Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritika iz dalja
Povratak na članak

Karamarko: Umjesto da njeguje porezne obveznike, Vlada sve radi da ih uništi

Mještanima Dalja zasmetalo je što je današnja njihova tužna obljetnica prošla bez nazočnosti ikoga iz državnoga vrha

Komentari 50

DU
Deleted user
15:30 01.08.2014.

Državni vrh je na godišnjem (očito ne ljetuju u Dalju)!

VL
Avatar Croa Croica
Croa Croica
18:02 01.08.2014.

Karamarko nastavlja sa praznim blebetanjima.

VL
CI
cinbenik
17:46 01.08.2014.

HDZe je sustvano unistavao porezne obveznike,a opstajali su samo oni koji su punili crne fondove HDZea.....Tako su ustvari placali dupli porez,ali nista i nije smetalo,jer su imali "garancije" sigurne dobiti.........Tako su htjeli ili ne morali i oni ucestovati u HDZe pljacki Hrvatske............Porezne obveznike je trebalop stvoriti za HDZe vremena,a ne sada kada ih treba stvarati i vracati opljackano,izdano i prodano od HDZe vlasti i partije..........

VL
ST
Stojko
15:39 01.08.2014.

Karamarko i Vaso - dobitna kombinacija!

VL
DO
dosaosam
16:18 01.08.2014.

Hdz je godinama njegovao neke porezne obveznike i eto nam sada frka i panika

VL
HU
Hulk
19:41 01.08.2014.

pa KARAMARKO prestavlja drzavni vrh,buduci premjer

VL
Avatar Croa Croica
Croa Croica
16:09 01.08.2014.

Karamarko je pametniji kad suti.

VL
ME
Meter
16:58 01.08.2014.

A porezni bi obveznici trebali biti odgovorniji prema državi i društvu...

VL
DO
dosaosam
16:46 01.08.2014.

zar nije bezobrazno i ponižavajuće za sve, na obljetnici govoriti o porezima i politici

VL
ĆA
ćaćaća
18:17 01.08.2014.

Vaso_Diplomac..ivo i ekipa nisu ni studirali..samo su tatice udbaši nazvali i diploma je bila spremna..

VL
NJ
njoj
15:49 01.08.2014.

Sram ih može biti, nikada nisu cijenili ni poštivali Domovinski rat, a kamoli njegove žrtve!

VL
Avatar noesiss
noesiss
16:09 01.08.2014.

Sacuvaj nas Boze kuge, gladi i HDZ-evih savjeta.

VL
Avatar Vaso_Diplomac
Vaso_Diplomac
16:41 01.08.2014.

Karamarko i Vaso, jedan je studirao 11 godina, drugi ima fotokopiranu diplomu, to je spas za Hrvatsku...

VL
CI
cinbenik
20:33 01.08.2014.

Svi znamo da se istinski branitelji nisu odazivali na obljetnice,bas za vrijeme HDZe valadavine...........Zasto je tako bilo...........to bi se trebali mnogi pitati............Pogotovo Vukovarski..........Oni su iskazivali nezadovoljstvo cijelo vrijeme HDZe vladavine...............Sada im je HDZe ponovo napravio medvedju uslugu.....Ponovo ih je po ko zna koji puta "navukao na tanak led"...............Toliki broj udruga branitelja govori sve o podjeli branitelja za HDZe vremena............Sada su im jope objasnili da imaju udbasi,yunostalgicari...........i pored toga sto se nikada niko tako nije izjasnio..........Jedino HDZe proglasava ko je udbas,"peavi Hrvat",yunostalgik...........omunjara......totalitarista...........Bojim se da politika MPMKake ponovo od Hrvata neproizvede "partizane" za dobrobit Hrvatske ,kao i u ll S.R.

VL
PS
Privatni sektor
23:37 01.08.2014.

