Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peti dan prosvjeda
Povratak na članak

Josipović s Matićem posjetio branitelje ispred Ministarstva

Josipović je pozvao sve branitelje da se vrate svojim kućama, ne ugrožavaju svoje zdravlje na hladnoći te da sjednu za stol na pregovore.

Komentari 328

PR
pricalica
17:58 24.10.2014.

Sve će on učiniti. Pogodite zašto.

VL
Avatar dalibor_d
dalibor_d
18:23 24.10.2014.

E moj Ivo, kad ćeš shvatit da hrvatski branitelji nikada i ni po kojim uvjetima neće biti tvoji glasači? Idi ti skupljat glasove tamo gdje te bolje razumiju.

VL
DU
Deleted user
18:10 24.10.2014.

Oce li biti u drustvu Cveticanina,....

VL
BL
Blekpanther
18:49 24.10.2014.

Nikako prihvatiti poziv kod Yugoslipovica inace ste opet prevareni,on mora doci do vas bez savjetnika Perkovica, Tatalovica i slicnih i bez ikakvog osiguranja jer nigdje nece biti sigurniji nego medu Hrvatskim braniteljima!!!

VL
SE
sestrićna
20:21 24.10.2014.

moižda pošalje pupovca..

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:25 24.10.2014.

A po kaj bude on došel? Srušili mu voljenu Yugu, pa ne bu im valjda o "tako lijepim kapama" držal predavanje !?

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
21:38 24.10.2014.

Glogoški: "Očito da predsjednik nije zainteresiran za braniteljsku populaciju". Zainteresiran je predsjednik vrlo za vas, ali na sebi svojstven način koji neki među vama ne vide ili se prave da ne vide ili su se prodali pa žmire na jedno oko. Najprije svoje redove morate pročistiti, ujediniti udruge i na čelo dovesti povjerljive ljude koji znaju zauzeti ispravan stav. Znate li da je predsjednik Josipović tužio Ustavnom sudu hrvatski Sabor nakon što je Sabor donio odluku o ništetnost srpskih tjeralica za hrvatskim braniteljima? Sporazum o izručivanju je potpisan u vrijeme vladavine Jadranke Kosor i predsjednika Josipovića i kad su srbi počeli redom slati optužnice i tražiti da im se isporučuju hrvatski branitelji nastao je nemir, a kad su zatražili Šeksa i još neke vodeće hrvatske političare s početka devedesetih, HDZ-ova većina u Saboru je proglasila ništavnost srpskih optužnica. Josipović je tražio da Ustavni sud poništi odluku Sabora i da se hrvatske branitelje isporučuje Beogradu na temelju tih i takvih JNA (lažnih i iznuđenih) optužnica iz 1991/1992. Zar imate o čemu raspravljati s takvim čovjekom koji vam baca klipove pod noge? Usokro su izbori, birajte predjednika koji neće hrvatski narod isporučivati na pladnju nazad u "Region".

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
20:46 24.10.2014.

Ovaj prosvjed je izazvao Glavašević.HRVI s PTSP om su pokretači prosvjeda.100% HRVi immaju svoja prava koja nikad nisu niti će biti smanjivana.Što se mene tiče neka imaju još triput toliko .Što je s ostalih 14500 ranjenih .Njima se sustavno svaka vlada smanjuje i prava i mirovine .Ako su pokretni to neznači da nemaju poslijedice Nekoga je propucao metak nekoga geler kroz ruku nogu glavu.Ispada da su se nepokretni i pokretni ranjeni borili u različitim državama.Invaziju PTSP a u ovim velikom broju započeo je Ivica Pančić a nastavila Jadranka Kosor.Zato imamo toliko HRVI na dijagnozu PTSP.Zakon bi trebao regulirati da dijagnozu ratnoga invalida na PTSP imaju samo zarobljeni hrvatski vojnici a ne kuhari čuvari na ulazima u vojarne kuharice .......

VL
AL
Alkana
21:52 24.10.2014.

Kakvi su to ljudi taj Predrag, Vesna i Bojan! Ne trebaju čekati da ih premijer smijeni, nek sami daju ostavke. Barem gđa Vesna Nađ - nekako mi se čini da je ona najpametnija i da bi to mogla učiniti u svom interesu i u interesu branitelja. Gđo Vesna, dajte vi prvi ostavku!

VL
LA
laptop
21:16 24.10.2014.

Zao mi je tih nasih branitelja. oni se sada bore protiv ove vlade koja nas pljacka svaki dan a mi gledamo i dajemo potporu sjedeci u toplim sobama. neka nas je sram. umjesto da svi stanemo uz njih i oslobodimo se ovih crveni mi nista. pa neka nam crveni tako nam i treba a drug ivo je obecao da ce hrvatska pocrveniti. pa daj mo im jos jedan mandat pa da postanemo bivsa juga sto to oni i zele i rade na tome.

VL
FE
fefellerunt
20:58 24.10.2014.

Usporedbe sa partizanima su na razini ovog predsjednika koji j eobećao da će izjednačiti prava partizana i branitleja. pa neka se ond adodijele stanovi branitlejima kao što su se dijelili partizanima, neka se izmisle radna mjesta kao što su see izmišljala za partizane, neka im se podijele dilome kao što su se dijelile partizanima, kada već govorite o ravnopravnosti licemjerna gomilo smeća

VL
GR
grabice
20:39 24.10.2014.

Nista vi ne kuzite niti zelite kuziti.Mislite da su branitelji i invalidi na strani HDZea.Pun je kufer njima i adzea i laznih obecanja te vrbovanja kojekakvih vođa.Napokon je ljudima doslo u glavu da politicke elite sve skupa g----e za svojj dzep.a vrijeme je i bilo.Nema vise lijepih rijeci.

VL
CI
cinbenik
18:12 24.10.2014.

Oj pa hdje on,mrze ga vise od Matica

VL
GR
grabice
21:06 24.10.2014.

I sutra kad ne budete face i na vlasti ziviti vam je i vasoj djeci sa ovim narodom.Ili mislite da cete uvijek zivjeti u zlatnim kavezima.Mislim na sve prosle i buduce. i lijeve i desne Kod nas ljevicari trpaju u lijevi dzep a desnicari u desni dzep.

VL
DR
dragibud
02:14 25.10.2014.

mislim da braniteljima ni Bog otac ne bi ugodio

VL
Avatar reference
reference
20:34 24.10.2014.

ahahaa ovi ce jos postat neka sekta ili ko oni iranski pasdarani. zastitnici islamske revolucije, ahahaaa

VL
ST
Stipeprof
23:24 24.10.2014.

Branitelji vjeruju samo onom tko je "locirao, dao uhititi i transferirati" Antu Gotovinu u Haag.

VL
DU
Deleted user
22:24 24.10.2014.

Sudeći po naravi ovih komentara Josipović nama šanse na izborima. Ali, možda nije tako...

VL
ST
Stipeprof
00:13 25.10.2014.

Sjećate kako su ovi isti prosvjedovali kad je HDZ, u koaliciji s Pupovcem, uveo ćirilicu kao službeno pismo u Vukovaru? Ne sjećate se da su prosvjedovali? Niti ja.

VL
BL
big_lebovsky
11:52 25.10.2014.

Četiri godine je ovaj licemjerni i pokvareni lik imao vremena napraviti nešto dobro za branitelje i hrvatsku a evo što je napravio.Otišao u englesku našim zakletim neprijateljima i dogovarao daljnje uništavanje države,otišao u izrael i laprdao o nekim ustaškim zmijama makar su komunistički zločinci među koje spada i njegov otac,zadnje ustaše ubili krajem četrdesetih prošlog stoljeća.Putovao po "regionu" i dilao dokumente koje su naši krvnici koristili za protutužbu,uvježbavao troljub s srbijanskim predsjednicima među kojima je i deklarirani četnik koji je ubijao po hrvatskoj.Taj drug izabrani predsjednik se na pantovščaku okružio sinovima udbaša,štovateljima lika i djela četnika miloševića i općenito sa svima onima koji blago rečeno ne vole ovu državu.Da ne zaboravim,taj drug ima običaj posjećivati stratišta hrvata te slaviti četničke ustanke na hrvatskim kostima a pritom se diliti "lijepoj kapi partizanki".Druže josipoviću gdje si ti bio kad je u RH kao dan početka antifašističke borbe u RH proglašen 22.lipanj a 27 srpanj je povjesno vrednovan kao dan kada su četnici ubili veći broj hrvatskih hodočasnika povodom blagdana sv.Ane,među ostalim su i katoličkog svećenika pekli na ražnju.Druže josipoviću to je očito tebi kao agnostiku bio veliki poticaj s raznim pupavcima slaviti taj dan.Na kraju,druže josipoviću,tvoja zlodjela bih mogao nabrajati do kraja tvog mandata a dobra djela...nabroji ta dobra djela koja si ti učinio za ovaj narod,licemjerni i pokvareni čovječe ovaj narod će ti kad tad suditi.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.