Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fimi media

Jandroković: Nisam čuo za crne fondove

Fimi Media (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
25.02.2013.
u 10:20

– Nisam čuo za crne fondove, a za Fimi Mediju sam prvi put čuo iz medija. Nikada me nitko nije tražio da poslujem s njima – kazao je Gordan Jandroković, bivši ministar vanjskih poslova svjedočeći na suđenju u aferi Fimi Media.

– Nisam čuo za crne fondove, a za Fimi Mediju sam prvi put čuo iz medija. Nikada me nitko nije tražio da poslujem s njima – kazao je Gordan Jandroković, bivši ministar vanjskih poslova svjedočeći na suđenju u aferi Fimi Media u kojoj su optuženi Ivo Sanader i HDZ.

Jandroković je kazao i da se na Predsjedništvu HDZ-a nije raspravljalo o financijama. Kako je kazao, glavni tajnik bi ih samo izvijestio da je sve u redu, no nije se glasovalo o financijskim izvješćima.

Time je, kazao je Jandroković, Predsjedništvo napravilo sve što je trebalo sadržajno, ali ne i formalno.

>>Kalmeta: Predsjedništvo HDZ-a nije potpuno obavljalo svoju ulogu

Komentara 37

DP
Dioklecijanova palaca
19:50 25.02.2013.

Jandroković je neuvjerljiv. Jandroković je postao dio hrvatske Vlade kad je Sanader postao premijer. Sanaderovi ljudi u Vladi su bili Šuker,Karamarko,Jandroković,Kosor,Šuker. Koliko su oni međusobno bili umreženi mi ne znamo. O tome oni znaju više od drugih. Hoće li oni o tome govoriti sada? Prosudite sami. Ipak su političari a ne učitelji.

JA
james49
12:26 25.02.2013.

Nije ni čudo da su nas odveli u sra**, kad za ništa nisu znali.

DH
dalibor.hren
19:35 25.02.2013.

Nije znao za crne fondove!? Mislio je da je to normalno i da se tako radi. Neće valjda za sav lopovluk, za svu krađu i malverzacije odgovarati i kriv biti samo šjor Ivo? Nadam se da će mu cijela ekipa praviti društvo tako da će međusubno moći odigrati nogometnu utakmicu na stadionu NK REMETINEC. Jarnjaka na gol, obavezno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije