Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Vajgl:
Povratak na članak

'Džihad i 'velika Albanija' stoje iza pokolja u Kumanovu'

BJR Makedonija - To ime je apsurd, onda sam ja iz "bivše austrougarske pokrajine Kranjske"

Komentari 62

PG
poducavam-glupe
10:39 22.05.2015.

Zna se kome bi najviše pasao rat. Srbija nema više Slobodna Miloševića ali pametni Srbi sami tvrde da njihova akademska zajednica i političari truju velikosrpskom idejom.

VL
FI
fileck
10:26 22.05.2015.

Ivo Vajgl - prosrpski slovenac rođen u Dubrovniku od majke hrvatice i oca slovenca. Do podne ne trpi hrvate a poslije podne ih mrzi i voli srbe.

VL
DE
defektologlogoped
13:16 22.05.2015.

ivo vajgel je potencijalni kandidat pacijent naseg doma zdravlja... dijagnoza Fobija.uvelicavanje stvari,idiotija. neslaganje sa realnoscu, mrznja prema gos. Lunacek iz Evropskog parlamenta koja kaze da Kumanovo nije teroristicki cin ,i da je tu umjesana i rusija ...

VL
CA
car099
10:49 22.05.2015.

zaboravio je spomenuti približavanje Makedonije Rusiji i dogovoru o prolasku ruskog plina kroz Makedoniju, a to ne paše zna se komu (USA), pa otuda iznenadni neredi u Makedoniji

VL
PA
pavo
12:05 22.05.2015.

Odakle samo nalazite sve te Jugoslavene, poput Vajgla, za punjenje vaših naslova?

VL
DU
Deleted user
10:43 22.05.2015.

lik je licemjer i pokvarenjak, sječamo se kako si nas ucjenjivao, zato šuti, bijedo

VL
PG
poducavam-glupe
11:01 22.05.2015.

Stoje Velikosrbi, isti oni koji su razjedinili hrvatsko muslimansku obranu 91. da bi osvajali BIH. Stvaranje kaosa je tipična velikosrpska metoda. Kako to zaustaviti, pa jednostavno, s muslimanima odlučiti sudbinu čitave BIH s Hrvatskom i napraviti tomislavovu Hrvatsku, europsku državu.u. Svima bi bilo bolje posebno pravoslavcima, jer ih Beograd i srpski tajkuni ne bi iskorištavali za rat i vlastito bogaćenje kao što su to učinili 91.

VL
FU
fullmax
11:25 22.05.2015.

To je i svakom klincu jasno da iza svega stoji CIA, I Hrvatski fasisti a proteze im je Velika Albanija i "Dzihad"

VL
PG
poducavam-glupe
12:35 22.05.2015.

Ovdje su cenzurirani komentari , zna se zašto.

VL
KI
Kissinger
07:39 23.05.2015.

mrtvi "teroristi"dočekani u prištini kao heroji,to sam gledao na tv-njihovu akciju u kumanovu nemrem komentirati.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:08 22.05.2015.

Tko stoji iza velike Albanije je glavno pitanje. Svi znamo odgovor na to pitanje jer smo ga vidjeli 1999 godine. Zna se tko je bombardirao i tko ima nakon toga svoju vojnu bazu na Kosovu. Sada nas polako pripremaju na "aneksiju" Kosova od strane Albanije, dok istovremeno bauljaju o "krsenju medjunarodnog prava" na Krimu vezano s identicnim problemom vezanim uz Ukrajinu. Nista se nije promjenilo jos od Rimskog Carstva: "Quod licet Iovi non licet bovi." Logika je : Mi smo izuzetni pa mozemo raditi sto nas je volja ali isto "medjunardodno pravo" ne vrijedi za druge.

VL
DU
Deleted user
10:53 22.05.2015.

Koliko ja vidim EU i Amerika nisu osudile napad terorista na Makedoniju idu tako daleko da čak ni ne žele priznati da su to bili teroristi. Drugo ovo se sve događa samo da se spriječi izgradnja naftovoda koji je trebala ići iz Turske kroz Makedoniju. Isto se dogodilo i u Ukrajini i to ne samo iz ovog razloga nego je Zapad spriječio da bi se Kina i Rusija povezala sa novom brzom željeznicom sa Europom.

VL
BR
Branko102
13:04 22.05.2015.

Iza stoji USA i njihova politika podjarmljivanja EU i izazivanje sukoba u određenim dijelovima.Koliko je pogubna USA politika po EU,najbolje se vidi po tome da su spremni izazvati rat u Europi,samo da bi je držali slabu i podređenu,CIA ,NSA i i Mossad, znaju za svakog islamskog terorista iz BIH,Sandžaka,Kosova,Albanije i Makedonije koji je bio u Siriji i Iraku.No radije informacije o tome zadržavaju i drže te povratnike kao adute za stvaranje novih nestabilnosti.Sjetite se napada na Charlie Hebdo.Oni su 100% znali za to,ali su pustili jer se tiome poslala poruka Hollandu da ne petlja sa Ruusima bez dozvole USA.

VL
AN
anticenzura
11:15 22.05.2015.

EU se nece siriti za minimum iducih 10 godina, ne treba nitko niti pomisljati na EU do daljnjega, a posebno konfliktualne i siromasne zemlje poput Balkanskih. Britanci vec zagovaraju referendum za izlazak, traze da se ubrza i odrzi vec ove godine, a ne iduce, Britanci su alergicni na EU i nisu sami. Francuska desnica trazi da se zatvore granice s Italijom, kolonizirani su izbjeglicama sto iz EU siromasnih zemalja, sto drugim kulturama i narodima s Bliskog istoka, kao uostalom i citava Europa. Grcka je u kolapsu, svi cekaju napeto sta ce biti s ovima, vlada kaos na sve strane. Makedonija je na meti Americkih tajnih sluzbi, jasno da je to sve njihovo djelo radi ''Turskog toka'', ovi jedva cekaju da se uvale u Europu i porobe resurse narodima, i koloniziraju citavu EU. Njemacki ministar vanjskih poslova je jucer rekao da Ukrajina ne treba pomisljati na EU za iducih par generacija, i ovima je muka od Amera, Njemacku ne interesira Americka kolonizacija Europe, Nijemci ne zele biti nicije sluge, Njemacku interesiraju i te kako dobri odnosi sa Putinom, i Rusko trziste od 150 miliona dusa. Nijemci izvoze 40 posto automobilske industrije u Rusiju. Nekidan se Njemacki Parlamentarac izderao na Merkelicu i optuzio je za stecaj 90 Njemackih tvrtki radi sankcija Rusiji. Gerhard Schröder je jucer kritizirao Merkelicu sto nije isla na paradu u Rusiju, rekao je da bi on isao, i da Njemacka mora biti u dobrim odnosima s Rusijom. Schröder je izuzetno pametan covjek, Europa je cvjetala dok je on bio na Vlasti, otvorio nam je trziste s Rusijom, masovno su se otvarala radna mjesta po Europi zahvaljujuci njemu, Merkelica je dosla na gotovo, on je stvorio uspjesnu Njemacku ekonomiju, a ne ona. Pola Europe place za njegovom uspjesnom politikom, nisu Amerikanci majci smjeli prismrditi u EU i brecati se na nas dok je on bio na Vlasti, sve ih je drzao na distanci, svaka mu cast. Europljani Amere ne mogu na oci gledati, jedini sto simpatiziraju Amerikance su Hrvati, Kitarovicka, ovi dolje s Kosova i Albanci, i onih par zabokrecinica, Poljska, Rumunjska, i Balticke banane ex-SSSR, sve ostale jeza hvata na njihovu cizmu. Tako da ubuduce mozemo ocekivati malo jacu frku na Balkanu, jer ako Ameri budu puno ludovali po Makedoniji, umijesati ce se i ovi iz EU, njihove tajne sluzbe sa svojima, jer kako rekoh Amere u EU nitko ne zeli u svome dvoristu. Sto je i logicno kada pogledas sta su ostavili iza sebe okolo po svijetu, kuda su prosti. Samo kaos i izgorenu zemlju.

VL
ZE
zelenakrava
12:43 22.05.2015.

Bit će još rata na ovim prostorima,na žalost.Makar samo u bliskom susjedstvu.Adio uspješne turističke sezone u narednih 10-20 godina. A mi ništa ne želimo proizvoditi ili bušiti jer se nadamo da ćemo živjeti od turizma .Imati ćemo čistu vodu,lijepu prirodu nezaposlene na prosjačkom štapu. Ali i okruženje kada nikome to dugo vremena nećemo moći prodati.

VL
JO
Jose Oklahoma
10:35 22.05.2015.

Sve su to - po običaju - srpske mućke.

VL
ST
Startrack
01:21 23.05.2015.

Pa covjek vam je ljepo rekao sta jest. Islamski djihad i zelja za Velikom Albanijom. Nikakvi USA i Mossad nisu ove poslali. Ove su poslali hodje iz djamija.

VL
FO
ForeignLegion1987
13:25 23.05.2015.

kad su albanci tako veliki...kao sto prikazuju po medijima kad vec hoce veliku albaniu ,,,neka lupe po ,,,(velikoj ) srbiji,,,ipak im je ona nanela vise zla,,,sta ce po jadnim makedoncima lupat kad nisu nikome krivi,,ali ocigledno da labanci nemaju mu,,da,,,da lupe po srbiji,,,

VL
RE
registriran
13:01 22.05.2015.

Sandra veljkovic nezna kako da napise naslov, pa voli nalo lagati... U redu je sandrice

VL
GV
golub Vaso
13:05 22.05.2015.

iza svega stoji Langley

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.