Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beskrupulozno

Izvlačila novac lažući da je tetka dječaka ubijenog u Newtonu

Moto gp
Foto: Agencije
1/2
28.12.2012.
u 10:45

11 prostrelnih rana u njegovu malenom tijelu, riječi su koje je navodno upotrijebila Nouel Alba kako bi kod potencijalnih donatora izazvala sućut

Američka policija privela je beskrupuloznu ženu iz Bronxa koja se lažno predstavljala kao tetka šestogodišnjaka ubijenog u Newtonu i to kako bi izvukla novac za troškove njegova sprovoda.

Nouel Alba 37-godišnjakinja je koju se tereti da je koristila Facebook-profil, telefonske pozive i SMS-poruke kako bi platila sprovod Noe Poznera ubijenog u osnovnoj školi Sandy Hook, piše Huffington Post. Alba je od potencijalnih donatora porukom postavljenom na Facebook samo dan nakon što je Adam Lanza ubio 20 djece i šest odraslih osoba tražila da joj uplate sredstva preko PayPala ili direktno na bankovni račun.

O bezosjećajnosti prevarantice svjedoči i podatak da je u jednoj od poruka potencijalnom donatoru napisala kako je tijekom Obamina posjeta Newtonu zagrlila predsjednika te da ju je bilo strah vidjeti nećakovo tijelo u lijesu. – 11 prostrelnih rana u njegovu malenom tijelu – riječi su koje je navodno upotrijebila da bi kod financijera izazvala sućut.

Sud u Hartfordu pustio ju je na slobodu uz jamčevinu od 50.000 dolara, no prijeti joj pet godina zatvora i novčana kazna od 25.000 dolara.

>>Otac žrtve masakra u SAD-u: Suosjećamo i s obitelji ubojice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije