Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radikal opet provocira
Povratak na članak

Jandroković prekinuo posjet Srbiji: 'Preko Šešeljevog incidenta ne možemo prijeći'

Šešelj je psovao hrvatsku delegaciju prilikom ulaska u srpsku Skupštinu

Komentari 243

Avatar puky
puky
14:58 18.04.2018.

Ništa bolje od ovog divljaštva Hrvatska nije mogla poželjeti. Srbija je još sto godina od ulaska u EU i svi oni koji ju guraju nakon ovakvih gesta nemaju nikakvih kredita za upornost. Srbija je zagađena ovim barbarstvom i baš kao u slučaju arbitraže sa Slovencima imamo pravo tražiti odgodu za divljake dok ne prosudimo da su se civilizirali.

VL
DA
DalmatinskiGaleb
15:05 18.04.2018.

Što radi psihički bolesnik šešelj u tamo nekom Beogradu, nama je najmanji problem. Samo, mi smo te likove imali u Hrvatskoj - početkom i do sredine devedesetih su gazili ne samo hrvatsku zastavu, nego sve što je iole mirisalo na Hrvatsku. Vrlo su uspješto to radili kad su imali svo naoružanje JNA iza sebe, kao i podršku nekih zemalja. Kad se oružje potrošilo, a podrška prestala - onda su pobjegli glavom bez obzira i sad plaču da su "proterani". A nas u Hrvatskoj i dalje pitaju kako možemo slaviti "progon" nekoga tko nam je četiri godine gazio ne zastavu - nego cijelu državu... Stvarno čudno kako to slavimo!!!

VL
CR
crocro
15:12 18.04.2018.

Ovo je idealna prilika za napuštanje srbije od strane Hrvatske delegacije a istodobno neviđena prilika za dugotrajno nekomuniciranje sa predstavnicima srbijanske vlasti, sve dok ne očiste svoje četničke političare s političke scene u srbiji a nakon toga da mole Hrvatsku delegaciju za ponovni posjet uz garanciju potpunog mira, sigurnosti i komocije. Mislim da bi se mogli civilizirati donekle za oko 5 godina, do tada trebaju biti na hlađenju i pročišćavanju svojih političkih redova od četničkih struktura koje stvaraju nered i neprijateljstvo prema Hrvatskoj. Hrvatska može čekati njihov civilizacijski iskorak i više od 10 godina i njima treba biti u interesu međudržavna suradnja i to više nego Hrvatskoj. Dakle, posjet valja prekinuti jer Šešelj nije bez funkcije, on je predstavnik srpske političke scene i predstavnik srpske vlasti u srpskoj skupštini, a najveća funkcija i tutula mu je četnički vojvoda prve linije srpske političke scene.

VL
DU
Deleted user
15:22 18.04.2018.

Blokirati Srbiji ulazak u EU.Dok ne priznaju agresiju na Hrvatsku i ne obvežu se platiti ratnu odštetu.

VL
PS
popevke sAm slagal
15:22 18.04.2018.

Apsurd, zemlju pravoslavnih Turaka najbolje sramoti Hrvat koji se srami što je Hrvat.

VL
Avatar heyhay
heyhay
15:05 18.04.2018.

ovdje da je netko poderao srbijansku zastavu vučić bi već zvao putina,trumpa,merkel povukao diplomate ,a ti razmišljaš da li ostaneš tamo HaHa

VL
Avatar Matija22
Matija22
15:00 18.04.2018.

nazovi pupavca i pitaj ga za savjet

VL
ST
striborovi
17:54 18.04.2018.

Njonjo se usro hehehe dezerter bojna a zapovjednik mu je bio anemicni.

VL
DU
Deleted user
15:09 18.04.2018.

jandrokovicu vrati se u hrvatsku... Odmah ...mogao bi zavrsiti kao radic...a kud i ides agresorima u posjetu...isto misle i seselj i vucic i pupi i itd....nemoj biti naivan ....vrati se dok mozes....

VL
Avatar milidobrović
milidobrović
16:00 18.04.2018.

žao mi Srbije, propadoše, nit imaju more, izgubiše Kosovo, zemlja vrvi aboliranim ubojicama i zlikovcima , a sve skupa ih vode peško i lezba, zatucani, osiromašeni ,van svijeta i na kraju zaboravljeni

VL
HE
Hercegbosna
19:48 18.04.2018.

A koji k.... išli tamo?

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
15:39 18.04.2018.

Nažalost našim političarima se trebaju dogoditi ovakva poneženja, nama se kao narodu morao dogoditi Vukovar, Škabrnja, Dubrovnik, Pakrac, Sunja, Ćelije, Kijevo, Gospić, Zadar, Šibenik, Vinkovci, Osijek, ird, itd... pa da se probudimo. Zaista nam je samopoštovanje na niskim granama. NeNe poštujemo ni sebe, ni svoju žrtvu, ni svoju naciju, ni svoju državu, ni svoje zakone, ni svoju tradiciju, itd....čak i ako se ne slažemo s tim fenomenima, ako nas ogorče ponekad, bilo bi dobro imati poštovanje za vlastitu državu, naciju, žrtvu, tradiciju, u krajnjoj liniji poštovanje za nas same. Ne znam što nam se još mora dogoditi pa da konačno uvidimo, da razumijemo, da s one stranu nema sreće za nas Hrvate. Samo se bojim, ako im se migne iz vana, opet će, nažalost, naši političari pružati ruku onoj politici koja stalno snuje o proširenju Srbije na Hrvatsku državu!!!!

VL
ZV
Zvonko
17:58 18.04.2018.

Da nije Šešelj palio našu zastavu bio bi neko drugi. Kud se žurimo sa dodvoravanjem.

VL
DU
Deleted user
15:18 18.04.2018.

Predsjednik Sabora ponio se državnički.Samo tako.

VL
Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
17:26 18.04.2018.

Briga me za Šešelja i ostale Srbe. Mene muče domaći izdajnici.

VL
RI
rightside
15:36 18.04.2018.

a sta se njojnjo nadao da ce mu se klanjat netko? pa ni u hrvatskoj nema bas potporu,)) druga je stvar sta netko na silu zeli sa srbima napravit prijateljstvo i pokazat da se s njima moze i lijepo,,no ovo sta se dogodilo pokazalo je pravu istinu,,i u jednu ruku,drago mi je da je seselj to napravio i time pokazao da se tu ne smiju mjesat ni vucic ni ministri i mozda sad njojnjo i njegovi shvate da se sa srbima mozes razgovarat ozbiljno samo ako ides bez ulizivanja i ako im uvjetujes svaki dogovor,,drugog nacina nema,,a sad nek drug plenkovic ide pa "izrazi notu" vucicu,,)))) ako seselj to dozvoli,,))))

VL
ML
mladaklada
16:11 18.04.2018.

Uzevši u obzir već i retoriku srbijanskog predsjednika i premijerke, a nekmoli osuđenog ratnog zločinca, ovakav događaj nije bilo teško predvidjeti.

VL
DU
Deleted user
15:23 18.04.2018.

Očekujem komentare, Stazića, Pupovca i Pusičke, Beusa Richtenberga i Bauka kako Hrvati opet dogovaraju rat.

VL
PR
prohujalo
15:59 18.04.2018.

Nemam pojma koliko šešeljevi radikali imaju mjesta u Skupštini Srbije. Ako su marginalci na to možda ne bi trebalo obraćati pažnju. Ali ako ih ima više i ako sudjeluju u vlasti posjet treba odmah prekinuti. Recimo posjeti nas Putin an a netko tipa Bulj spali rusku zastavu svi bi mi mislili beznačajni marginalac i čudili bi se da Putin recimo prekine posjet .Tako i u ovom slučaju.

VL
ZU
zulika
17:52 18.04.2018.

To je sve stela .Dogovor Plenkija i Vucevica . Lako je sada optuzit Seselja . Cim je Mrak Taristas tamo i Njonjo to je stela .Plenkiju je pao rejting zbog Istanbulske ratifikacije i sada je pravi trenutak za ga podignutt .Ne vjerujete tom i trakvom HDZ u

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.