Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavni grad sirije

Ispred sjedišta policije u Damasku eksplodirala bomba

damask,eksplozija
AFP/PIXSELL
07.10.2012.
u 18:54

Policija i snage sigurnosti su odmah zatvorile sve prilaze mjestu eksplozije, a za sada nema nikakvih informacija ima li mrtvih ili ranjenih

Snažna ekplozija oko 19.25 minuta po lokalnom vremenu potresla je glavni grad Sirije Damask. Prema prvim informacijama bomba je eksplodirala ispred sjedišta policije. Policija i snage sigurnosti su odmah zatvorile sve prilaze mjestu eksplozije, a za sada nema nikakvih informacija ima li mrtvih ili ranjenih.

Inače, cijeli dan Damask tresu detonacije zbog sukoba koji se vode u predgrađima. Iako su se svi nadali kako će sukob do jutra prestati, kao i obično, ipak su se nastavili tokom dana. Po prvi puta bombarderi MiG 21 u niskom letu preletjeli su Damask, a snažne eksplozije i dalje potresaju glavni grad Sirije.

Ključne riječi

Komentara 6

IR
irani.
22:10 07.10.2012.

Ovih Assadovih nekoliko tisuca Iranaca i slican. broj Hezbolahovih jihadista slabo zaradjuju svoja rajska blazenstva.

OB
-obrisani-
22:54 07.10.2012.

Nije lako Assadovoj vojci protiv udruženih islamo i judeo talibanske braće.

ZA
zagrebHR
23:17 07.10.2012.

Larissa, shvati da će Rothschildi i Rockfellery napravit takav scenarij i da nema spasa režimima u Siriji i Iranu, koliko će to potrajat naravno da se ne zna točno ali ne brini, nikakvih nuklearnih ratova ili ratova između Turske ilii Izraela ili Amerike s Rusijom neće biti, Rusi će kroz međunarodne financijske institucije dobit pogodnosti vezano za Iran možda oko Kaspijskog jezera ili nečeg drugog tako da nema nikakve Ruske intervencije, bit će takav scenarij da će Rothshcildi i Rockfellery ostvari svoje ciljeve a Sirija i Iran moraju pod kontrolu glavnih svjetskih igrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije