Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA

Josipović: O Glavaševim odličjima odlučit ću pošto vidim presudu

josipovic u baskoj vodi
Ivo Čagalj/PIXSELL
09.08.2010.
u 19:00

Presudu još nisam dobio. Kad stigne, detaljno ću je proučiti, a onda postupiti prema zakonu – rekao je predsjednik.

Komentara 22

MM
Mladen Miletić
19:29 09.08.2010.

Josipović: O Glavaševim odličjima odlučit ću pošto vidim presudu, jel još uvjek nitko nevjeruje da su imali toliko hrabrosti da osude toga Heroja koji če nam zaštrajkati gflađu te če cijelo vrijeme provoditi u bolnici sa medecinskim setricama i bračom. Nadalje dokle god ne stignu daljnje upute iz EU mi tako i tako ništa ne radimo u svezi suda i presuda i dosuda...

EL
elfenomeno77
19:50 09.08.2010.

ivo josipović na mjestu predsjednika je sramota za svakog pravog hrvata....

ST
standup
19:40 09.08.2010.

cúdno vrime je doslo,..sada bi oni koji su se Skrivali od 91.-95..., oduzimali Ratne Zasluge, onima koji su Branili Svoju Domovinu ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije