Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSPIRACIJA

Odlučio smršavjeti pa dobio poruku koja ga je gotovo rasplakala

Jonathan Bellshaw
Foto: Facebook
1/3
10.08.2015.
u 18:05

Jonathan Bellshaw zahvaljujući trčanju pao je sa 190 na 130 kg

Jonathan Bellshaw (32) odlučio je preuzeti kontrolu nad svojim životom nakon što je dosegnuo masu od 190 kg. Uvijek se borio s debljinom, no aktivirao se tek kada je shvatio da ne može čak ni nakratko trčati sa svojim 7-godišnjim sinom.

– Tada sam shvatio da imam izbor. Izbor da živim i gledam sina kako odrasta ili da budem mrtav za nekoliko godina – rekao je Bellshaw, koji je zahvaljujući trčanju pao na 130 kg.

Kako piše Metro, na putu prema zdravijem životu posebno ga je inspirirala i gotovo rasplakala poruka izvjesne Lucy.

– Svakog jutra u 6.15 sati na putu prema poslu prolazim pokraj tebe i tvojih slatkih psića i samo sam ti htjela reći da mislim da je to što radiš odlično. Voljela bih kad bih imala tvoju odlučnost – napisala mu je Lucy, dodajući da Bellshaw izgleda odlično.

Bellshaw je putem Facebooka pokrenuo potragu za nepoznatom ženom kako bi je upoznao i osobno joj zahvalio na podršci.

– Rekla mi je da je sama pokušavala smršavjeti nakon porođaja te da ju je moja odlučnost inspirirala – rekao je Bellshaw.

>> Mladić kojeg je Joksimović u X Factoru iskritizirao zbog kilograma: 'Skinuo sam ih deset i još ću toliko'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije