Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Dalmaciji

Judith Reisman sutra će u Zadru govoriti o spolnom odgoju

Judith Reisman i Aleksandar Stulhofer (1)
Zeljko Lukunic/PIXSELL
01.02.2013.
u 19:53

Susret organiziraju Povjerenstvo za obiteljski pastoral Zadarske nadbiskupije, Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar i zadarska podružnica Hrvatskog katoličkog liječničkog društva

Nakon Zagreba, Judith Reisman sutra, u subotu 2. veljače, gostuje u Zadru, u dvorani samostana Školskih sestara franjevki u Arbanasima, gdje će u 19 sati održati predavanje o IV. modulu zdravstvenog odgoja – spolno/rodna ravnopravnost i odgovorno spolno ponašanje.

Susret organiziraju Povjerenstvo za obiteljski pastoral Zadarske nadbiskupije, Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar te zadarska podružnica Hrvatskog katoličkog liječničkog društva. Organizatori pozivaju sve građane da dođu poslušati predavanje i sudjeluju u raspravi.

>>Judith Reisman u ponedjeljak drži predavanje u Splitu

Komentara 11

Avatar pupoljak
pupoljak
20:26 01.02.2013.

Hrvatsko katoličko liječničko društvo? Kaj, liječnici iz tog katoličkog društva uče istu medicinu kao i ovi " obični" liječnici, ili.....???? Jajaj....kaj sve kod nas nema, s ačim se sve ne nakaradi društvo i dijeli.

LU
lucio2
20:27 01.02.2013.

Dosta vise o ovom bapcu, neka putuje po Hrvatskoj i prica ljudima kojima te bljezgarije imponiraju (halo, Kresimir Misak, ova gospodja cini mi se kao idealan kandidat za tvoju 'znanstvenu' emisiju!), no zar je bas svaki dan moramo gledati na naslovnici? Mora da joj je super kod nas; ovoliko paznje apsolutno nikada ne bi dobila niti u jednoj (znanstveno) razvijenoj zemlji!

LO
lojtra
20:39 01.02.2013.

Čemu ta namrštrna slika? Na prvi pogled sam pomislio da gledam Zakošeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije