Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar jovanović

Jovanović: Za loše navike zakazali su i škola i roditelji i vjeronauk

jovanović, obrazovanje (1)
Robert Anić/PIXSELL
02.09.2012.
u 19:38

Želimo osigurati kvalitetan rad u školama. Učenici su naša briga – naglasio je ministar Jovanović.

Zdravstveni odgoj je veliki uspjeh mog tima. Kroz taj predmet djeca će živjeti zdravije i kvalitetnije, stvarati zdravije navike za duži život, rekao je ministar Željko Jovanović gostujući u Dnevniku Nove TV. 

– To je interdisciplinarni predmet u kojem se uči za život, ne samo ocjenu. Nitko tko želi dobro djeci ne bi smio zabraniti Zdravstveni odgoj, smatra ministar.

Govoreći o novostima u novoj školskoj godini ministar je istaknuo da nastavnici ne moraju brinuti, budući da još nisu dobili program rada. Materijale o projektu će dobiti tijekom rujna.

Komentirajući zabrinjavajuće ankete prema kojoj djeca žive nezdravo, neka su deblja, sve je više bolesti, svakodnevno puše, neredovito peru zube, ne jedu povrće, ne jedu voće.., ministar je rekao da su zakazali svi - i roditelji i škola i vjeronauk. Istaknuo je da novi sustav prehrane, odnosno jedan zdravi obrok u školi neće ništa riješiti ako se navike neće promijeniti kod kuće. Dodao je da zbog financiranja zdravog obroka u školama neće biti otpuštanja u Ministarstvu. 

– Želimo osigurati kvalitetan rad u školama. Učenici su naša briga – naglasio je Jovanović.

>>U mojoj se kući pije voda 
iz slavine jer je zdrava i ne gricka se čips

Komentara 85

NI
Nitkolic
20:09 02.09.2012.

Samo naprijed Željko, konačno da dođe netko pametan na mjesto ministra znanosti, obrazovanja i sporta.

SA
samograd
20:14 02.09.2012.

namirnice za zdrav život prosječne hrvatske obitelji ,koja se želi svidjeti dizaču tegova. teleći file, pileća prsa,pureća prsa,biftek,brancin ,orada ,škarpina,grdobina,povrće razno,crni kruh,jogutr,mlijeko , sve iz organskog uzgoja, životinje su mogle šetati do mile volje,pažene i mažene. ponekad beluga kavijar,foie gras,sireviirevi razni .vino butelju sve iznad 200 kuna . ps.paziti na kombinaciju vina i hrane

DI
Dijaspora
20:04 02.09.2012.

Za loš odgoj ovog čovjeka kriva je priroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije