Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno

Je li ovo najneugodnija prosidba ikad?

Jako Andabak
Foto: Marko Lukunić
1/2
24.08.2013.
u 09:01

Ona ga je slušala dok je pričao kako mu je ona sve na svijetu i kako cijeli svijet stane kad se ona nasmije. No, onda je nešto krenulo po zlu.

Nakon tri mjeseca odlučio je zaprositi svoju djevojku u šoping centru pred mnoštvom ljudi i sviračima. Nakon šetnje u prizmelju centra par se zaustavio pored svirača koji su svirali. Mladić je uzeo mikrofon i zamolio sve prisutne za malo pozornosti uz isprike što ih ometa u njihovoj kupovini. A onda je krenuo...

Ona ga je slušala  dok je pričao kako mu je ona sve na svijetu i kako cijeli svijet staje kad se ona nasmije. No, onda je nešto krenulo po zlu. Djevojka je odjednom otela ukulele iz ruku svirača i jakim zamahom udarila mladića tim insrtumentom po glavi. Okrenula se i bez riječi otišla. 

>>Popularni 'Stažist' Zach Braff pomogao mladiću da zaprosi curu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije