Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Intervju - Davor Ivo Stier: Milanović je staromodan, politička trgovina više ne prolazi

S političkim tajnikom HDZ-a o rejtingu stranke, predizbornoj kampanji, konkurentima...

Komentari 19

BU
Bulaba
21:27 29.07.2016.

Jel se netko sjeća suludog fašističkog ispada Zorana Milanovića u Saboru prije par godina, kada je na zastupničko pitanje upravo Stiera ovome "odgovorio" da on ne može voljeti ni razumjeti Hrvatsku jer u istoj nije rođen? Zanimljivo, taj notorni fašizam, u kojem sugovorniku zbog njegovog podrijetla i mjesta rođenja odriče pravo na političko djelovanje i zbog toga ga disreditira je prošao potpuno nezapaženo od strane medija, a i tzv. udruga za zaštitu ljudskih prava.

VL
AG
Agricola
21:44 29.07.2016.

Karamarko je meni bio više po guštu od Plenkovića i Stiera, ali su ovi inteligentiniji to je sasvim jasno. Ovi će natjerati Milanovića da do kraja kampanje ispali na živce. To je trebao napraviti i Karamarko. Nikad neću shvatiti zašto Karamarko nije izašao Milanoviću na sučeljavanje. Nema ništa lakše nego pobjediti Milanovića na sučeljavanju. Milanović je nevjerojatno neinteligentan, nema pojma ni o čemu a osim toga emocionalna intelignecija kod njega je čista nula. Kakav zahvalan materijal za izlazak na sučeljavanje, Samo ga dva put podbodeš i on puca kao kokica. E moj Karamarko koji si ti zicer propustio...

VL
ZE
Zelen
22:05 29.07.2016.

Mianovića pustiti neka prica on će sam sebe pokopati.

VL
NY
no_yes
22:45 29.07.2016.

sadašnja kvazi lijeva garnitura nestati će sa scene i završiti vjerojatno tamo gdje i sanader. ako se istinski ljevičari ne osvijeste te ne zbiju redove i krenu pravim lijevim smjerom s izostankom sadašnje vrhuške koja nije radikalno liberalnog karaktera moždaa i bude nešto od ljevice. sadašnja garnitura izgriza i uništava istinsku ljevicu ali do kosti.

VL
Avatar croatxl
croatxl
22:07 29.07.2016.

Jak je danas HDZ ovi ljudi sa plenkovicem napravicu pravi posao pobjeda 11.rujna je neupitna HDZ zna se

VL
Avatar mama mia
mama mia
07:50 30.07.2016.

Nema 30 dana trgovali ste i kupovali ruke (glasove) a i jučer ste vodili razgovore s Tepešem, Čorićem, Ružom Mostovima i mostićima

VL
DU
Deleted user
09:22 30.07.2016.

Da je Zoran samo staromodan ne bi bilo niti pol muke. Ali za njegovu bahatost i uličarsko ponašanje nema niti opravdanja ni lijeka.

VL
Avatar dobry
dobry
15:08 30.07.2016.

Bit će gusto na izborima. Ukoliko gospodin Plenković "očisti" vrh HDZ-ja od Sanaderovih i Karamarkovih kadrova, u koaliciji sa MOST-om dobijaju izbore. U svakom slučaju, koalicija koju predvodi gospodin Milanović je svakako bolja od Karamarkovovog HDZ-ja i njihovih partnera u vlasti, ALI, ponavljam, ukoliko se Plenković riješi Sanaderovaca i Karamarkovaca u vrhu HDZ-ja, treba dati priliku njemu u koaliciji sa već dokazanim MOST-om. Moje mišljenje...

VL
BU
Bubalamala
08:52 30.07.2016.

Dolaskom Plenkovića ništa se u HDZ-u ne mijenja.Poznato je njihovo zavaravanje glasača, raznim forama, kao što su "stručni premijer, njemački gospodarski program" i sl. Naj sigurnija je ipak SDP-ova opcija koja se dokazala, kada je zemlju izvela iz duboke krize. Ovo sve drugo su eksperimenti koje si Hrvatska više ne može priuštiti !

VL
DU
Deleted user
08:09 30.07.2016.

Ovo je sve bolje od boljega Stier optužuje Milanovića za političku trgovinu i kaže kako je zastarjelo koaliranje (samo da podsjetimo - do jučer je Domoljubna brojala koliko ono stranaka? Koliko desetaka? ) ...i kaže da je on odgovoran zaovoran za sve ideološke sukobe i huškanje. Valjda je i Karamarka instalirao vlastoručno. A možda ima i rogove i jede malu djecu. HDZ je čist kao suza, naravno.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
10:35 30.07.2016.

ma balavac ne može biti staromodan nego nedorastao

VL
DO
doktorica
06:51 30.07.2016.

Samo naivan i nemisleći narod može vjerovati da se HDZ promijenio nakon što su ponovno održali smiješno glasovanje gdje je Plenković sam za sebe glasovao,nakon što su tobože promijenili nešto u svojoj retorici,Neka pobijede,to će biti njihov poraz.

VL
DU
Deleted user
06:38 30.07.2016.

Milanović će zbog svoje arogancije a naročito zbog svojih lista završiti kao bivši veliki vođa HDZ-a. Kako je počeo vidi se izdaleka gubitak ovih izbora.

VL
GV
golub Vaso
21:10 29.07.2016.

Milanović stier plenkovic su jednojajčani blizanci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.