Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vandalizam u Puli

Ispred muzeja oštećeni rimski spomenici

policija
ilustracija
31.12.2014.
u 15:01

Materijalna šteta ne može se procijeniti s obzirom da se radi o kulturnom dobru.

Policija traga za nepoznatim vandalom, ili više njih, koji je u noći s ponedjeljka na utorak ispred muzeja u Carrarinoj ulici u Puli oštetio rimske spomenike.

Počinitelj je izvadio dva kamena spomenika koji su se nalazili na rubovima stubišta, otkotrljao ih niz stepenice pri čemu su oba oštećena , a oštećene su i stube i  dva kapitela koji su se nalazili na rubovima stepeništa.

Nakon toga, počinitelj je ispred vrata muzeja gurnuo jedan kameni spomenik na drugi prilikom čega su oba spomenika oštećena. Materijalna šteta ne može se procijeniti s obzirom da se radi o kulturnom dobru

>> Vandali na zgradi HNK u Rijeci sprejem ispisali ustaške simbole

Komentara 2

LA
Latz
15:33 31.12.2014.

Ako je čovjek za posjedovanje marihuane (ne prodaju niti posjedovanje količine za koju bi se moglo pretpostaviti da je za prodaju) mogao dobiti 3 godine zatvora ovaj bi trebao dobiti barem 10....

TA
tamanitelj
20:12 31.12.2014.

Novi način izražavanja kulture kod SDP a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije