Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekonomista i član SDP-a Ljubo Jurčić nastavlja s kontroverzama
Povratak na članak

Jurčić: Savjetovat ću Bandića kad pobijedi, prije toga sam neutralan

- Savjetovao sam Tuđmana, često sam bio u kontaktu s Mesićem. Na raspolaganju sam sa svojim znanjem svim hrvatskim predsjednicima, pa ću biti i Milanu Bandiću ako pobijedi, kazao je Jurčić.

Komentari 37

OB
-obrisani-
22:08 18.12.2009.

Kad govori o ekonomiji Jurčića je gušt slušat. Ali čim da političku izjavu odmah zasere debelo. Ovo je tipičan primjer. U biti, kad se proanalizira izjava, čovjek nije rekao ništa više od toga da će savjetovati bilo kojeg kandidata koji pobijedi na izborima, ali kad se ista stavi u politički kontekst zaključi se točno ono što je napisao komentator treble. Mislim da Jurčić gadno griješi kad se postavlja kao političar koji se razumije u ekonomiju, umjesto da zauzme čvrst stav vrhunskog ekonomiste u politici. Dok to ne napravi, mnogi će njime brisati pod. Ali da bi to napravio mora zatomiti svoje prevelike ambicije koje ga razaraju kao ipak u suštini dobrog čovjeka i izvrsnog ekonomistu. Ali zato strašno lošeg političara.....

VL
KA
kajinx
22:25 18.12.2009.

Jako pohvalno da stalno pišete o Miroslavu Tuđmanu.

VL
OB
-obrisani-
22:33 18.12.2009.

Kako nam ide jasno je i kakvi su nam savjetnici.

VL
DU
Deleted user
00:16 19.12.2009.

Meni je Jurčića nekako žao, po ljudskoj (ne političkoj!) liniji jer ga \"nategnu\" da je to čudo jedno. Sjetite se kako je Milanović dva puta \"srondao\" Jurčića \"u jarak\" - prvo s obećanjem da će Jurčić biti premijer, a onda i sa stranačkom iskaznicom. Jurčić je previše dobronamjeran i previše \"meka duša\" za politiku kakva se danas vodi u hrv. pol. areni (nabacivanje blatom! & pošteno pa tko koga za...). Bojim se da će još jednom \"rastegnuti\"! Život dobrog čovjeka je pakleno iskustvo! - tako glasi stara izreka...

VL
KN
knezovma
00:16 19.12.2009.

U ovim teskim danima za Hrvatsku jedini pravi izbor treba biti M.Tudman.Ljudi,nemojte da vas opet prevare.

VL
KA
KafanaNemir
08:10 19.12.2009.

Evo zore, evo dana Evo Ljube i Milana

VL
GA
gala
09:36 19.12.2009.

eto još jedan dokaz raslojavanja u sdp-u. ljubo jurčić nesuđeni kanidat je neutralan, ali navija za bandića. njih dva imaju nešto zajedničko oba su odbačeni. moglo bi biti još pribjega pogotovo nakon što josipović izbugi, jer nitko ne želi bit uz luzere.

VL
BI
biliina
10:57 19.12.2009.

Bandić će dobiti ove izbore, nakon ovog pogotovo! Jurčić i on su njevjerojatan tandem! A samo glupi/zločesti mogu negirati Jurčićevu stručnost i znanje! Nitko mu nije par, maleni Nadan Vidošević pored njega izgleda smiješno!

VL
SU
superman
12:54 19.12.2009.

Bandić ne preza ni od čega. Vodi se tezom da cilj opravdava sredstvo pa tako koristi sve resusre obavještajnog podzemlja kako bi pokušao pridobiti što više glasova. Njegova taktika jednostavno ne prolazi kod birača, kampanja mu je u rasulu, potrošio je brdo love a nema rezultata, svi oko njega su svjesni da gubi izbore; polako ali sigurno.

VL
AC
action
12:56 19.12.2009.

Bandić je započeo borbu na život ili smrt; ne uspije li postati Predsjednikom radi svih mogućih malverzacija će završiti u zatvoru. Uvjeren sam da iza njegovih poslova i kandidature stoji Sanader. Razlog im je isti: jedan od njih mora ostati u vrhu politike ne bi li završili u buksi. Glas za Bandića je i glas za Sanadera!

VL
1K
1+korisnik
12:59 19.12.2009.

Bandić je počeo koristi nedozvoljena sredstva (obavještajno podzemlje) kako bi pokušao animirati glasače iz BiH te dalmatinskog zaleđa. Laco, Šveps i Demo (inače moralne vertikale hrvatskog društva) su mu na raspolaganju. Što li je sve spreman učiniti Bandić da see dokopa slamke spasa (Pantovčaka). Kako će vraćati usluge svojim obavještajcima? - to samo on zna a mi bi trebali plačati račune.

VL
DO
dobravila
15:01 19.12.2009.

Hej , ljudi ! Da li mi netko može potvrditi info da je Milan Bandić prije pet godina bio član izbornog stožera haškog tajnog svjedoka sa Pantovčaka ?

VL
SU
superman
17:50 19.12.2009.

Kampanju je Bandić zamišljao kao borbu biti ili ne biti. Sada je i njemu jasno da će izvući deblji kraj pa se koristi svima da se pokuša iskobeljati iz živog blata. Naravno iza njega stoji i paraobavještajni sustav na čelu sa Lacom, Demom i Švepsom koji su zaduženi za propagandu i plasiranje neistine ne bi li homogenizirali biračko tijelo, pogotovo na području BiH i dalmatinske zagore. Očigledno je da njihova taktika ne prolazi kod birača.

VL
PR
Protivcenzure
21:51 18.12.2009.

jurčić bi se trebao više baviti onime što mu dokazano ide - ekonomijom. ovo politiziranje mu netreba, sad ispada da je ljubomoran na josipovića.

VL
PO
podravec
23:24 18.12.2009.

spličanon 01, možda ge je gušt slušati ali je ipak prodao INU debelo ispod cijene što je izgleda zaboravio. Naime nedavno je izjavio da bi onoga koji je to učinio trebalo kazniti.

VL
BT
bili-tartuf
01:04 19.12.2009.

Bravo Jurcíc´,...biti cé nesto od tebe...

VL
PO
Ponosnamojaje
02:12 19.12.2009.

Budimo opet pobjednici! http://www.youtube.com/mtudjman#p/u/0/XcEin_pLldo

VL
DO
dobravila
02:17 19.12.2009.

Ja nisam i neću biti neutralna ! Poštovani branitelji i domoljubi ! Dragi Hrvati ! Prof.dr.sc. Miroslav Tuđman je dao dva priopćenja za javnost : \" Vlada uhićuje po nalogu Haaškog tužiteljstva \" i \" Uhićenjima se opet želi osnažitii optužba protiv generala u Haagu !\" Vidi : Miroslav Tuđman službena web stranica

VL
HR
hrvatin
03:36 19.12.2009.

Druze jurcicu Tudjman i mesic nikad nisu slusali istu \"muziku\" niti su iz istog legla tako da nisi mogao savjetovati jednog i drugog.Osim toga sumnjam da je Tudjman trazio instrukcije od SDPa.Osobno jako stujem Hercegovce i njihovo domoljublje i jako sam skeptican prema Hercegovcima koji su u SDPu pa tako i prema vama i bandicu koji se nikad nije istakao hrvatstvom.On je samo dobar prodavac magle i blefer kao i svi iz vase stranke.Bio je u partiji sve do 1990,nije se javio u rat,ukinuo trg Hrvatskih velikana ,a nije dao trg Tudjmanu(dao mu je pisaliste pasa).Trg krvnika broza i dalje stoji u glavnom gradu Hrvatske dok otac Domovine u svom zagrebu nema ni javni wc nazvan njegovim imenom.Sramota.Gospodine jurcicu ako pak imate dati neki savjet bandicu recite mu da su njegovi trikovi i komedijanje prozirni.Njega zanima samo vlast.Recite mu da ce biti zapamcen mozda po necem dobrom ako javno istupi i rece svojim biracima da glasuju za Miroslava Tudjmana.To je jedino dobro sto mu mozete savjetovati pa da vidimo koliko je veliko to njegovo domoljublje.

VL
LO
Longday
08:50 19.12.2009.

koja će to ekipa biti,smatram da će po tom slućaju Jurčić letjeti iz sdp-a velikim koracima...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.