Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SNIMILA

Iznenadilo ju otkriće u zidu kuće, no mnogi tvrde da je to uobičajeno: 'Zid nam je vjerojatno pun'

Renovacija ilustracija
Pixabay/Ilustracija
19.07.2023.
u 09:54

"Srušili smo zidove naše kupaonice prije nekoliko godina i stare, zahrđale oštrice doslovno su izletjele iz zida", poručio je jedan korisnik TikToka na video koji je objavila Elizabeth iz SAD-a

Elizabeth iz SAD-a otkrila je na TikToku što je nađeno iza zida u kući njezinih roditelja. Nakon što su bili primorani otvoriti zid zbog oštećenja, u kući iz 1940-ih pronađena je gomila žileta. "Jeste li ovo ikada vidjeli?", upitala je svoje pratitelje te opisala kako su morali rušiti zid zbog curenja vode u kupaonici. Nakon što su vidjeli žilete, nisu mogli vjerovati što su pronašli, prenosi Daily Mail

"Sve su to žileti", kazala je dok je pokazivala hrpu iza zida. Tvrdi kako je ranije navodno bilo uobičajeno bacati potrošene žilete iza zida. I njezini su pratitelji naveli kako je to bila uobičajena praksa.

@ready.set.reno Have you ever seen this?! Oh the things you come across in an old house! 😅 #oldhouse #oldhousetiktok #discovery #ifthesewallscouldtalk ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Još uvijek imamo originalni ormarić za lijekove u jednoj od naših kupaonica, ima mali otvor za žilete. Zid nam je vjerojatno pun!", naveo je jedan korisnik, a i drugi su istaknuli slične primjere. "Srušili smo zidove naše kupaonice prije nekoliko godina i stare, zahrđale oštrice doslovno su izletjele iz zida", drugi je komentar. 

Naime, jednokratne oštrice predstavljale su problem jer se nisu mogle samo baciti u smeće. Nisu bile sigurne za ljude koji su rukovali smećem te su mogle završiti u vrtovima, budući da se smeće često spaljivalo, a pepeo širio po vrtovima. Dakle, otvori za žilete izmišljeni su kao način za sigurno rješavanje oštrica. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

AC
acer7
10:38 19.07.2023.

Ni ja ne bacam žilete ni britve samo tako u smeće. opasno je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije