Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Vlaškoj

Jedna osoba ozlijeđena u sudaru dva automobila i tramvaja

nesreća
Foto: Marko Čubrilo/VLM
1/4
17.03.2010.
u 01:21

Škoda, koja je izazvala nesreću ne poštujući crveno svjetlo na semaforu, kretala se u smjeru zapada te se izravno sudarila s golfom koji se kretao Kamaufovom ulicom u smjeru juga.

ZAGREB - Nešto prije ponoći u Vlaškoj ulici, kod križanja s Kamaufovom ulicom, sudarila su se dva osobna automobila pri čemu je jedan od siline udarca odbačen na suprotnu stranu kolnika i udario u zaustavljeni tramvaj broj 4 koji je bio na putu prema Dubravi. Prema prvim informacijama, jedna je osoba ozlijeđena, no još nije poznato o kakvim je ozljedama riječ.

Crvena škoda, koja je izazvala nesreću ne poštujući crveno svjetlo na semaforu, kretala se u smjeru zapada te se izravno sudarila s golfom koji je vozio Kamaufovom ulicom u smjeru juga.

Golf, koji je odbačen na drugu stranu, nakon sudara s tramvajem završio je u izlogu kod kućnog broja 96 u Vlaškoj ulici. Vozač škode nakon sudara je napustio mjesto nesreće te se za njim traga.

Očevid je trajao do 1.30.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kreont
06:51 17.03.2010.

Ove nočne trke prevršile su mjeru, trebalo bi pojačati/povećati broj policije na cesti a ne u birtiji i drastično nabiti kazne za prekršaje.

VI
visio
11:40 17.03.2010.

ma ovo je ok, očigledno su retardirani da nauče lekciju! naplatio bi im jedan semafor, jednu traku , i porez na kretenizam! za \"glupu\" nesreću, 90 000 kuna! pa se ti trkaj! retardirani polu idioti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije