane izvršne vlasti zašto bi se oni trsili kad računaju da će ta vlast dobiti još koj mandat, a oni će dobiti unosne poslove od te vlasti. Idemo u ove izbore kao što se išlo 41. u Partizane i kao što se 91. išlo u bitku protiv velikosrpske agresije – dodaje.

Smatra kako je SDP jedan od ključnih igrača za promjenu na istarskim prostorima i da u to ne treba sumnjati, a za dio SDP koji nije uz njega kaže:

– To su ovi plaćenici koje kontroliraju Jakvčić, Miletić i neki drugi. 95 posto članstva u Istri podržava i Milanovića i zajednički nastup s Damirom Kajinom.

Na pitanje što ako ne dobije lokalne izbore Kajin odgovara:

– Ne preostaje mi ništa drugo nego odraditi mandat saborskog zastupnika, a nakon toga se povući, ta moja priča u tom trenutku će biti okončana.

>> Jakovčić: Kajin i SDP donijet će Istri samo kaos

Ključne riječi

Komentara 83

CV
crna vrana
22:35 09.01.2013.

Stupido je doslovno prolupao i prije nego je kampanja započela. On je tolika mona da je , kako sam kaže, dvadeset godina propadao zločinačkoj organizaciji, a da to tek sada otkriva. Time je sebe unaprijed diskvalificirao za funkciju župana za koju se natječe. Diskvalificirao je i Milanovića, koji ga podržava, jer zajedno ostaju na državnoj razini s IDS-om kao zločinačkom organizacijom. Diskvalificirao je i HNS koji s IDS-om koalira u Istri. Pitam se kao su Istrani mogli godinama birati ovog mediokriteta, u kojemu je trajno čučao rigidni boljševik, a sad je doslovno eksplodirao svojim totalitarističkim pristupom i ad hominem napadima na političke suparnike. Teško je iz Kajina istjerati mentalnog komunistu. Spominje 1941., narodnu frontu i sl. kompartijski vokabular. Toliko se pjeni , da je kadar političke suparnike bacati u fojbe. Hajde Stupido ohladi !

BS
bstrabi2
17:30 09.01.2013.

Znaći li to?Da je Kajin tolke godine u Mafiji.Pa kako je tek sad primjetio.Pred lokalne izbore.Znači da on želi fotelju.Taj je nezasitan i podmukli tip.Samo je žalosno to.Da takvi več godinama troši državni novac....

GO
google385
14:57 09.01.2013.

mozda covjek ima pravo za ono bijelo.pogledajte samo neke face iz politickog vrha .neki imaju pogled u prazno i pospano i umorno lice i okruzenje sa kime se druze i ne zaboravimo ono bijelo je samo za bogate jer je skupo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije