Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Bihaću i rijeci
Povratak na članak

Izetbegović i Josipović 'ispeglali' izjavu koja je uzbunila Sarajevo!

Izetbegović i Josipović obišli su i gradilište islamskog centra u Rijeci, koji bi trebao biti otvoren 3. listopada ove godine.

Komentari 65

BL
Blizard
23:25 14.04.2011.

Jospickovic se izvinjava BiH za ono sto su ucinili Hrvati u domovinskom ratu za BiH!!!!!!!!!!! Koji ljigavac ,mora da je prespavao Domovinski rat !!!!!!! Samo tvoj opoziv moze pomoci HRVATSKOJ!! HI.

VL
DU
Deleted user
23:09 13.04.2011.

Lazanski je trebao biti savjetnik Josipovića, da se ne krije iza \"light\" verzije koju zastupa Dejo. Tip je dao takve izjave o vukovarskim žrtvama da ti pamet stane! Nije on kriv, proveo cijeli Domovinski rat pod Jorgan planinom, nego oni koji mu takve \"bube\" u uho stave... I plaćeni su za to iz smjera državni proračun RH!

VL
OB
-obrisani-
23:10 13.04.2011.

Komisipovic...............................................................................................................................mislim da ovome nije potrebno nista nadodati

VL
MA
matokan
23:23 13.04.2011.

Daj Ivek pozovi Dodika u Zagreb!Odsviraj mu koju sonatu.Cujem on obozava Zagreb!

VL
OB
-obrisani-
23:33 13.04.2011.

cijeg je naroda predsjednik josipovic?

VL
DO
doktorica
23:51 13.04.2011.

sad je kriv prevodilac .....

VL
MM
Mladen Miletić
00:29 14.04.2011.

Yusipović je najomiljeniji Hrvat blago njima jadnima !

VL
MM
Mladen Miletić
00:20 14.04.2011.

Izetbegović i Josipović \'ispeglali\' izjavu koja je uzbunila Sarajevo ! Tome se priredbom želi muslimane navesti da zaborave da budu naivni i da vjeruju da se je odnos ostalih prema njima promijenio.. Jeste nešto mazanje očiju za EU ali ui u principu se nitko nevoli na balkaniji- dapače mrze se svi skupa ... A ne samo to sada smo se i sami međusobno upoznali kakvi smo lopovi banda podmukli i lažovi da smo svi samo heroji i nžrtve. Uskoro je i Hag glani krivac zato jel sudi zločince >!

VL
MM
Mladen Miletić
00:49 14.04.2011.

Yusipović isto mora neistinu govoriti samo da se ne zamjeri muslimanima a Hrvtska bi več slala svoje ratobornike da sprovode demokraciju Libicima . Svjesni ratovati na tuđem teritoriju ne znači nikako da si agresor ili da nisi u pravu .. nego sudjeluješ u operacijama ! Kako poneki lažovi probaju proturiti za balkaniju žrtva je onaj na čijem teritoriju se vodi odbrambeni rat ! ...

VL
ST
stargate
01:39 14.04.2011.

Islam se polako ali sigurno siri ne samo Hrvatskom nego i Europom,Cijena toga jos kod nas nije previse vidljiva da ne govorimo sa kojima se problemima suocavaju pojedine zemlje u Europi.Nekad smo Islam morali uzeti silom danas to radimo milom.

VL
FO
foler
01:44 14.04.2011.

Ja sam za suzivot, ali zasto dati prava muslimanima u Hrvatskoj, kad oni nama katolicima nedaju ista prava u islamskim zamljama. U Saudijskoj Arabiji , Iranu, .... ja kao katolik nemogu da nosim kriz na lancicu, nemogu da javno nosimim Bibliju. U Saudijskoj Arabiji je zbranjena gradnja crkva, a ista Saudijska Arabija je najveci sponzor gradnji dzamija u svijetu.

VL
ST
stargate
01:49 14.04.2011.

foler Da upravo tako, oni kazu Krscanstvo je Ok ali ne kod njih.

VL
JS
ja sam gladan
01:50 14.04.2011.

13.04.2011. u 23:33h tomo72 je napisao/la: cijeg je naroda predsjednik josipovic? To moraš njega pitati, jer sigurno nije predsjednik Hrvatske.Kad je polagao zakletvu, namjerno je prešutio ime Hrvatske. Rekao je samo da će biti predsjednik republike, ali nije rekao kojeje i čije.Zato ga ja nedoživljavam kao predsjednika Hrvatske.

VL
TH
than
02:58 14.04.2011.

Ponoc prosla i komentare pisu vampiri. Ili, bolje receno - nasa bajna dijaspora/domaci lopovi koja i dalje \'lozi\' narod dok grije dupe tko zna gdje i zaradjuje dobre place. A vi nasjedajte na njihove price. Njima je tako svejedno tko je ovdje/nama na vlasti. Stovise, njima nije u interesu da netko pametan dodje, jer\'bo ne mozes kupovati za bagatelu zemlju, ako imas politicare koji misle. Doduse, ovi su toliko inteligentni da pljuju i po covjeku koji gotovo da i nema nikakvih ovlasti.

VL
Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
06:45 14.04.2011.

koja govna od politicara dozvoljavaju da preko islamske zajednice od hrvata muslimana stvaraju bosnjake isto kao sto je sa srbima preko srpske pravoslavne crkve. od ovog CROasanta ce u budcnosti ostati samo slavonija i hrvatskoj djeci se sprema nesigurna buducnost, uz zaduzenu ...

VL
OB
-obrisani-
06:46 14.04.2011.

Lada, prvo, lažeš kad pišeš da je Josipović za vrijem prisege (primjerenije hrvatskom jeziku od riječi \"zakletva\") prešutio ime Hrvatske. Vjerojatno si Josipovića zamijenio s Tuđmanom, koji se nije držao teksta prisege na svečanoj inauguraciji. I, sviđalo se tebi to ili ne, dr. Ivo Josipović je Predsjednik Republike Hrvatske kojeg je narod neposredno izabrao na tu funkciju. A ti samo pokazuješ glavnu razliku između hrvatskih ljevičara i desničara. Naime, ni meni se nije sviđalo kad su građani Hrvatske izabrali Tuđmana za predsjednika. Ali, pošto smo mi ljevičari demokrati, poštivali smo tu odluku hrvatskih građana. Nasuprot tome desničari - pošto su duhovni sljedbenici usraša, dakle fašista - ne poštuju demokratski izraženu volju hrvatskih građana. Međutim, time samo dajete još jedan dodatni razlog neodlučnim građanima da glasaju za istinske demokrate u Hrvatskoj, a to su, naravno, ljevičari okupljeni oko SDP-a.

VL
VU
vulgaris
07:40 14.04.2011.

@PROFESORZAG Reći za ljude okupljene oko partije koja je sljednik organizacije koja je 45 godina ugnjetavala slobodnu misao da su istinski demokrati je uvreda zdravom razumu. Partija je svoje članstvo uredno prerasporedila i još uvijek suvereno vlada. To što političkee neistomišljnike nazivaš fašistima samo dokazuje da se u takvim umovima ništa nije promijenilo od 45-te naovamo.

VL
DU
Deleted user
07:46 14.04.2011.

profesorzag Molim Te nemoj o duhovnosti makar Ti...., znamo kakva je duhovnost bila kod lijevih ili možda ne znamo, ma što znamo...osjetili Ne branim ustaše niti imam namjeru/ nema razlike između ANTE i JOSIPA/ samo štoVi imate toliku percepciju duhovnostii da niste za ništa krivi. E moj profesore/ jel to kumrovečka škola/...........

VL
VO
virko_om
07:50 14.04.2011.

Ygojosipoviću muhamede, koliko će sada Hrvata ostati bez posla, koliko pravo će imati sada u Federaciji, koliko će ih se iseliti, jeli zato ovolika hajka na popis u RH, Mesić je prodao Hrvate skroz a ti si glumio zabrinutost, zašto od agnostika postaješ musliman, kada će tvoj otac i ostali udbaški zločinci pred lice PRAVDE

VL
ZA
zagabria1
10:14 14.04.2011.

Josipovic djeluje pametan i trebao bi paziti sto govori. Definitivno losa izjava. A i treba vec jednom nauciti tko nas je napadao.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.