Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ankica Tuđman
Povratak na članak

Kad su od mog supruga tražili da ukloni Tita, rekao je: Neka ostane!

Tito je bez dvojbe bio jedan od najvećih državnika Europe, izjavio je dr. Tuđman u Sedlarovu dokumentarcu

Komentari 396

ĆA
ćaćaća
13:26 20.02.2015.

da je uklonio tita i njegove sljedbenike koji od busanja odlično žive već treća generacija danas bi imali demokratsku državu..

VL
Avatar Becarina
Becarina
13:30 20.02.2015.

Najjaci u HDZu tada su bili Mesic,Manolic, Boljkovac, Perkovic... Najveca greska Franje Tudjmana je da je vjerovao u pomirbu koja nas je kostala toliko zrtava i skoro su nam preoteli drzavu .

VL
GU
General_U
13:33 20.02.2015.

jedan od najvećih diktatora teta ankice, a ne državnika pričao je francek i o zločinima koje su počinili sad ćemo o tome šutjeti kao što se šutjelo 45 godina.

VL
DU
Deleted user
13:25 20.02.2015.

Iz postovanja prema Dr. Tudjmanu necu nista zlocesto reci!

VL
FE
Fedele
13:36 20.02.2015.

Gospođo Ankice, to nije bila njegova jedina pogreška. Imao je vrlina, ali je imao i poneku manu. Bome jest ! Osobno, volio bih da je i danas živ. Jer, da jest, ne bi nam se dogodile mnoge ružne stvari od 2000. godine, a za one lijepe, morat ćemo se malo i sami pobrinuti.

VL
DU
Deleted user
13:40 20.02.2015.

Tito manje vise....!?!? Ali njegovi ucenici koji su kao prvo kreirali napravili rat pa onda usli u sve pore vlasti... I drze sve zemlje balkana u saci ONI trebaju ici vani !!!! Dok se takvi ne pociste niko nemoze naprijed.....

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
13:29 20.02.2015.

ja razumijem predsjednika Tuđmana on je tu bio u sukobu interesa jer je drug Tito naredio: "ne pakovati Tuđmanu", kad su Tuđmana sudili na montiranom procesu. zato sadašnja predsjednica neopterećena komunističkom prošlošću to treba poslati u neki muzej. može u Grškovićevu kod Mesića.

VL
FI
finepahuljice
13:57 20.02.2015.

Ja bi stavio jos i Staljina.Musolinija pa i Pavelica ,tuto kompleto.Po cemu je Tito zasluzan a svi ostali ne?Ja sam mislio da Ankica zna davati pametne izjave?Ovu drzavu vjerojatno niti dragi Bog vise ne mogel spasiti

VL
DU
Deleted user
13:35 20.02.2015.

Onda je bilo jedno drugo vrijeme, i iz konteksta tog vremena i zahtijeva koje je to vrijeme postavljalo na državnika i vođu dr. Tuđmana njegova odluka je bila razumljiva - da je išao "na nož" mi ne bi danas imali slobodne Hrvatske. Danas se je vrijeme promijenilo, imamo Hrvatsku i jedna povijesni zločinac poput tita nema što tražiti u Predsjedničkim dvorima. Jednako tako nedopustivo je da se i jedan jedini trg ili ulica u Hrvatskoj više nazivaju po tom zločincu.

VL
SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
13:25 20.02.2015.

Ankica, uzmi Titu i nosi ga doma!!!

VL
ŽP
Žrtva-postkomunizma
13:36 20.02.2015.

Tu bistu treba javno razbit! Tuđman je bio pokajnik vezan za Tita s partizanskim zločinima, a danas ga slavimo jer se pokajao i iskupio obnavljanjem države i ponosno primio lentu s prvim bijelim šahovskim poljem.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
13:32 20.02.2015.

Jučer sam napisao da sam jučer ujutro pri redovnoj jutarnjoj gimnastici vidio Josipovića u parku na klupi s pivom u ruci. Nisam htio zaoštravati stvar do kraja pa sam nešto namjerno izostavio, što bi sad iskreno htio ispraviti. Naime podod njegovim sakoom sam vidio neku izbočinu, najprije sam pomislio da je to samo pivski trbuh, ali kad sam se bolje zagledao vidio sam da ima tu još nešto, naime prepoznao sam onu pantočavačku bistu diktatora o kojoj se u zadnje vrijeme u svim medijima koplja lome, pa evo danas tako opet i ovdje. Kasnije su njih dvojica jedan drugome nešto mrmljali... kao ti si kriv što sam ovdje završio... a pogledaj mene gdje sam ja... prava svađa nastala i tako.. ne znam ja sam morao dalje. Znači gdje sa bravarom jeste već prevaziđeno pitanje pošto njega već dugo nema.

VL
VA
vabriga2
13:45 20.02.2015.

Najveća zasluga Tita: Hrvati će imati državu kada Sava poteće uzvodno!

VL
DC
doc_CL
14:27 20.02.2015.

Svaka cas Franceku povjest mu dodjelila povjesnu zadacu i on ju je odradio. Otac domovine za sve buduce narastaje. No imao je puno krivih procjena i promasaja. Njegovo zalaganje za pomirbu Hrvata je pohvalu kad bi ono bilo obostrano. Abolirati komunisticke,duznosnike razlicitih profila bila mu je velika pogreska. Stvarati nove sluzbe s ljudima koji su bili nositelji represivnih institucija propale drzave brzo mu se odbilo od glave. Manolic,Boljkovac,Degoricija, Mesic ubzo su mu skoro dosli glave. I tada ih nije eliminirao na pravi nacin.Pravdajuci se neiskustvom nije dozvolio da bitne sluzbe vode Hrvati vec razno razni prebjezi. Njegovo misljenje o Brozu vise je znanstvena opservacija nego realan prikaz jednog od navecis svjetskih zlocinaca 20. stoljeca. Misljenje njegove supruge stvarno je irelevantno. Potrazite potomke ljudi koje je Broz ubio, uhitio, prognao, unistio im zivot pa njih pitajte za misljenje o njemu. Ovako sve je i dalje nastavak velicanja zlocinca Broza.

VL
NA
nasicanin
13:32 20.02.2015.

normalo kad je Francek bio Titov general ;-)

VL
PA
pavo
13:59 20.02.2015.

Iz sata u sat odvijaju se različiti jugoslavenski pokušaji spašavanja Titova poprsja. Panično se boje početka procesa eliminacije zločinačkog jugoslavenskog nasliedja.

VL
Avatar etnaanbama
etnaanbama
14:37 20.02.2015.

Titovi partizani žive naj duže na planeti oni su fenomen još uvijek ima preko 30 000 partizanskih mirovina.Boje se ako njega sklone da bi i penzije mogle o klin.

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
14:12 20.02.2015.

Tito ga nije smetao, niti Udbaši koji su ostali u svojim službama, niti je otvorio arhive svih yu tajnih službi. Jedino mu je smetalo komunističko ime DInamo. Jedino se tu išao tvrdoglavo postavljati.

VL
FA
Fake
14:10 20.02.2015.

Gospođo Ankice,ipak bi bilo najbolje da se to smeće baci tamo gdje i pripada.Ipak je mnoge zavio u crno.

VL
NE
neos
14:20 20.02.2015.

Svatko ima pravo na svoje mišljenje a ono je odraz znanja i iskustva o istome. Neki kažu kada je Tito umro svi su plakali. Nisu svi plakali i to je teška laž. Neki su slavili, a ako postoje drugi svjetovi u paklu je priređen veličanstveni doček. Što bi Hrvatska bez Tita ? Bila bi veoma bogata država na jugoistoku Europe poznata kao turistički raj. Bi li nas što netko kaže Rusi pregazili ili četničine sa istoka nakon 45. ? Pa naravno da ne bi jer bi se imali snage obraniti i sami kao i 91. , a osim toga zapad to ne bi dozvolio isto kao i sad. Prema tome što se tiče Tita njegova bistica može stojati u muzeju kao primjer nečega što se više ne smije ponavljati kao i Hitlera. Potpuno isto i generacije učiti istini o svemu tome. A njegovo nedaj Bože veličanje najstrože zakonom osuditi i sankcionirati. Pa mi se sa tim vampirom i sotonom borimo od 45 i dan danas nam taj neumrli ne da mira. Još je žedan krvi. Zabijmo mu glogov kolac više u srce i stavimo mu križ na čelo da možemo više mirno živjeti i spavati. Amen !

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 12 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.