Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milanović oštro:
Povratak na članak

'Kad dođu u Vladu po novac, neka se zapitaju odakle taj novac dolazi'

– Pitaju zašto se sastajem s korumpiranim diktatorom. To je vrlo nepošteno. Kao prvo, mi se ovdje borimo da potpišemo neke komercijalne ugovore, da ih realiziramo, da hrvatsko gospodarstvo dobije nove poslove – rekao je premijer.

Komentari 21

NL
NLF
13:04 13.03.2013.

Odakle novac dolazi? Sigurno ne od njega. Nek se zapita zašto u istu sobu mnistri dolaze pojedinačno svaki sa svojim autom i slično. Prvo svoj prag pometi pa laj... Sve njih, i Vladu i Udruge treba spustiti na nivo koji Hrvatskoj trenutno odgovara, a to je štednja u državnoj upravi, a potrošnja izvan nje.

VL
Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
17:28 13.03.2013.

'Kad dođu u Vladu po novac, neka se zapitaju odakle taj novac za moju placu i gorivo koje mi toce u auto jer ja nisam kao vi budala da bi ga sam placao

VL
IS
istrako
12:28 13.03.2013.

Dobro je i rekao!

VL
DR
drugPlenky
12:48 13.03.2013.

Najvažnije da premijer sve drži pod kontrolom i da zemlja ide u pravom i sigurnom smjeru ravno u propast

VL
Avatar MatoRaic
MatoRaic
12:56 13.03.2013.

ogledalce ogledalce tko je najlepši premijer na svetu...? ti premijeru moj , tvojoj lepoti nema ravne.....ha ha ha koji lik.. nesmetaju mu udruge koje pišu protiv branitelja , domovinskog rata , koje pljulju po svemu što je hrvatsko.. neka ukineukine htv , smjenio je sve poštene hrvate a vratio ljude odane sebi i partiji, ljude koji govore protiv svega što zrači domoljubljem, ljude koje napadaju katoličku crkvu i vjeru.. uvodi kojekakve inspekcije.. uskoro čemo i zrak plaćati..a dotični narcisoidni gospodi nam se smije i govori da su svi koji nemisle kao on i oni glupi, budale.. maloprije sam na yuotubu gledao prilog o vukovaru kada su njegovi piuni sa htv montirali sve protiv tuđmana i tezu da je prodao sveti vukovar .. pa i to je pripremala njegova udruga

VL
CR
CrazyCat
13:07 13.03.2013.

Bravo Milanoviću. Ovo ti je najvjerojatnije najbolja izjava u dosadašnjem mandatu.

VL
PA
pasara
13:24 13.03.2013.

Tesko je ovdje napisati nesto ada se covijek ne utopi u konglomeratu napisanih gluposti.Pitam se cesto dali je nas narod toliko mnogo glup.Nijesam pristalica SDP-a naprotiv,no sve sto je ovih dana Milanovic rekao vise nego stoji.Iskreno mi je zao sto tako nesto ne kaze na primjer Karamarko.Shvatimo vec jednom da su jedini zdravi prihodi drzave porezi.Iz njih se podmiruje sve,pa i dio mirovina/preko 18 miljiardi za povlastene i invalidske/te sva moguca birokracija,pa i udruge,njih nesto vise od 187 000.I sad dodu protestirati 3 udruge -ukupno 9 ljudi- i novine se raspisu kao da ih je bio pun citavi trg.A sto se tice "komunjara"oni su stvorili ovu nasu drzavu,a vise ih je uvijek bilo u HDZ-nego u drugim strankama.Konacno glupavo je Milanovica nazivati komunjarom jer po godinama zivota tesko da je to mogao biti.Konacno nekada je bio zaposlen u ministarstvu vanjskih poslova-dok je HDZ bio na vlasti.

VL
MA
maja007
13:29 13.03.2013.

milanoviću ti očito zaboravljaš otkud tebi i tvojoj partiji dolazi novac,živite od našeg novca, novca svih poreznih obveznika s kojima se ti danas sprdaš,sprdaš se sa narodom, a najviše od svega ti želim sve ono što ti želiš svima nama sve najgore i da te ovaj narod skine s vlasti i otprati u remetinec , i da završiš u ćeliji skupa sa sanaderom, da osjetiš patnju koju su proizveo , jer ako ne znaš u životu se sve vraća i sve se plaća pa tako ćeš ti

VL
WI
wiliam
13:36 13.03.2013.

Slažem se da razne udruge kojih ima previše i koje uglavnom rade protiv interesa Hrvatske primaju previše novca iz državnog proračuna. Ono što je upitno u ovoj priči je Milanovićev stav kako treba uzeti novac od svakoga i pod bilo kakvim uvjetima. To je ono što zabrinjava i što je na tragu ideje da se javna dobra prodaju svakome tko god donese 150 milijuna kn. U krizi jesmo ali ne baš u tolikoj da bi smo izgubili i zadnju mrvicu dostojanstva.Po toj liniji Milanović bi mrtav hladan surađivao sa Pol Potom , Hitlerom ili Apartheidom dok je bio na snazi. To je na tragu njegove izjave kako su svi ludi a jedino je on normalan što nas opet dovodi na prag diktature i totalitarnog režima. Oni neupućeni neka pročitaju najnoviji intervju Ljube Jurčića pa će im neke stvari možda biti jasnije.