...a HDZ-ovi gradonacelnici njeguju porezne obveznike neplacanjem racuna za izvrsene radove, i to im nije neugodno niti nakon sto mole izvodaca da im izvrsi radove prije roka kako bi im spasio obraz i nakon sto im izvodac u tome udovolji. To se zove đon obraz.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
15:41 01.08.2014.

Karamarko hoće li u Hr biti raj nebeski za porezne obveznike kada dođeš na vlast ????

VL
Avatar Alfa_pro
Alfa_pro
00:39 02.08.2014.

Da bude jasno ! SDP - ovci su arogantni i bahati, dok je HDZ prof. pljackasi koji sad obecavaju brda i doline. Tvrde da su stvorili drzavu ? Malo sutra . HDZ je oderao Hrvatsku i njezine stanovnike U Hrvatima su vidjeli levate koji se mogu sjHebati , pokrasti da bi kupovali , broseve, jahte, isli na safarije i u tome uzivali , a nas zaduzivali i osudili nas na propast ! AMEN..istina.

VL
BS
@bserver
16:04 01.08.2014.

Treba imati na umu da je to generacija Alana Forda. Koji je snažno utjecao na sve njih. Pa tako i lik koji se zove Superhik! On je ugnjetavao bespomoćne i štitio bogate! Naša elita želi uzeti iz džepa jadnika koji čuva neku crkavicu u banci ili ima starinu ali ne pomišlja dirati masnu gusku koja čuči u banci. To ne bi ni Superhik napravio! Ništa se ne stvara, samo poseže za tuđim. Po nalogu Superhika! Koji živi u Briselu.

VL
CI
cinbenik
20:25 01.08.2014.

Udba je bila u YU i nestala,ostala je samo u HDZe glavama kada treba lagati ljude da ce im se osvetiti za djelovanje udbe.............Da ona postoji,i ostali HDZeovci bi bili u zatvoru...........Treba Karamarko traziti zabranu svih petokraka na EU zastavi,i zute i crvene.....petokraka ko petokraka.......Ako nece da slusaju Karamarka,onda neka nas povede ka samostalnosti Hrvatske,kada vec HDZe nije uspio sa MKMPiske politikom.....Pa sta kosta da kosta............Ni prije HDZer nije gledao koliko ce stradati Hrvata...........Posto sve branitelje svojataju,bez obzira sto je najmanje HDZeovaca ucestovalo u stvarnom ratu............Ima ih vecina braniteljski status,kako bi uvjeravali Hrvate da su oni ustvari branili Hrvatsku.........Nesmeta ih ni pismo optuznice za izdaju,nemocnih Vukovarskih branitelja.....Nista im nije sveto........Sve to pravdaju nekom udbom,kao i pljacku i prodaju Hrvatski ognjista u B.Posavini.............Svi Hrvati su bili za osamostaljenj RH.....I normalni Hrvati su pristali i na jaci nacionalizam,ali te radnje sa prisajedinjenjem Hercegovine,prodaja Posavaca iz Bosne,kako bi se to lakse ostvarilo u dogovoru sa Srbima.............Tome se nisu nadali ni komunjare branitelji i Hrvati,ali ni HOS......Znamo kako su prosli.......Toliko neznanje u normalnijem odcjepljenju Hrvatske,nam nije mogao prirediti ni neprijatelj.......Ti exsperimenti sa zabranjenim grbovima i obiljezjima,nestrucni ljudi na vaznim mjestima.............mnoge je kostalo zivota,i neprijatelj je lakse ostvarivao uspjehe u pocetku............Tako HDZe ima svoju kolonu za obljetnice,a to znaci navlacenje velike mrznje na branitelje od potomaka,pa i braniteljskih...........Tako ce HDZe po ko zna koji puta nanijeti stetu Hrvatima,a posebno braniteljima,zlorabeci njihovo sveto ime "branitelji",od kojih je najmanje bilo HDZeovaca.............

VL
Avatar Alfa_pro
Alfa_pro
01:31 02.08.2014.

Zar ce ovo biti buduci premijer ? Ha ha ha ha ha ha !!!! Dobar dan tugo..:(

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.