Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u školskom dvorištu

Izgubio nadzor nad motorom (17), glavom udario u zid i preminuo

motociklist
Arhiva VL
23.05.2010.
u 10:50

Očevim motociklom prevezao se preko rukometnog igrališta, preko travnate i djelomično ošljunčane staze koja vodi prema vanjskom košarkaškom asfaltiranom igralištu, zatim prema betonskoj stazi kojom se izlazi na kolnik obližnje ulice.

ZAGREB -  Vožanja očevog motocikla stajala je života 17-godišnjaka koji je u subotu oko 13.40 sati odlučio provozati se osnovne škole Ivan Goran Kovačić na Šalati.

Mladić se prevezao preko rukometnog igrališta, preko travnate i djelomično ošljunčane staze koja vodi prema vanjskom košarkaškom asfaltiranom igralištu, zatim prema betonskoj stazi kojom se izlazi na kolnik obližnje ulice, izgubio kontrolu nad vozilom i naletio na vanjski kameni zid sa zapadne strane dvorane u sklopu škole. Glavom je udario u zid, pao na tlo i od zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće preminuo, izvijestila je zagrebačka policija.

Nije ga spasila ni kaciga na glavi.

 

 

Komentara 9

SA
sargu123
14:31 23.05.2010.

Došao se preseravat i \"upecat\" neku curicu . Fala Bogu nije uspio , bio je sam na motoru ! Sad si ga ima kao i pametni roditelji koji su mu to omogučili !

JU
jura1991
16:08 23.05.2010.

a sta vi znate idioti jedni.sta vi znate ista o tom decku.roditelji opametite se.sta roditelji nebi smjeli vozit motocikle ili imati jake auto radi djece.sta da mi otac vozi fiat uno radi mene?daj vi ste glupi.kome se on iso upucavat.ajde dodji gore na salatu odi zaderi se to da vidimo koliko ces dugo i ti disati.ovako glupe komentare zadrzite za sebe radje!

OB
-obrisani-
13:48 23.05.2010.

pitam se koliko djece treba poginut ili ostati doživotni invalidi da bi njihovi roditelji skužili da nije sve za djecu!roditelji dragi opametite se dok nije kasno jer oružje jaki motocikli i automobili nisu dječije igračke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije