Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka za Pantovčak
Povratak na članak

Josipović: Za koju godinu ostat ćemo bez dijela našega mora

Nejedinstva u SDP-u nema jer se stranka decidirano izjasnila koga će kandidirati za predsjednika države, rekao je Josipović na današnjem druženju s Viranima

Komentari 85

RU
rudolf
14:15 03.11.2009.

billo bi super kad bi se mogli zajednički za predsjednika kandidatirati josipović i bandić,tada bi mogli točno izračunati koliko ima komunjara u sdp-u i hdz-u,usput bi dobili i taj podatak,spojili bi \"ugodno\" sa korisnim,ovako ćemo morati zbrajati.

VL
RU
rudolf
14:32 03.11.2009.

moj dobri janko,josipović i sdp,zajedno sa svima u saboru prihvatili su puno,puno gori sporazum od ovoga,tada je tekst bio jasnji,jer je upotrebljena riječ contact,danas je junction,sve ostalo osim načina izbora sudaca je isto,a tada nije bilo garancije ,da ako slovencima ne odgovara riješenje ,da nas više ne mogu blokirati,taj prvi rehnov prijedlog je još veća izdaja,naravno i ovaj sporazum je kapitulacija,ali barem nešto dobijamo,ono je bio bjanco potpis.čitajte sporazume pa tek onda stvarajte mišljenje.

VL
OB
-obrisani-
14:41 03.11.2009.

Rudolf, ne govoriš istinu. Sabor nikad nije prihvatio sporazum Račan-Drnovšek jer je Račan odustao od tog sporazuma pod pritiskom javnosti i stručnjaka. Ja znam da biste vi, HDZ-ovci, silom željeli optužiti SDP za predaju hrvatskih teritorija Slovencima, ali činjenice govore suprotno: Jadranka Kosor i HDZ su Slovencima dali 100 km2 hrvatskog mora, a ne SDP.

VL
DU
Deleted user
15:10 03.11.2009.

Pobjednički song Hebranga nakon Božića će biti : Čaše lomim, ruke mi krvave!!!

VL
WE
webber17
16:24 03.11.2009.

Treba pustiti vladu i Jradranku Kosor da rade svoj posao i gotovo... Neka se drugi ostave ćorava posla...

VL
BT
bili-tartuf
16:56 03.11.2009.

Josifovicú su vazni glasovi za kandidaturu, i ne More , Zemlja, Zrak, Vatra....(pricá,..kako vitar piha).....Gumiflex....

VL
BT
bili-tartuf
17:09 03.11.2009.

ma ovi Josifovic´ne otvara usta, ako mu ne plate i nije u njegovom interesu,..izigrava Stabilnog-Smirenog....\"dok, ne popixdi i postane histericán\"..-falsó..-:)))

VL
RU
rudolf
17:44 03.11.2009.

MILE MARTIĆ ti si davno skinuo gaće,ali to ne kužiš i kina danas skida gaće,ali barem kuži zašto to radi ili ti misliš da treba baciti atomsku bombu na pentagon,po uzoru na tvoga imenjaka koji je tukao zagreb,posjeti ga i pitaj dali bi to i danas napravio,i on nije htio skinuti gaće,pa je na kraju iskočio iz kože

VL
RE
remax
18:21 03.11.2009.

Josipovicu nedaj Boze da ti dodes za presijednika Hrvatske! to radno misto odmah treba okinuti, dokaza si se kao losi diplomata. Ti si drugi Manulic!!!! nek te Bog cuva i Mate \"biljarista\".

VL
OB
-obrisani-
22:06 03.11.2009.

Svi u Lisinski u subotu 7. studenog, a 14.studenoga u Umag na veliki prosvjedni skup koji organiziraju istarski profesionalni ribari iz udruge \'Mare Croaticum\', Matica hrvatska i Udruge proistekle iz Domovinskog rata! Nadamo se da će odaziv biti velik, da će se okupiti ljudi iz cijele Hrvatske. Očekuje se organiziran dolazak ribara iz Dalmacije i Primorja te hrvatskih dragovoljaca i branitelja iz cijele Hrvatske. Naravno i svi ostali su dobro došli! Bilo bi lijepo na tom skupu pozdraviti i prof.dr Miroslava Tuđmana budućeg Predsjednika svih Hrvata!

VL
SM
SMITSMIT
11:03 04.11.2009.

IVO PUSIĆ.... SIGURNO BU GRADONAČELNIK Niša ako ovako nastavi..Čestitamo Tikveša...

VL
DU
Deleted user
15:09 03.11.2009.

Koji je SDP bio faktor kod pregovora o arb. sporazumu kad su ih zvali noć prije nego što je Kosor namjeravala parafirati pa se neugodno iznenadila što Milanović nije \"kontaktibilan\" ni preko telefona. O čemu ti to divaniš!? Ovo je 24-karatno maslo HDZ-a i neka ga kusaju... Nije nitko imao dostupa do arb. sporazuma čak su i od Rudolfa, Vukasa i Seršićeve napravili budale kad su im u lice slagali da li se slažu s formulacijom koju su poslali faksom iz MZZ-a u LJ, a ustvari je Jandroković već pisao dipl. notu da je Rehn 2 iz lipnja temelj za razgovore (kao što i bi!). Gdje je tu uloga SDP-a? Njima servirano to navečer k´o u kupleraju po sistemu jeste li za!?

VL
DU
Deleted user
15:17 03.11.2009.

Uvijek se pitam sto to znaci biti SUSDRZAN???? to nije protiv, a to nije za i sto je to??? to je nit vrit, nit mimo, rekli bi stari, a to je kada se malo prisjetim RACAN, drug RACAN je bioio nit vrit nit mimo, a vidim da su neki pali u euforiju, imaju vatromet!!!!!!

VL
MA
max221
15:18 03.11.2009.

U pravilu uopće ne volim Sdp ali od svih kandidata Josipović mi se najviše sviđa. Ps interent klonovi iz središnjice Hebrang će osvojiti prvo mjesto....ali odotraga :))))))))))))))))

VL
OB
-obrisani-
15:22 03.11.2009.

03.11.2009. u 13:29h pinje453 je napisao/la: U utorak 3. studenoga s početkom u 11 sati u hotelu Dubrovnik u Zagrebu zakazana je konferencija za novinstvo predsjedničkog kandidata prof. dr. Miroslava Tuđmana u svezi arbitražnog sporazuma sa Slovenijom. Da li cemoo i ovoj presici nesto procitati na VL-u ? Forza Miroslav Tudman (VL - postaje cista propaganda )

VL
MA
maticzel
12:55 03.11.2009.

Tipicno komunjarski!U nedostatku znanja i argumenata poteza adut iz rukava u obliku \"pljacka,kradja,korupcija\"...I sto je najgore zamislite ON ce se boriti protiv korupcije!!!ON,koji od svoga silnog bogatstva niti jednu kunu nije stekao postenim radom. Sto se tice jucerasnjeg glasanja u saboru,on nije digao ruku samo zbog toga sto si zamislio da ce time privuci vise glasova za sebe.Da kojim slucajem nije preds. kandidat i on bi digao ruku isto kao i ostali iz sdpea a i iz hdzea. Mirek je za njih sve jedna posebna patriotska velicina.

VL
JM
Juraj_MALI
12:56 03.11.2009.

Kojeg onoga što je Račan htio USTUPITI Sloveniji sa sporazumom Račan – Drnovšek?

VL
RI
riise
13:11 03.11.2009.

Ovakvim prizemnim prikupljanjem glasova naših sugrađana koji Hrvatsku vole svojim srcem i kao u svim emotivnim stvarima pomalo pretjeruju, nije primjereno...To ne rade državnici, to rade političari...Pričaju ljudima bajke o poštenju, pravednosti i sl. a glasaju za stvari koje taj isti narod vode u bijedu i propast...

VL
RU
rudolf
15:22 03.11.2009.

JOSIPOVIĆ i sdp su bili za rehna 1 koji je za hrvatsku bio sto puta gori od ovoga što su ga postigli kosor i pahor,i jedan i drugi su loši,ali ovaj zadnji nam barem otvara vrata eu i imamo garancije da nas slovenija više ne može ucjenivati,ja držim i da je sadržaj bolji jer razdvaja junction i režim plovidbe,u prvom rehnu je to bilo spojeno,ovo što radi sdp je čista demagogija,kao i rudolfova,sada se vade na to da će nam eu poslati vodoinstalatere kao suce,ovaj sporazum je više nego jasan i može ga rehn presuditi,a kamoli ne nekakav pravni ekspert.

VL
Avatar punkufer
punkufer
13:54 03.11.2009.

Ah, kako je slatko biti u opoziciji pa bez ikakve odgovornosti prigovarati iz prikrajka! Josipović sada samo koristi sentiment dijela nacije da priskrbi još koji glas. Kao da je narod blesav pa će povjerovati da se drug, član Partije, sastavljač haških optužnica protiv Hrvata odjednom jako brine za domovinu. Josipović se okreće kako vjetar puše. I to je sve.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.