Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Josipović odgovara Matuliću: Vjera je privatna stvar!

josipovic
Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
14.08.2010.
u 20:14

Dodao je i da su građani Hrvatske svojim glasovima pokazali što misle o tome, a to je da je vjera privatna stvar.

Predsjednik Ivo Josipović odgovorio je na prozivke teologa dr. Tončija Matulića koji je rekao da hrvatski predsjednik nije našao razloge vjerovanja te da zbog toga sebe doživljava kao nevjernika te da je biti agnostik kukavičluk.

- Što to njega briga, svatko ima svoju vjeru i to je privatna stvar, rekao je Josipović na maratonu lađa održanom na Neretvi.

>>Matulić: Predsjednik mora odlučiti je li vjernik ili pak nevjernik

Dodao je i da su građani Hrvatske svojim glasovima pokazali što misle o tome.

Josipović ipak smatra da je Matulićeva knjiga zanimljiva i poručuje da će ju svakako pročitati.

Ključne riječi

Komentara 996

OB
-obrisani-
01:53 15.08.2010.

Sorry Mi smo se zeznuli na prvom, a ne na trecem. Od prvog je pokrenuta privatizacija u srcu rata. od prvog je krenulo cerupanje i nepravda. Uvijek je PRVI najbitniji jer udara temelje. Kao sto je najbitniji onaj koji Prvi krci put... Kao i u vjeri...ostali slijede...

UJ
u je u mom srcu
01:55 15.08.2010.

ja te pitam što su tvoja dva napravila u deset godina ako je prvi obranio i opljačko državu, ako izuzmemo našičku cementaru što su napravila ova dvojica sad će 11 godina

OB
-obrisani-
03:25 15.08.2010.

H like Hell

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije