Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju Mila Jelavić
Povratak na članak

Kada bih ja odlučivala, kazne za pedofile bile bi veće, da nikada više ne požele dijete

Dobitnica Nagrade za životno djelo za promicanje prava djeteta kaže da Bez obzira na to u kojoj je dobi počinjeno pedofilsko djelo, zastara počinje teći tek kad dijete navrši 18. Zalagala sam se za to da za spolne delikte ne bude zastare jer znamo da neki počinitelji nisu kažnjeni

Komentari 3

AI
andja.ivan.knezevic
11:33 15.12.2015.

uvesti zakonsku odredbu za pedofile prvo kastriranje, a drugo dugogodišnja robija .

VL
HR
hromcan
08:35 15.12.2015.

Znam da zvuči grubo ali manja patnja za sve bi bilo metak u glavu za pedofila.

VL
LU
Luka1710
19:33 15.12.2015.

Zatvor bi trebao biti edukacijsko-rehabilitacijska ustanova, odnosno, on to jest u teoriji. Uglavnom svi koji tamo završe, izađu van i ponovno naprave kazneno djelo. Prema tome, treba uvesti doživotnu robiju ili stvarno raditi na edukaciji i rehabilitaciji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.