Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova prijetnja

Slovenski Bin Laden prijeti Janši: Ustrijelit ćemo te!

janša
Reuters/PIXSELL
02.02.2012.
u 19:15

"Bin Laden" iz Celja u pismu je optužio Janšu da je do pozicije mandatara došao mimo volje birača te da je bio umiješan u mafijaške poslove s Patriom

Janez Janša, mandatar za sastav nove slovenske vlade i predsjednik Slovenske demokratske stranke primio je u anonimnom pismu prijetnje smrću koje je potpisao "Osama Bin Laden". Pismo prijetećeg sadržaja stiglo je u središnjicu njegove stranke, a poslano je iz Celja, javljaju slovenski mediji.

Portal politikis.si objavio je preslik pisma. 

– Janša, ustrijelit ćemo te, domobranska vucibatino – navodi se u početku pisma.

Anonimni autor osim Janši prijeti i njegovoj supruzi Urški. "Bin Laden" iz Celja u pismu je optužio Janšu da je do pozicije mandatara došao mimo volje birača te da je bio umiješan u mafijaške poslove s Patriom. Ovo nije prvi put da se Janša susreće s ovakvim prijetnjama. Pismo sličnog sadržaja primio je i prije dva tjedna.

Komentara 22

IP
info_punkt
19:38 02.02.2012.

kako? pa zar nije Janša slovenski Bin Laden?

SI
Sirotanovic
19:45 02.02.2012.

Prijete mu \"birači u trenirkama\" što su devedesetih stigli sa istoka Juge na privremeni rad ili kao izbjeglice. To su oni što su birali Zorana Jankovića.....

LI
libero
20:09 02.02.2012.

kaplaru tresu se gaće.......hahahaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije