Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javio se autor barbike
Povratak na članak

Josipović: 'Barbiku' podmetnula desnica. Stockinger: Političari su se ulovili na satiru

Udruga "Regimente – Centar za suočavanje jugoslavena s prošlošću" tvrdi da je ona autor plana ''Barbika''

Komentari 72

Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:11 05.07.2014.

Josipović je ispao stupidan i sad umjesto da to prizna, da je nasjeo na psinu i ispao stupidan, on se još dublje ukapa.

VL
PE
perfa57
21:13 05.07.2014.

Predsjedniče, počnite se baviti problemima građana kojima ste predsjednik, a ne svojom kampanjom i ljevičarenjem.

VL
Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
21:11 05.07.2014.

ovaj još trubi? hihihihihi...nekako mi to izglda ovako:"ako hoćeš uhvatiti jako glupu ribu na udicu, nije to potreban sočan mamac, već je dovoljno napisati na komad papira "za glupana", ubaciš udicu sa papirom u vodu i evo najgluplje ribe na udici za tili čas". zamislite, ovaj želi dobro Hrvatskoj tako da nas svakodnevno terorizira svojim fikcijama! da nije ovaj lik za psihijatrijsko vještačenje?pa samo on vidi fapiste svuda oko sebe! kad se pojavi takva anomalija u društvu...zar se to ne liječi prisilnim načinom?

VL
AP
apolon
21:19 05.07.2014.

Nakon ovog, neformalnog priznanja druga Josipovića da se zalijepio za bačeni mamac grupe šaljivdžija sad će mu popularnost završiti tamo gdje spada...u podrumu!amo gdje spada...u podrumu!

VL
AP
apolon
21:16 05.07.2014.

Nevjerojatno izgleda "tumačenje istine" od strane druga Josipovića,iza tog pamfleta dakle, stoji grupacija veseljaka koja se igra "zeke" a ne Karamarko , HDZ ili urotnici iz - po njemu - "paraobavještajnog podzemlja" . Gdje je sada odjednom nestalo a u Gdje je sada odjednom nestalo a u prethodnom rječniku prisutno "paraobavještajno podzemlje"...pitanje je sad , koje muči nas obične građane????

VL
AP
apolon
21:23 05.07.2014.

Dakle poštovani "druže" predsjedniče, gdje je sada nestalo "paraobavještajno podzemlje" ? Sakrilo se u podrum???

VL
DR
draxy
21:16 05.07.2014.

Predsjednik je imao dosta vremena da pokaže što zna i ukaže na probleme u državi.On to nije radio jer su na vlasti "njegovi" i očekuje njihovu podršku za drugi mandat.Mislim da če to narod prepoznati i da če ga na sljedečim izborima kazniti usprkos naručenim anketama i stalnom pojavljivanju u medijima koji ga štite i ne ukazuju na njegovo nečinjenje dok hrvatsko društvo trpi veliku štetu.

VL
DU
Deleted user
21:16 05.07.2014.

Drago mi je da je tako blesavo i naivno nasjeo. Zluradosti nema kraja.

VL
CA
cavecanem
21:16 05.07.2014.

josipović se probudi iz hibernacije samo kada se njega osobno nešto tiče

VL
LI
Livijo
21:54 05.07.2014.

Josipovicu sto god da kazes bitice pogresno. Proso rok trajanja.

VL
DA
Dagobert
21:17 05.07.2014.

Evo opet u spici novina ovog politickog Eunuha. Sve u teoriji zdade kako treba da ide, ali u praksi nema nikakvog ucinka. Uf! Uf!.

VL
ME
Merlin
21:46 05.07.2014.

joj, kak su ga nasadili, to je gadno za gledat...da je bio pametan, strpio bi se malo, ne bi reagirao, event. rekao da je to bez veze...i bok. ovak je ispao teški shit..sazivanje hitne presice ovo, ono, a ekipa se samo dobro zaj**** na račun njega najviše ali i svih političara, htjeli su nam samo pokazat kak' ih je lako navuć na tanak led. sramota totališka. ja da sam dotur ivela, ne bi više riješ o tom pamfletiću prozboril, fakat je blam teški...

VL
AP
apolon
21:29 05.07.2014.

Doista smo "banana" zemlja kada imamo takvog predsjednika koji je okružen vrhunskim savjetnicima a isti nisu u stanju prepoznati ubačenu "zeku" , pa lupaju o paraobavještajcima !!!u o paraobavještajcima !!!

VL
JU
juma
21:52 05.07.2014.

Gospodine Josipoviću, vaše vrijeme je prošlo. Podmetanje, podvale, desni, lijevi je izgleda sve što znate i imate za reći, Vi samo dijelite i svadjate ionako očajne, nezaposlene i siromašne ljude. Ovom narodu treba predsjednik koji ga neće dijeliti na one lijevo i one desno, koji neće svuda vidjeti urote i zmije, Treba nam osoba koja ujedinjuje, a ne razdvaja, treba nam osoba koja prije vidi ono što je dobro, nego negativnosti i zlo. Ovom narodu treba nada, a vi osim beznadja i svadja nemate što za ponuditi.

VL
L0
luena 01
21:26 05.07.2014.

Kao da pocinje mutirati u slucajnog premijera... ne prestaje on ... kad god se netko okrne o njih-njega prva misao im je desnica-Karamarko -HDZ blablabla... sad nek se isprica onima na koje je sumnja ,javio se saljivdjija nu tko znana ima li i taj ista sa desnicom...

VL
AN
Android
21:40 05.07.2014.

Popularnost pada kao sidro supertankera.

VL
AP
apolon
21:53 05.07.2014.

Ha...Dečki iz Regimente vrhunski su para obavještajci trebalo bi ih zaposliti u predsjedničkom uredu !

VL
UR
urbanum
21:52 05.07.2014.

Za Predsjednika koji je pod parolom "Nove pravednosti" uspio postati ni manje ni više prvi čovjek R.H. vrijedi slijedeče pravilo: Nije bitno što vas državljani R.H. muči, nije bitno što podržavam apsolutno najnesposobniju Vladu, nije bitno što sam potpaljivao ideološke vatre i ostao na razini zadnje faze SKH! Jedino što je zaista važno je da ON i njegova svita od 200 ljudi od kojih bar 50% muku mući s činjenicom da je R.H uopće država OSTANU I OPSTANU na vlasti! To je jedino što je ostalo od "NOVE" pravednosti! Gorka i bolna lekcija hrvatskom izbornom tijelu. To je tijelo "preparirano" i preparira se frazama o ni manje ni više nego "LIJEVOJ POLITIČKOJ OPCIJI"! U tu se svrhu koriste "MORGEN BLATT" i ostatak ostatka javne TV koji se još uvijek zove HRTV!? Cijela jedna nomenklatura poziva se na uzbunu! Jer! Pojavila se osoba koja se dokazala tamo gdje g. Perković nije arbitar! A jednako tako ni D.Jović. Tako se pokazuje da u slućaju Predsjednika dvije zvijezde simboliziraju "NOVU PRAVEDNOST" To su gospoda Jović i Perković!

VL
ME
Merlin
21:47 05.07.2014.

ali najbolja fora mi je taj njihov naziv: Regimenta...centar za suočavanje, blabla...to je odgovor partizanima na onu Teršeličkinu Documenta, centar za suočavanje s prošlosti, tak nekak...to mi je vrhunski. ono, baš vrhunski!

VL
NE
nenadbat
21:35 05.07.2014.

Sad se Josipović izvlači-nema mu spasa.Žao mi ga je,djeluje dosta uplašeno.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.