VL
AN
ankicascreiber
13:45 13.03.2013.

Zoki u suvremenom gospodarstvu 21 stolječa kao u SADu, gospodarske ugovore ne potpisuje vlada već poslovni ljudi koji predstavljaju svoje poslovne interese. Ja bih te lijepo zamolila Zoki da se vlada nepotrebno ne miješa u živote gradana i poduzeča, jer samo u komunizmu vlada i poduzeča kontroliraju ono što se događa.

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
14:01 13.03.2013.

Građani imaju pravo prosvjedovati! Koliko god se ne slažem sa vladom moram reći da postoje neke udruge (javna tajna) koje pod plaštom borbe za ljudska prava troše novac poreznih obveznika na netransparentan način. Ali tu je ključno pitanje tko kontroliraa trošenje novaca od strane udruga!? Novci se troše za brojne sumnjive transakcije, a onda kada zaista treba novca onda ga nema, recimo npr. priča se da sigurne kuće troše novac na smještaj žena koje nisu izložene nasilju, već taj boravak u sigurnim kućama koriste za ostvarenje nekih ciljeva u brakorazvodnim postupcima!? Zato kada imamo zaista zlostavljanu ženu onda za nju nema mjesta ili nema dovoljno novca.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
14:02 13.03.2013.

Novac dolazi od Prodaje Droga ,Oruzija,Nafte,Plina itd..a ne od RADA...

VL
ZA
zagy11
15:03 13.03.2013.

kad vlada ne bi ništa radila tad bi rekli da su poduzetnici prepušteni sami sebi....sve oči uprte su u nju da stvori neke uvjete,da uz pomoć međunarodnih kontakata itd pomogne gospodarstvenicima da sklope poslove... kad tako nešto i radi opett mnogi nisu zadovoljni..traže dlake u jajetu..silno veliku pravdu i pravicu.. pa gdje u međunarodnom kapitalu postoji to...svi gledaju svoje interese kako da zarade,pomognu sebi i svojoj zemlji ! ..ako UN nije uveo nikakve sankcije protiv dotične zemlje(činjenica jest da to nije !),onda treba pohvaliti nastojanje vlade i gospodarstvenika da sklope nove poslove jer samo to nas može izvući iz krize ! od prihoda tih i drugih poslova živimo svi mi..čitava država ! sve ostalo je samo politikanstvo i mlačenje prazne slame !!!

VL
ZG
zgenije
16:25 13.03.2013.

Udario parazit na parazita.

VL
Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
16:31 13.03.2013.

Ovaj vas premjer je neki cudak, zivi u svom svijetu daleko od stvarnosti

VL
AN
ante85
17:18 13.03.2013.

80 posto svih udruga i agecija u hrvatskoj treba ukinuti, a one koje se financiru sa novcem izvana zabraniti takvo financiranje jer takve udruge obično rade protiv hrvatskih interes po diktatu stranaca..

VL
Avatar demokracija
demokracija
17:24 13.03.2013.

Drugi put kad pola vlade, predsjednik i ostali "gospodarstvenici" avionom odlete na piknik u Katar od kojeg nije bilo ništa, a koštao je jako, jako mnogo, onda bi se mi svi trebali zapitati zašto i koliko još drugo ....? Hvatamo se Azerbejdžana, jer nas nitko neće.

VL
MA
matador007
18:15 13.03.2013.

Nezaposlena sam već ni sama ne brojim kako dugo,i molim ove dušebrižnike da onda povedu malo računa i o mojim pravima kad se već bore za stanje ljudskih prava u Azerbajdžanu. Da li ovu gospodu brine što ja nemam za džeparac svom djetetu pa ide u školu bez ,ne kune,nego lipe,brine li ju što nas je takvih u Hrvatskoj cijela vojska ali šutimo o tome,jer mislimo da je to naša sramota a nije.To je sramota onih koji su nas do toga doveli,a i onih koji to znaju a o tome šute! Zašto ne dižete glas protiv toga?

VL
YU
yututu
21:44 13.03.2013.

Kojekakve vladine i nevladine udruge su uglavnom eksponenti neoliberalnih ideologija i krupnog kapitala, koji svijetu nameću svoYU NADnacionalnu diktaturu, zloupotrebljavajući demokraciju i razne "slobode" svega i svačega, na štetu naroda koje žele porobiti, razbijajući narodna zajedništva, vjere, šireći ideje koje negiraju prirodne datosti i odnose

VL
ST
story
22:13 13.03.2013.

protiv koga ste se to u vladi borili da nam osigurate prosperitet ? čudno da vam samo diktatori daju novac,možda ga peru kod nas?i kaj sada za tvoje zalaganje bumo pokrenuli štafetu a udruge koje te kritiziraju nemoj financirati ili pokreni neke koje ti daju podršku kao što ima putin u rusiji a malo mi i ličite jedan na drugoga naročito poslije onog leta sa oklopnjaka,ma nečeš ti našeg sokola....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.