Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiša oprala grad

Jako nevrijeme s tučom pogodilo Split!

Split
Foto: Screenshot/YouTube
1/3
07.06.2013.
u 19:24

Split se oko 16 sati pržio na 30-ak stupnjeva Celzijevih, a u samo nekoliko minuta nebo se zacrnilo, sijevale su munje, a temperatura je pala na 17 do 19 stupnjeva Celzijevih.

Jako grmljavinsko nevrijeme praćeno tučom pola sata je "tutnjalo" Splitom danas popodne, piše Dalmacija News.

Split se oko 16 sati pržio na 30-ak stupnjeva Celzijevih, a u samo nekoliko minuta nebo se zacrnilo, sijevale su munje, a temperatura je pala na 17 do 19 stupnjeva Celzijevih.

Potom je grad "oprao" snažan pljusak sa tučom. U zapadnim dijelovima grada padali su i veći komadi leda. U kratkom vremenu u Splitu je palo 15 milimetara oborina po četvornom metru. Tih pola sata, koliko je trajalo nevrijeme, otežan je bio promet gradom. Nevrijeme se razvilo u Dalmatinskoj zagori, a olujni oblak sezao je deset kilometara u visinu.

Ako imate fotografije ili snimke nevremena šaljite nam na: dojavi@vecernji.net

>>Jako grmljavinsko nevrijeme pogodilo Pulu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije