Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wikileaks na tv-u

Julian Assange od utorka vodi emisiju na mreži RT

\'Wikileaks founder Julian Assange arrives for the second day of a two day hearing at the Supreme Court in central London, on February 2, 2012. Assange took his extradition fight to Britain\'s Supreme
AFP/PIXSELL
14.04.2012.
u 18:49

Planirano je deset epizoda emisije \"The world of tomorrow\" u kojima će Assange ugostiti brojne ličnosti čiji su identiteti nepoznati.

Osnivač Wikileaksa Julian Assange od utorka će voditi emisiju na internetskoj stranici RussiaToday. Planirano je deset epizoda emisije \"The world of tomorrow\" u kojima će Assange ugostiti brojne ličnosti čiji su identiteti nepoznati.

- Puno stvari o kojima smo izvještavali nisu pravilno prenešene u medijima, među relevantnima su RT i Al Jazeera - kazao je Assange.

- RT se okuplja publiku otvorenih svjetonadzora koji propitkuju ono što vide u medijima. Ponosni smo što smo dio Assangeovog projekta. Dali smo mu potpunu slobodu u uređivanju emisije. On je prava osoba za predstavljanje drugčijih načina razmišljanja gledateljima diljem svijeta - kazala je urednica Margarita Simonyan.

Assange se nalazi u kućnom pritvoru u Velikoj Britaniji, gdje čeka odluku o izručenju Švedskoj zbog optužbi za silovanje i seksualno napastvovanje.

Ključne riječi

Komentara 3

WA
wahr
19:00 14.04.2012.

Bit ce interesantno. Sto je god Rusija bogatija i uspjesnija vise stranaca vidu mogucnost da zaradu novaca u Rusiji.

OB
-obrisani-
22:17 14.04.2012.

Assange.....svakako jedan od meni najdrazih Zemljanina

Avatar Sidewinder
Sidewinder
12:43 15.04.2012.

Super, baš me zanima dalim će otkrivati i ruske tajne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije