Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavni grad sirije
Povratak na članak

Ispred sjedišta policije u Damasku eksplodirala bomba

Policija i snage sigurnosti su odmah zatvorile sve prilaze mjestu eksplozije, a za sada nema nikakvih informacija ima li mrtvih ili ranjenih

Komentari 6

IR
irani.
22:10 07.10.2012.

Ovih Assadovih nekoliko tisuca Iranaca i slican. broj Hezbolahovih jihadista slabo zaradjuju svoja rajska blazenstva.

VL
OB
-obrisani-
22:54 07.10.2012.

Nije lako Assadovoj vojci protiv udruženih islamo i judeo talibanske braće.

VL
ZA
zagrebHR
23:17 07.10.2012.

Larissa, shvati da će Rothschildi i Rockfellery napravit takav scenarij i da nema spasa režimima u Siriji i Iranu, koliko će to potrajat naravno da se ne zna točno ali ne brini, nikakvih nuklearnih ratova ili ratova između Turske ilii Izraela ili Amerike s Rusijom neće biti, Rusi će kroz međunarodne financijske institucije dobit pogodnosti vezano za Iran možda oko Kaspijskog jezera ili nečeg drugog tako da nema nikakve Ruske intervencije, bit će takav scenarij da će Rothshcildi i Rockfellery ostvari svoje ciljeve a Sirija i Iran moraju pod kontrolu glavnih svjetskih igrača

VL
OB
-obrisani-
23:32 07.10.2012.

07.10.2012. u 23:17h hunter211 je napisao/la: ---------------------------- A gdje si ti bio skoro dva mjeseca ?? Skrivao su u podrumu jer planovi koji su davno trebali biti dovršeni,škripe i trokiraju.Čim malo krene,evo tebe i kokodačeš ko kvočka kad snese jaje,a toliko puta sam se pitala,gdje je onaj glasnogovornik NWO koji stalno nešto najavljuje pa onda zbriše u nepoznatom smjeru. Ako ne misliš biti svaki dan ovdje i redovito se javljati,nemoj se javljati uopće jer nemaš nikakav legitimitet.

VL
OB
-obrisani-
23:42 07.10.2012.

07.10.2012. u 23:17h hunter211 je napisao/la: ------ I još nešto ! Ne mogu Roth$Rock ništa dati Rusima oko Kaspijskog jezera. Uzmi kartu pa gledaj,možda nešto i shvatiš.Geostrategija je tamo gdje lova ne igra.Kad ti stave nož pod grlo,onda se tii ne boriš za materijalni dobitak,nego se boriš za život.

VL
HK
Hilari Klinton
12:29 08.10.2012.

Zanimljivo, da je bomba eksplodirala u Hrvatske, svi bi vrištali kako je to terorizam. Ali kada teroristi napadaju policijske snage zemlje na koju SAD spremaju agresiju e onda je to eksplozija bombe. Kao da je eto bomba sama došla ii pukla, valjda od muke što se još cijeli svijet ne klanja Amerikancima kao svojim neupitnim gospodarima i moralnim uzorima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.