Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mosul
Povratak na članak

ISIL u zrak dignuo grob biblijskog proroka Jone

Pripadnici takozvane Islamske države Iraka i Levanta (ISIL) u zrak su dignuli najstariju mosulsku džamiju, džamiju proroka Jone

Komentari 109

DU
Deleted user
23:12 25.07.2014.

To su oni isiti što ih je naša "ino" mistrica zajedno s EU podržavala u borbi protiv sirijskog režima. Ma bravo.

VL
HO
homofob
23:00 25.07.2014.

BARBARI!!! Makar barbari svi muslimani svijeta ih podrzavaju i apsolutno niti jedan musliman ih javno ne osuduje!

VL
TH
than
22:58 25.07.2014.

Kao da oni mare za ista... Njima islam dodje kao izgovor, a s njime nemaju nikakve veze, osim, za uporabu za privatne ciljeve odredjenih ljudi. Ono sto je meni zanimljivo je to da na svijetu ima bar nekoliko vojnih sila koje da se zalete sredili bi ih u 2 tjedna, ali ih pustaju da divljaju... Mada opet, unistavaju i islamsku kulturu, pa se postavlja pitanje tko je njihov financijer.

VL
MN
mnemnosine
23:06 25.07.2014.

Sve zemlje krcate vojne masinerije, a ova 4 skakavca po Blitskom istoku drmaju planetom. Ma hajte molim vas, to se moze zaustaviti u 24 sata da se hoce. Ocito nekome odgovara to bjesnilo. Lobistima oruzja nego kome.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
23:03 25.07.2014.

Sad samo čekam hrpu komentara o tome kako je riječ o propagandi cionista. Jer sve je laž od nasilja nad kršćanima u Iraku do obrezivanja žena jer su ISIL i Hamas super humanitarne organizacije koje se bore za sve ljude na svijetu! Živjela islamska borba za slobodu! hahahahahah...tragično...zaista tragično...

VL
Avatar vatrogasac
vatrogasac
03:09 26.07.2014.

Zločinačka teroristička muslimanska organizacija "ISIL" vjerovatno je najveći šljam koji je hodao zemljom u zadnjih stotinjak godina. Prepoznatljivi rukopis tih bandita koji se svodi na javna i masovna klanja zarobljenih i nemoćnih muslimana Iraka i Sirije,nabijanje malobrojnih kršćana na kolac,najavava masovnih obrezivanja žena,vidimo i kulturocid ali isto tako "ljubav" prema novcu,nalazištima nafte i plina. Što je najbizarnije neki ove zločince nazivaju "borcima za slobodu"! Podrška Izraelu!

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
01:23 26.07.2014.

Jaki su na nejaci...pa sto ne udare na Izrael kad su tako hrabri.

VL
BA
balance
07:23 26.07.2014.

Dignu dzamiju u zrak i urlicu Allahu Ekbar!

VL
IC
ice12
03:55 26.07.2014.

99% muslimana kvare prosjek ostalima

VL
Avatar MDubović
MDubović
08:33 26.07.2014.

A što reći na članak? Divljaci, bolesnici i ništa drugo. U Afganistanu su pod talibanima srušeni Budini spomenici, džihadisti u Egiptu žele srušiti piramide i sfingu. Ovi divljaci iz ISIL-a ruše grobove, crkve pa čak i "nepoćudne" džamije, sunitske i šijitske. Zlo, živo zlo je u tim ljudima ako se uopće mogu nazvati ljudima. Mislim da cijeli svijet treba reagirati kako bi se zaustavio daljni kulturocid, pogotovo na tim prostorima gdje su sve osvajačke vojske kroz povijest poštovale gradnju prijašnjih civilizacija. Od drevnog Sumera, Perzije, Grčke, Rima. Svi su oni prostorima koje su osvojili podarili znanja, izgradili puno lijepih stvari kojima se danas ljudi dive. I Osmanlije su poštovale palače, spomenike, nadgrobne ukrase, mostove itd. koje sagradiše prijašnji stanovnici. To treba čuvati čak i kad neka civilizacija i religija iščezne. Meni je npr. lijepo vidjeti Jupiterov hram u Puli, Dioklecijanovu palaču, stari Epidaurus... Zaustavite kulturocid na B. istoku!

VL
FO
foler
00:53 26.07.2014.

Than: "Kao da oni mare za ista... Njima islam dodje kao izgovor, a s njime nemaju nikakve veze, osim, za uporabu za privatne ciljeve odredjenih ljudi..." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nazlost "than" nisu u pravu, jer "ISIL-ovci"se ponasaju 100% kako islam trazi odi od njih. Itsina je to s koji mnogi muslimani nezele da se suoce. "Than" tebe bi tvoji da se nalazis u nekoj islamskoj zemlji, ziva pojeli kadi bi nesto nepromisljeno rekao protiv religije kojoj pripadas. Pametnom dosta.

VL
FA
Fake
08:10 26.07.2014.

Gamad bezosjećajna.

VL
BE
berava
06:34 26.07.2014.

divljaci nekulturni

VL
Avatar Dalmatinka
Dalmatinka
09:37 26.07.2014.

Ovo pokazuje na kojem im je nivou kultura i civilizacija, izgleda da muslići danas tonu sve dublje i dublje u eru pračovjeka. Dali je Europa svijesna kakve probleme može imati s ovakvim divljacima?

VL
IV
ivanjoksimovic
09:03 26.07.2014.

Zapadna ideologija je jedini krivac za stvaranje ovoga. Jos malo pa ce poceti da se dizu u vazduh po citavoj Americi i Evropi. Hrani psa da te ujede. No, mnogo veca opasnost po Evropu predstavljaju takozvani "beli dzihadisti". Crn Arapin se lako prepozna na ulici. Mnogo veci problem bice prepoznati teroriste iz vestacki stvorenih muslimanskih zemalja u Evropi, Kosovo i B&H.

VL
RM
rmd3
23:59 25.07.2014.

Di je policajac?huška rat u Rusiji

VL
BE
benkovac
06:13 26.07.2014.

ma bravo vidi kako su pametni i sve mogu srusiti ma prave muskarcine di im je vesnica da joj pokazu kako su vrijedni te da joj zahvale na pomoci besplatnim obrezivanjem.I nitko s e sad od vrlih zapadnjaka ne javlja.. E moj narode tko nas vodi i tko vodi tzv zapadnu demokraciju. ZIVIO PUTIN, ZIVIO ASAD dvije jedine pametne figure predsjednickim mjestima

VL
Avatar SMECHAR
SMECHAR
06:48 26.07.2014.

Stara narodna "kako siješ, tako ćeš i žeti". Sada se čudimo sto se događa oko nas. A kakva perspektiva je dana tim ljudima ili alternativa. Što da žive u bijedi dok zapad skuplja bilijune $? Ovo je samo odgovor na nesrazmjernu podjelu resursa i bogatstava. Toga ce biti sve više, mira sve manje. Situacija u kojoj se manjina bogati, dok velika većina ne može preživjeti dovesti ce prije ili kasnije do velikih nereda na globalnom nivou.

VL
Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
09:29 26.07.2014.

toleranti muslimani, zivjela muslimanska "multikurtularnost"

VL
AP
apolon
09:54 26.07.2014.

Međutim u vremenima brutalnog režima S. Husseina u tim krajevima nije bilo ni približno stanje od sadašnjeg... staro -kršćani Aramejskog govora u kršćanskim crkvama svetkovali su nedjeljom a ne petkom kao muslimani, sada ih nema, protjerani su gotovo svi staro-kršćani! su gotovo svi staro-kršćani! Treba reći da je sadašnje brutalno stanje u zemlji posljedica agresije USA i V.Britanije na Iraq!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.