Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvjetna osuda

Ivan Krmpotić lažirao ugovore

Perković i Mustač
Foto: Andreas Gebert/DPA/Pixsell
17.06.2015.
u 15:30

Ivan Krmpotić jučer je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu nepravomoćno osuđen na šest mjeseci uvjetno uz rok kušnje od dvije godine zbog krivotvorenja isprave

Ivan Krmpotić, svjedok na suđenju Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču, jučer je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu nepravomoćno osuđen na šest mjeseci uvjetno uz rok kušnje od dvije godine zbog krivotvorenja isprave.

Teretilo ga se da je 2008., prilikom predavanja prijedloga za upis prava vlasništva na dio nekretnine na Vrbiku, predao dva neistinita aneksa kupoprodajnog ugovora za tu nekretninu iako je znao da su potpisi na aneksima krivotvoreni. Da anekse nije potpisao prodavatelj nekretnine, utvrdio je i grafolog.

>> Krmpotić 11 puta pisao Ostojiću da mu prijete

Komentara 8

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
16:03 17.06.2015.

Sve to ne bi bilo sporno da se u istom spisu ne nalazi mišljenje sudskog grafologa koji je utvrdio kako falsificiran potpis nije potpisao Ivan Krmpotić! Naime, vještak je vještačio i njegov potpis i utvrdio kako on nije osoba koja je potpisala aneks ugovora. Za očekivati i da će na suđenju u Muenchenu, odnosno da će ovu presudu iskoristiti Anto Nobilo kako bi Ivana Krmpotića prikazao kao falsifikatora. Hrvatsko pravosuđe treba prijaviti EU , dosta je ovoga jednom zauvjek Dosta !

KL
Klarahrv
15:51 17.06.2015.

To ne znaci da Perkovic i Mustac nisu krivi.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:25 17.06.2015.

Ha ha ha jel grafolog vjestacio i prijetece pismo koje gospodin nije htio dati policiji, a na kameri se vidi da jedino on prtljao oko postanskog sanducica. ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije