Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sljedećih 5 dana

Janezu Janši opet prijete smrću: Bacit ću ti bombu na kuću!

'jansa'
''
15.08.2012.
u 22:12

Ovo nisu prve prijetnje adresirane na slovenskog premijera. Janša je i u veljači primio pismo anonimnog pošiljatelja kojim ga se upozoravalo da pazi na suprugu.

Nepoznata osoba uputila je prijetnju smrću slovenskom premijeru Janezu Janši i njegovoj supruzi.

Prijetnja je ostavljena na portalu e-uprave, točnije u rubrici ''Pišite nam'' a prijetitelj je, piše Delo, obitelji Janša poručio da će u sljedećih pet dana na njihovu kuću baciti bombu. Janšinoj supruzi Urški je pak napisao da pazi gdje se kreće.

Ovo nisu prve prijetnje adresirane na slovenskog premijera. Janša je i u veljači primio pismo anonimnog pošiljatelja kojim ga se upozoravalo da pazi na suprugu.

Policija je potvrdila da se premijeru ponovo prijetili te da istražuje tko stoji iza ovih nimalo bezazlenih poruka.

 >>Slovenski Bin Laden prijeti Janši: Ustrijelit ćemo te!

Komentara 5

DU
Deleted user
22:27 15.08.2012.

Klub mrzitelja Janše u Sloveniji je veoma brojan i zahvaća sve slojeve društva - od vrhunskog intelektualca Miheljaka (s kojim je na sudu) pa naniže, do brojnih tzv. sirovina. Čak i jedan Peterle, dakle protagonist osamostaljenja SLO, nedavno izrekao da je alergija na Janšu nacionalno važna pojava jer koči Sloveniju. Ali, Janša je diplomirao ONO i DSZ i kao takav će se znati zaštititi od prijetnji, naposljetku tko misli da je on nevinašce i žrtva prijetnji - nek progoogla npr. Depala Vas. A tko smatra da SLO nije moguće poprište pol. atentata - nek progoogla Kramberger. Uglavnom, kad se Janša pojavi na izborima onda i dosta onih koji "mrze izaći" na izbore se naposljetku pojave na biralištima, samo da mogu glasovati protiv Janše.

Avatar Kairosa
Kairosa
10:54 16.08.2012.

A Mikrogrizzly nas ima više mrzitelja Liniča i Čačića pa sve ostaje na riječima.

BK
B Kosa
12:49 16.08.2012.

Jansu mrze titoisti najvise on je imo rabrosti zabraniti rogatim da se pojave sa crvenim petokrakama i reko je . Jansu mrze najvise tittoisti i komunisti on je imo jedini hrabrosti zabraniti da se rogati pojave sa crvenim petokrakama ii reko je da ti proleteri "Sire razdor medu narodom '

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije